Lediga jobb som Laboratorietekniker, kemi i Hammarö

Se lediga jobb som Laboratorietekniker, kemi i Hammarö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hammarö som finns hos arbetsgivaren.

Labingenjör

Na2CO3 + Ca(OH)2 (s) ? 2 NaOH + CaCO3 (s) Går du i gång när du ser den här formeln? Då kan vi vara rätt för varandra! Vi söker en Labingenjör till sektionen Lab inom divisionen Packaging Materials. Du kommer att vara stationerad i Skoghall och rapportera till Sektionschef Lab. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Som Labingenjör är du ansvarig för att utföra analys och att rapportera resultat till uppdragsgivare inom ett eller flera av labbets ans... Visa mer
Na2CO3 + Ca(OH)2 (s) ? 2 NaOH + CaCO3 (s)
Går du i gång när du ser den här formeln? Då kan vi vara rätt för varandra!
Vi söker en Labingenjör till sektionen Lab inom divisionen Packaging Materials. Du kommer att vara stationerad i Skoghall och rapportera till Sektionschef Lab.

Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.


Som Labingenjör är du ansvarig för att utföra analys och att rapportera resultat till uppdragsgivare inom ett eller flera av labbets ansvarsområden. Analyserna utförs dels enligt överenskomna frekvenser i provtagningsprogram med hjälp av internt publicerade metoder och på begäran från uppdragsgivare. Du kommer även driva och leda arbetet med att utveckla nya labmetoder och arbetsprocesser. Du kommer även vara delaktig i utredningar, projekt och provkörningar och samarbeta med externa företag och universitet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en 3-årig universitets eller högskoleutbildning inom naturvetenskap eller relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har jobbat med kemi, kemiteknik eller process.
För att lyckas i denna roll, har du även goda kunskaper i Office 365 paketet. Som person är du nyfiken, initiativtagande och självgående samt kan leda och fördela arbetsuppgifter. Då arbetet utförs i produktionsmiljö är du noggrann och utför ditt arbete utifrån gällande skyddsföreskrifter. Du gillar att lära dig nya saker och trivs med att arbeta självständigt men skapar också goda relationer och kan samarbeta med andra.
För denna tjänst är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten kan komma att innebära övertidsarbete.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.

Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 29 oktober. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst samt hur du har jobbat med kemi.
Rekryterande chef Kristin Johansson, 072- 23 777 40, [email protected] svarar gärna på dina frågor om positionen. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.

Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest.

Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21 000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder. Visa mindre