Lediga jobb som AV-tekniker i Hammarö

Se lediga jobb som AV-tekniker i Hammarö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hammarö som finns hos arbetsgivaren.

AV-tekniker/installatör

Ansök    Nov 7    Ljud och Event Sverige AB    AV-tekniker
Vill du ha kul på jobbet, jobba med den senaste tekniken inom ljud och bild och vara med och bygga upp marknadens bästa bolag? Då ska du kolla in denna tjänst för vi växer och behöver förstärka teamet med ytterligare en tekniker inom AV. AVAB är en leverantör av digitala AV-lösningar som ljud, ljus, bild, säkerhet och smart styrning till hotell, sporthall, skola, simhall och butik. Träningsanläggningar/Gym. Digital Signage, för- och bakgrundsljud, samt kam... Visa mer
Vill du ha kul på jobbet, jobba med den senaste tekniken inom ljud och bild och vara med och bygga upp marknadens bästa bolag? Då ska du kolla in denna tjänst för vi växer och behöver förstärka teamet med ytterligare en tekniker inom AV.
AVAB är en leverantör av digitala AV-lösningar som ljud, ljus, bild, säkerhet och smart styrning till hotell, sporthall, skola, simhall och butik. Träningsanläggningar/Gym. Digital Signage, för- och bakgrundsljud, samt kameraövervakning.
Vi designar, levererar och installerar teknik hos små, medelstora och stora företag och organisationer i mellan Sverige.
Som bolag växer vi och behöver därför förstärka vår teknikorganisation med ytterligare en tekniker som kan installera digital AV-teknik hos våra kunder. Vi söker dig som trivs med ett flexibelt arbete på ett företag med hög fart och som vill utvecklas inom din yrkesroll.
Om tjänsten
Som AV-tekniker hos oss kommer du utföra installationer av professionell AV-teknik hos våra kunder i allt ifrån mindre mötesrum till styrelserum och stora hörsalar. Den tekniska lösningen är anpassad efter kundens behov och kommer från ledande varumärken som till exempel Crestron, Bose, Yamaha med flera.
Om dig
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, trivs med att vara ute hos kund och tycker om att leverera service på hög nivå. Du kan service och värdskap och ger alltid det där lilla extra när du träffar våra kunder. Om du har ett eget driv och en vilja att lära dig, samtidigt som du är självgående, organiserad och prestigelös tror vi att du kan vara rätt för denna roll.
Den här rollen är väldigt viktig för oss då du kommer att vara ansiktet utåt för hur våra kunder upplever AVAB. Därför lägger vi extra stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.
För att lyckas i rollen behöver du ha:
minst 2 års arbetslivserfarenhet inom installation av Pro AV-teknik eller liknande
vana av att hantera tekniska beskrivningar och ritningar
ett stort tekniskt intresse
B-körkort
goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Dessutom är det meriterande, men inget krav, om du har:
kännedom av Dante
kunskap av att leda projektarbete
Programmering
God utbildningsbakgrund inom AV-teknik. Goda kunskaper inom ljud, bild, kamera, konfigurering och felsökning premieras.Att jobba på AVAB
Som medarbetare på AVAB får du verktygen och möjligheten att utvecklas, både inom din yrkesroll och som individ. Vi erbjuder en utvecklande och energigivande arbetsmiljö där vi har högt i tak och nära till skratt. Vi firar gemensamma framgångar, hyllar varandras insatser och gör ofta roliga saker ihop.
Våra värderingar - Kompetens, Engagemang, Kreativitet och Glädje - håller vi högt och vi förväntar oss att även du lever efter dem. Det finns ett kvalitets- och hållbarhetsperspektiv i all vi gör när det kommer till medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.
Vi har vårt kontor och utgår från Hammarö, Skoghall.
Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan innehållandes CV och personligt brev med varför just du passar som vår nya tekniker inom AV så snart som möjligt.
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta:
Henrik Lööv, Verksamhetschef på 054-820 20 86. Visa mindre