Lediga jobb som Lärare i gymnasiet - yrkesämnen i Hammarö

Se lediga jobb som Lärare i gymnasiet - yrkesämnen i Hammarö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hammarö som finns hos arbetsgivaren.

Utbildningskonsult industrirörmontör

Om tjänsten Vill du bli en del av ett framgångsrikt team? Inom Monticos vuxenutbildningsverksamhet behöver vi förstärka vårt team i Hammarö med ytterligare en yrkeslärare till vår populära utbildning till industrirörmontör. Vi söker nu dig som är yrkeslärare inom området eller kanske har du jobbat som industrirörmontör i några år och är nyfiken på läraryrket och vill använda din kunskap i en ny tjänst? Arbetsbeskrivning Som yrkeslärare undervisar och ins... Visa mer
Om tjänsten
Vill du bli en del av ett framgångsrikt team? Inom Monticos vuxenutbildningsverksamhet behöver vi förstärka vårt team i Hammarö med ytterligare en yrkeslärare till vår populära utbildning till industrirörmontör.

Vi söker nu dig som är yrkeslärare inom området eller kanske har du jobbat som industrirörmontör i några år och är nyfiken på läraryrket och vill använda din kunskap i en ny tjänst?

Arbetsbeskrivning
Som yrkeslärare undervisar och instruerar du blivande industrirörmontörer och svetsare i både praktiska och teoretiska moment på området.

I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra, dokumentera och följa upp undervisningen på vår skola i Hammarö samt planering och uppföljning av det arbetsplatsförlagda lärandet. Arbetsuppgifterna består av undervisning i programgemensamma yrkesämnen och fördjupningskurserna inom yrkesutgången industrirörmontör.

Vi jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer givetvis att du får rätta förutsättningar genom hela din yrkeskarriär hos oss.

Vi söker dig som
Vi söker dig med engagemang och vilja att bidra till att vår utbildningsverksamhet blir det självklara valet för elever. Som person är du social, utåtriktad och gillar samarbete.

Du har praktisk erfarenhet samt goda teoretiska kunskaper inom yrkesområdet som du vill och kan förmedla vidare till eleven. Yrkeserfarenhet som industrirörmontör är ett krav för tjänsten och tidigare lärarerfarenhet eller yrkeslärarexamen är en merit. Även B-körkort är ett krav, precis som flytande svenska.

Tveka inte att söka tjänsten, hos oss får du möjlighet att byta karriär och chans att arbeta med kunniga kollegor i en väletablerad verksamhet.

Förutom sedvanliga marknadsmässiga anställningsvillkor erbjuder vi på Montico en stimulerande och inkluderande arbetsmiljö, där utrymmet för egna initiativ och egen utveckling är stort. Prestigelöshet är ett nyckelord för oss i vår strävan mot att skapa en öppen atmosfär för alla att arbeta i. Visa mindre