Lediga jobb som Butikschef i Hammarö

Se lediga jobb som Butikschef i Hammarö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hammarö som finns hos arbetsgivaren.

Butikschef - Stora Coop Hammarö

Nu söker vi en målinriktad butikschef till Stora Coop Hammarö som tillsammans med sina medarbetare vill bidra till butikens fortsatta utveckling. Som butikschef har du det övergripande ansvaret för butiken och ditt team. Vi vill, precis som du, att ditt fokus ska ligga på att utveckla din personal samt butiksdrift där du är både en strategisk kraft men också genom ett operativt ledarskap, skapar en attraktiv handels- och arbetsplats. Arbetsuppgifter som ... Visa mer
Nu söker vi en målinriktad butikschef till Stora Coop Hammarö som tillsammans med sina medarbetare vill bidra till butikens fortsatta utveckling. Som butikschef har du det övergripande ansvaret för butiken och ditt team. Vi vill, precis som du, att ditt fokus ska ligga på att utveckla din personal samt butiksdrift där du är både en strategisk kraft men också genom ett operativt ledarskap, skapar en attraktiv handels- och arbetsplats.

Arbetsuppgifter som tillhör din vardag är bland annat:

- Bygga ett starkt, effektivt och välmående team.

- Arbeta med och utveckla affärsmannaskap.

- Coacha dina medarbetare, såväl individuellt som grupp.

- Utveckla och förvalta butiken.

- Se till att butik och lager är väl i ordning.

- Se till butiken uppnår sina försäljnings- och lönsamhetsmål.

Du ska ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet
av en ledande position.

Som ledare ska du vara trygg, driven och modig och motiveras av att se din omgivning växa, såväl medarbetare som butik. Du har en hög kompetens inom affärsmannaskap och deltar såväl operativt som strategiskt i verksamhetens utveckling. Vidare är du en ödmjuk, utåtriktad och kommunikativ ledare. Tillsammans med medarbetarna ska du leda och utveckla butiken och skapa en positiv upplevelse för dina kunder.

Sista ansökningsdag 231024

För ytterligare information kontakta Driftchef Per Strand 010-4108175


Hur ser din framtid ut? Står du på tröskeln in i arbetslivet eller har du nya planer på gång? Kanske finns ditt framtida yrke inom Coop Värmland?

För oss är service ett nyckelord, oavsett vilken roll man har i organisationen, och vi har alltid kundens behov i fokus. Vi har gott om kompetent personal och vi värdesätter engagemang och ambition.

Vill du arbeta tillsammans med vår serviceinriktade personal? Har du vinnarinstinkt och ett brinnande intresse för att göra ett bra arbete? Är du dessutom ansvarsmedveten och flexibel kan ett jobb hos Coop Värmland passa dig.

Se våra andra lediga tjänster inom Coop Värmland här! Visa mindre

Butikschef

Ansök    Apr 19    Sankum AB    Butikschef
Vi på Ica Supermarket Skoghall söker nu en butikschef, tjänsten är på 100%. Du ska älska mat och service, du ska vilja jobba mot en effektiv drift. I tjänsten ingår det drift av hela butiken, personalansvar, schemaläggning. Jag ser gärna att du har effarfenhet från vår bransch sen innan du ska ha haft ansvarsroller. Ett stort plus om du har som ambition att gå vidare till kanske en egen butik i framtiden. fast lön efter överkommelse. Visa mer
Vi på Ica Supermarket Skoghall söker nu en butikschef, tjänsten är på 100%.
Du ska älska mat och service, du ska vilja jobba mot en effektiv drift. I tjänsten ingår det drift av hela butiken, personalansvar, schemaläggning.
Jag ser gärna att du har effarfenhet från vår bransch sen innan du ska ha haft ansvarsroller. Ett stort plus om du har som ambition att gå vidare till kanske en egen butik i framtiden.
fast lön efter överkommelse. Visa mindre