Lediga jobb som Lärare i gymnasiet i Hammarö

Se lediga jobb som Lärare i gymnasiet i Hammarö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hammarö som finns hos arbetsgivaren.

Hammarö kommun söker coachande lärare

Ansök    Mar 11    Hammarö kommun    Lärare i gymnasiet
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara delaktig i att starta upp vårt nya Lärcenter Hammarö för vuxenstuderande i Hammarö kommun. Lärcenter Hammarö är en filial till Lärcenter i Karlstad, som är placerat på Tingvallagymnasiet. Tack vare statsbidrag har vi möjlighet att starta upp detta Lärcenter och i första hand kommer verksamheten att pågå under år 2022.

På vårt Lärcenter kommer Du att ha en central roll i att finnas till hands för de studerande som kommer dit. Det kan vara att stötta dem i deras studier i form av att hjälpa de studerande med studieplanering, undervisa i studieteknik och vara ett pedagogiskt stöd i deras studier. I ditt uppdrag ingår att skapa en trygg, välkomnande och stimulerande lärmiljö för de studerande som kommer till Lärcenter Hammarö. Du kommer även att vara kommunens kontakt gentemot Lärcenter i Karlstad.

Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av kommunens studie- och yrkesvägledare samt ungdomskonsulent inom kommunala aktivitetsansvaret. Arbetslaget leds av bildningsförvaltningens utbildningssamordnare.


KVALIFIKATIONER
• Du är behörig lärare för gymnasieskolan i några ämnen, gärna så bred behörighet som möjligt
• Du har en dokumenterat god pedagogisk förmåga
• Du har en god kommunikativ förmåga och kunskap om funktionsvariationer.
• Du är bra på att skapa förtroende och bygga relationer.
• Du är stabil i värdegrunden med god kännedom om skolans styrdokument
• Du har en god planeringsförmåga
• Meriterande är behörighet i svenska som andraspråk

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att ske innan ansökningstiden har gått ut.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre