Lediga jobb som Automationsingenjör, maskin i Hammarö

Se lediga jobb som Automationsingenjör, maskin i Hammarö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hammarö som finns hos arbetsgivaren.

Underhållsingenjör Automation till Stora Enso!

I samarbete med Stora Enso söker vi nu efter deras nästa Underhållsingenjör som kommer tillhöra sektionen Automation. Här har du möjligheten att ta nästa kliv i karriären där du blir en nyckelperson hos en ledande, global aktör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Information om tjänsten Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs di... Visa mer
I samarbete med Stora Enso söker vi nu efter deras nästa Underhållsingenjör som kommer tillhöra sektionen Automation. Här har du möjligheten att ta nästa kliv i karriären där du blir en nyckelperson hos en ledande, global aktör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper.

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Stora Enso.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Stora Ensos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Du erbjuds

• En varierande arbetsvardag i högteknologisk industrimiljö
• Tillhöra en otroligt kompetent sektion
• Väldigt goda utvecklingsmöjligheter

Arbetsuppgifter
Som Underhållsingenjör på Stora Enso kommer du genom din kunskap analysera och dokumentera arbetsuppgifter på ett så rationellt och effektivt sätt som möjligt för att säkerställa den tekniska tillgängligheten inom automationsunderhållet. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

• Utveckling och optimering av underhållsåtgärder samt uppföljning av resultat
• Upprätta och underhålla anläggningens LCA-planer beträffande automationsutrustning.
• Agera teknikstöd i det dagliga och utvecklande arbetet.
• Delta i investeringsprojekt
• Utredningar kopplat till reservdelar

Vi söker dig som:
Har en eftergymnasial utbildning på minst 2 år inom automation, el, styr- och reglerteknik och underhåll eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Stora Enso. Du är en ansvarstagande och analytisk kollega som genom ditt engagemang är en stöttepelare för andra på sektionen. 
Att du som person i fråga är noggrann och strukturerad är också egenskaper som är värdefulla för rollen. 

Övrigt: Stora Enso eftersträvar mångfald & inkludering med en jämnare könsfördelning.

START: Omgående
OMFATTNING: Tillsvidare, heltid
STAD: Skoghall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist, 070-889 09 06

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Underhållsingenjör till Skoghall

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framförallt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 800 anställda. Till Underhållsavdelningen på Skoghalls Bruk söker vi nu en underhållsingenjör mot automation. Avdelningen bevakar underhållsmål och arbetar med ständiga förbättringar för att nå en hög ... Visa mer
Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framförallt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 800 anställda.
Till Underhållsavdelningen på Skoghalls Bruk söker vi nu en underhållsingenjör mot automation. Avdelningen bevakar underhållsmål och arbetar med ständiga förbättringar för att nå en hög tillgänglighet. Dina kunskaper och intresse kommer att vara en grund i ditt ansvarsområde.
Vi erbjuder utmanande jobb med fina möjligheter till vidareutveckling inom Stora Enso. På Stora Enso får man dagligen arbeta med den nyaste och mest moderna tekniken. Det är ett företag i framkant som ligger rätt i tiden. 
 
Arbetsbeskrivning
 Som underhållsingenjör kommer du bland annat arbeta med avhjälpande och förebyggande åtgärder, för att uppnå både kortsiktigt och långsiktigt uppsatta mål i syfte att öka produktionsutrustningens driftsäkerhet och tillgänglighet. Arbetsuppgifterna består av att driva rotorsaksanalyser, utrednings- och optimeringsarbeten. Ett kontinuerligt arbete med att upprätta och underhålla anläggningens LCA-planer gällande automationsutrustning ingår också i arbetsuppgifterna.
Du kommer kommunicera och samarbeta med övriga befattningshavare inom underhåll och produktion för att genomföra förebyggande underhåll på ett för verksamheten effektivt sätt samt att medverka i stopplanering och projektarbeten.
Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs när du får driva ditt eget arbete framåt eller tillsammans med teamet. Du gillar kundkontakt och bemöter andra människor på ett uppmärksamt och tillmötesgående sätt.
 
Kvalifikationer 
Du har lämplig ingenjörsexamen med inriktning automation eller elektronik, eller annan likvärdig arbetslivserfarenhet. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska både i tal och skrift, tyska är meriterande. Erfarenhet inom pappersindustrin är meriterande. Du har mycket god datavana och är analytisk, noggrann, självständig och gillar att sammarbeta med andra. Erfarenhet av arbete med automationsutrustning är starkt meriterande.
Du ska ha en god teknisk förståelse och kunskap. Du tar både egna initiativ och är van att arbeta i team. Du visar engagemang för arbetet som ska göras, är en relationsbyggare och du är duktig på att samarbeta med andra.  
För att trivas i rollen som underhållsingenjör tror vi att du har intresse för att vara central person på det produktionsavsnitt du arbetar inom, och vara med och förbättra verksamheten på det avsnittet.


Övrig information
Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Manager Michael Ternström, [email protected] eller HR-Specialist Kristina Tranberg, [email protected].


Fackliga representanter:
Ledarna: Rickard Frost, +46 70-642 41 05
Unionen: Minus Jonsson, +46 70-281 25 66


Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers!


Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 12 december 2019. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.


Anställningsform 
Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.


Mer om Stora Enso
https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs
You are the opportunity. Join us. https://storaenso.com/en/careers


Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag.
Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.
Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.
Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).
Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö. Vi arbetar aktivt för att öka jämställdheten och den etniska mångfalden på arbetsplatsen och därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta. Visa mindre