Lediga jobb som Barnskötare i Hammarö

Se lediga jobb som Barnskötare i Hammarö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hammarö som finns hos arbetsgivaren.

Barnskötare till vikariat vid behov

Föräldrakooperativet Skogsgläntan Barnskötare Kommun: Hammarö Omfattning: Vid behov Varaktighet: Vid behov Anställningsform: Timvikariat Om jobbet Vi söker barnskötare till Föräldrakooperativet Skogsgläntan. Tjänsten är ett timvikariat. Som namnet på förskolan antyder är detta ett föräldrakooperativ där föräldrarna till barnen är huvudman. Förskolan är belägen i en villa vid Hästviken med skogen som närmaste granne. Denna natur tar vi tillvara på så mycke... Visa mer
Föräldrakooperativet Skogsgläntan
Barnskötare
Kommun: Hammarö
Omfattning: Vid behov
Varaktighet: Vid behov
Anställningsform: Timvikariat
Om jobbet
Vi söker barnskötare till Föräldrakooperativet Skogsgläntan.
Tjänsten är ett timvikariat.
Som namnet på förskolan antyder är detta ett föräldrakooperativ där föräldrarna till barnen är huvudman. Förskolan är belägen i en villa vid Hästviken med skogen som närmaste granne. Denna natur tar vi tillvara på så mycket vi kan och tillbringar mycket tid utomhus varje vecka med allt från lek och pedagogisk verksamhet till matlagning över öppen eld.
Trygghet är avgörande för förskolan. Vi söker dig som vill bidra till detta. Ingen dag är den andra lik och barnens välbefinnande står alltid i centrum. Vi har plats för 22 barn på förskolan. Vi söker dig som tar ansvar, är flexibel och initiativrik. Du sätter barnen i centrum och är bra på att samarbeta med både kollegor, föräldrar och barn.


För oss är det viktigt att du som vill arbeta som barnskötare hos oss känner nyfikenhet inför ditt uppdrag. En dag på förskolan är fylld av många olika möten mellan barn och pedagoger. Varje möte är betydelsefullt och en del av barnets utveckling, lärande och trygghet. Vi vill ta vara på det och göra förskolan trygg, lärorik och lustfylld för alla, du som barnskötare är bra på det.


Ansökan:


Tycker du att det verkar intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig. Mejla din ansökan samt bifoga ditt CV och personligt brev till [email protected]


Varmt välkommen med en ansökan hälsar Rektor Cecilia Hedlund med pedagoger. Visa mindre

Barnskötare vikariat 100%

Vi söker en barnskötare till Föräldrakooperativet Skogsgläntan. Tjänsten är ett vikariat på 100 % med start 5 maj och sträcker sig 8 månader framåt med chans till förlängning. Som namnet på förskolan antyder är detta ett föräldrakooperativ där föräldrarna till barnen är huvudman. Förskolan är belägen i en villa vid Hästviken med skogen som närmaste granne. Denna natur tar vi tillvara på så mycket vi kan och tillbringar mycket tid utomhus varje vecka med ... Visa mer
Vi söker en barnskötare till Föräldrakooperativet Skogsgläntan.
Tjänsten är ett vikariat på 100 % med start 5 maj och sträcker sig 8 månader framåt med chans till förlängning.
Som namnet på förskolan antyder är detta ett föräldrakooperativ där föräldrarna till barnen är huvudman. Förskolan är belägen i en villa vid Hästviken med skogen som närmaste granne. Denna natur tar vi tillvara på så mycket vi kan och tillbringar mycket tid utomhus varje vecka med allt från lek och pedagogisk verksamhet till matlagning över öppen eld.
Trygghet är avgörande för förskolan. Vi söker dig som vill bidra till detta. Ingen dag är den andra lik och barnens välbefinnande står alltid i centrum. Vi har plats för 22 barn på förskolan. Vi söker dig som tar ansvar, är flexibel och initiativrik. Du sätter barnen i centrum och är bra på att samarbeta med både kollegor, föräldrar och barn.
För oss är det viktigt att du som vill arbeta som barnskötare hos oss känner nyfikenhet inför ditt uppdrag. En dag på förskolan är fylld av många olika möten mellan barn och pedagoger. Varje möte är betydelsefullt och en del av barnets utveckling, lärande och trygghet. Har du erfarenhet av tidigare arbete med barn är det meriterande.
Ansökan:
Tycker du att det verkar intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig. Mejla din ansökan samt bifoga ditt CV och personligt brev till [email protected]
Varmt välkommen med en ansökan hälsar Rektor Cecilia Hedlund med pedagoger. Visa mindre

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 15    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan oc... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Föräldrakooperativet Tassen, Hammarö söker barnskötare 100 %

Ansök    Dec 21    Föreningen Tassen    Barnskötare
Föräldrakooperativet Tassen finns på Hammarö och bedrivs i en fristående villa med inhägnad trädgård belägen intill bostadsområdena Hammar och Lövnäs, ca 6 km från Karlstads centrum. Förskolan drivs av föräldrarna, men personalen ansvarar för den pedagogiska verksamheten, här gäller samma eller bättre villkor som i den kommunala förskolan. Vi har ca 18 barn i åldrarna 1–6 år eftersom vi tror att den lilla förskolan gynnar såväl barnen som personalen, och g... Visa mer
Föräldrakooperativet Tassen finns på Hammarö och bedrivs i en fristående villa med inhägnad trädgård belägen intill bostadsområdena Hammar och Lövnäs, ca 6 km från Karlstads centrum. Förskolan drivs av föräldrarna, men personalen ansvarar för den pedagogiska verksamheten, här gäller samma eller bättre villkor som i den kommunala förskolan. Vi har ca 18 barn i åldrarna 1–6 år eftersom vi tror att den lilla förskolan gynnar såväl barnen som personalen, och ger familjerna som är med en tid att minnas. Alla barn och vuxna ska känna trygghet, lust att leka och lära, glädje, nyfikenhet och framtidstro. Nyfikna barn behöver nyfikna pedagoger. Vår strävan är att verksamheten ska genomsyras av lekfullhet och utforskande. Vi tillbringar så mycket tid vi kan utomhus. Just nu har vi 18 barn, fördelat på fem vuxna.
Att arbeta i föräldrakooperativ ger:
Utrymme för flexibilitet och stor möjlighet att få utveckla verksamheten.
Stark gemenskap mellan barn, föräldrar och personal.
Varje dag serveras hemlagad mat av noga utvalda råvaror.
Vi tillämpar Reggio Emilias pedagogiska filosofi.
Vi erbjuder företagshälsovård och träningskort.

ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare på Föräldrakooperativet Tassen deltar du i arbetet med att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla förskolans verksamhet tillsammans med kollegorna utifrån aktuella styrdokument. Du arbetar för att ge barnen en lärande, utmanande, meningsfull och kreativ lek och lärandemiljö.
Just denna tjänst innebär även en kökstjänst, där ca 50% av arbetet kommer vara förlagt.

Tillsammans med kollegorna för du en ständigt levande pedagogisk dialog med en vilja att förändra, fördjupa och utveckla. Tillsammans skapar vi förutsättningar för varje enskilt barn att lära och utvecklas utifrån sina kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller motsvarande och med erfarenhet av att arbeta med barn. Du är engagerad och visar stort intresse av att arbeta i förskola. Som person är du är flexibel, utåtriktad, pålitlig och sätter alltid barnets bästa i centrum. Du är villig att lära och tar ansvar för ditt arbete och samarbetar väl med övriga pedagoger.
Du ska vara van att laga mat till större grupper, samt ha ett intresse för näringslära. Det är viktigt att barnen serveras varierad och näringsrik kost varje dag.
Även du som har erfarenhet av arbete inom förskola men saknar eftergymnasial utbildning är välkommen att söka tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättande av tjänsten.
Med hänvisning till SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Beräknat tillträde enligt överenskommelse.
Du kan läsa mer om Tassen på www.hammarotassen.se.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Vi kommer att behandla ansökningar löpande varför vi ber om din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.
Sista ansökningsdag 10 januari 2021.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till [email protected]
Vid eventuella frågor kontakta:
Förskolechef, Marianne Lindebjörn, 070-524 60 93 Visa mindre

Förskolepedagog/Barnskötare vikariat

Ansök    Maj 26    Föreningen Tassen    Barnskötare
Föräldrakooperativet Tassen, Hammarö söker barnskötare 50-75 %. Föräldrakooperativet Tassen finns på Hammarö och bedrivs i en fristående villa med inhägnad trädgård och drivs av vårdnadshavare, men personalen ansvarar för den pedagogiska verksamheten Vi har ca 18 barn, fördelat på fem vuxna, i åldrarna 1-6 år. Vi tror att den lilla förskolan gynnar såväl barnen som personalen, och ger familjerna som är med en tid att minnas. Alla barn och vuxna ska ... Visa mer
Föräldrakooperativet Tassen, Hammarö söker barnskötare 50-75 %.Föräldrakooperativet Tassen finns på Hammarö och bedrivs i en fristående villa med inhägnad trädgård och drivs av vårdnadshavare, men personalen ansvarar för den pedagogiska verksamheten Vi har ca 18 barn, fördelat på fem vuxna, i åldrarna 1-6 år. Vi tror att den lilla förskolan gynnar såväl barnen som personalen, och ger familjerna som är med en tid att minnas. Alla barn och vuxna ska känna trygghet, lust att leka och lära, glädje, nyfikenhet och framtidstro. Vår strävan är att verksamheten ska genomsyras av lekfullhet och utforskande. Vi tillbringar så mycket tid vi kan utomhus.Vi arbetar i projektform där barnens utforskande, nyfikenhet, erfarenheter och kunskaper är utgångspunkter. Barnens lärprocesser synliggörs, bearbetas och utmanas vidare med hjälp av pedagogisk dokumentation. Vår inspiration hämtas från filosofin i Reggio Emilia och bygger på ett upplevelsebaserat lärande, där barnets kreativitet, intresse och behov är utgångspunkten. Pedagogernas förhållningssätt innebär att se på barnet som kompetent, nyfiket och med en stor vilja att lära. Barnets självständighet uppmuntras genom att det får möjlighet att påverka och att ta ansvar för förskolans miljö samt fatta gemensamma beslut tillsammans med sina kamrater.Vi har en god organisation och struktur som möjliggör både enskild pedagogisk utvecklingstid samt reflektion i arbetslag. Vår förskole rektor är t ex en i arbetslaget och har på så vis egen erfarenhet av vad som sker om dagarna.Att arbeta på Tassen innebär samma eller bättre villkor som i den kommunala förskolan.

Flexibilitet och stor möjlighet att utveckla verksamheten. Dina önskemål och idéer uppskattas.
Planeringstid är viktig hos oss, och ska i möjligaste mån få utföras ostört. Bland annat finns tid avsatt för planering då föräldrar går in som vikarier.
Stark gemenskap mellan barn, vårdnadshavare och personal
Varje dag serveras näringsrik, varierad och hemlagad mat som har tillagats på plats.
Mycket tid tillbringas utomhus, både på den egna gården samt utflykter.
Kurser och vidareutbildning erbjuds årligen.
Företagshälsovård.
När vi behöver vikarier använder vi oss av vår egen vikariepool eller tar hjälp av barnens vårdnadshavare. Det är viktigt för oss att undvika att våra anställda ska behöva dra ett för stort lass.ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare på Föräldrakooperativet Tassen deltar du i arbetet med att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla förskolans verksamhet tillsammans med kollegorna i arbetslaget och verka för en hög kvalitet i enlighet med styrdokument och uppsatta mål. Du arbetar för att ge barnen en lärande, utmanande, meningsfull och kreativ lek och lärandemiljö. Tillsammans skapar vi förutsättningar för varje enskilt barn att lära och utvecklas utifrån sina kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller motsvarande och [C1] med erfarenhet av att arbeta med barn. Du är engagerad och visar stort intresse av att arbeta i förskola. Som person är du är varm, öppen hjärtlig, pålitlig och sätter alltid barnets bästa i centrum. Du är villig att lära och tar ansvar för ditt arbete och samarbetar väl med övriga pedagoger.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättande av tjänsten.

Med hänvisning till SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Beräknat tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är ett långtidsvikariat med en början på minst 6 månader.


Vi kommer att behandla ansökningar löpande varför vi ber om din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.
Sista ansökningsdag 25/6 2020
Ansökan med personligt brev och CV skickas till [email protected]

Vid eventuella frågor kontakta:
Personalansvarig, Jimmy Olsson, 070-3662956
Förskole rektor, Marianne Lindebjörn, 070-524 60 93 Visa mindre

Barnskötare Tillsvidare 100%

Vi söker en barnskötare till Föräldrakooperativet Skogsgläntan. Tjänsten är tillsvidareanställning på 100 % med inledande provanställning på 6 månader. Som namnet på förskolan antyder är detta ett föräldrakooperativ där föräldrarna till barnen är huvudman. Förskolan är belägen i en villa vid Hästviken med skogen som närmaste granne. Denna natur tar vi tillvara på så mycket vi kan och tillbringar mycket tid utomhus varje vecka med allt från lek och pedagog... Visa mer
Vi söker en barnskötare till Föräldrakooperativet Skogsgläntan.
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100 % med inledande provanställning på 6 månader.
Som namnet på förskolan antyder är detta ett föräldrakooperativ där föräldrarna till barnen är huvudman. Förskolan är belägen i en villa vid Hästviken med skogen som närmaste granne. Denna natur tar vi tillvara på så mycket vi kan och tillbringar mycket tid utomhus varje vecka med allt från lek och pedagogisk verksamhet till matlagning över öppen eld.
Trygghet är avgörande för förskolan. Vi söker dig som vill bidra till detta. Ingen dag är den andra lik och barnens välbefinnande står alltid i centrum. Vi har plats för 22 barn på förskolan.
Vi söker dig som tar ansvar, är flexibel och initiativrik. Du sätter barnen i centrum och är bra på att samarbeta med både kollegor, föräldrar och barn.
För oss är det viktigt att du som vill arbeta som barnskötare hos oss känner nyfikenhet inför ditt uppdrag. En dag på förskolan är fylld av många olika möten mellan barn och pedagoger. Varje möte är betydelsefullt och en del av barnets utveckling, lärande och trygghet. Vi vill ta vara på det och göra förskolan trygg, lärorik och lustfylld för alla, du som barnskötare är bra på det.
Ansökan:
Tycker du att det verkar intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig. Mejla din ansökan samt bifoga ditt CV och personligt brev till [email protected]
Varmt välkommen med en ansökan hälsar Rektor Cecilia Hedlund med pedagoger. Visa mindre