Lediga jobb Equality Line AB i Hammarö

Se alla lediga jobb från Equality Line AB i Hammarö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Hammarö som finns inom det yrket.

Lagerarbete

Ansök    Jan 11    Equality Line AB    Lagerarbetare
Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport. För oss är funktion och kvalité ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med vilka som säljer våra produkter. Allt för att återförsäljare som köper våra produkter alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. De har en betydande del av vårt utbud i sitt sortiment och stor kunskap om våra produkter. Idag ryms ett tiotal varumä... Visa mer
Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport.
För oss är funktion och kvalité ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med vilka som säljer våra produkter. Allt för att återförsäljare som köper våra produkter alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. De har en betydande del av vårt utbud i sitt sortiment och stor kunskap om våra produkter.
Idag ryms ett tiotal varumärken i portföljen, många ledande inom sitt segment. Vi levererar till mer än 220 butiker i Norden.
Vi söker nu en medarbetare till vår lager där arbetsuppgifterna kommer att bestå av styckpackning av utgående varor och uppackning av inkommande varor samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. Vi söker därför en person som är produktiv, kan jobba mot deadlines, kunna behålla fokus även i stressiga situationer och vilja ha god ordning omkring sig. Vi ser även att du som sökande är positiv, har lätt för att samarbeta med nya personer och kan vara flexibel och stresstålig.
Krav:
- Gymnasial utbildning, grundläggande datakunskap inom framför allt Excel och Word och goda kunskaper inom ridsport och ridsportutrustning. Du bör även behärska engelska i tal och skrift.
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av affärssystemet Pyramid
- Truckkort
Varaktighet:
- Tillsvidare med tillämpning av 6 månaders provanställning.
- Heltid 40 timmar/vecka.
Lön:
- Enligt avtal.
Ansök snarast - intervjuer sker löpande.
Endast ansökningar via mail till: [email protected] Visa mindre

Marknadsföringsassistent

Marknadsföringsassistent Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport. För oss är funktion och kvalité ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med vilka som säljer våra produkter. Allt för att återförsäljare som köper våra produkter alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. De har en betydande del av vårt utbud i sitt sortiment och stor kunskap om våra produkter. Id... Visa mer
Marknadsföringsassistent
Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport.
För oss är funktion och kvalité ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med vilka som säljer våra produkter. Allt för att återförsäljare som köper våra produkter alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. De har en betydande del av vårt utbud i sitt sortiment och stor kunskap om våra produkter.
Idag ryms ett tiotal varumärken i portföljen, många ledande inom sitt segment. Vi levererar till mer än 220 butiker i Norden.
Vi satsar och stödjer utvecklingen av svensk ridsport. Dels genom Wermland Equestrian Games, de enskilda ryttarna i Team Equality Line och även genom vår egen verksamhet vid Equality Arena.
Vi söker nu en Marknadsföringsassistent som kommer att jobba tätt med vår marknads- och inköps-avdelning.
Dina arbetsuppgifter blir bla:
· Uppdatera och underhålla vår e-handel
· Utforma produktblad
· Marknadsföring på sociala medier
· Översätta produktinformation från våra leverantörer
· Diverse övriga administrativa uppgifter
Vi söker dig med goda kunskaper i Photoshop och In design. Meriterande om du har erfarenhet av Canva, Wordpress och Excel.
God kunskap i svenska och engelska är av stor vikt.
Ett plus är om du har kännedom om "hästvärlden".
Som person är du noggrann, organiserad och stresstålig. Det är också viktigt att du tycker om att arbeta i grupp samt har en lösningsorienterad inställning till de utmaningar du stöter på.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ange löneanspråk i ansökan
Ansökan skickas snarast men senast 2022-12-20
Övrigt om ansökan: Ansökan och CV skickas endast via e-post Ansökan via e-post till [email protected] Visa mindre

Fastighetsskötare med hästkunskap

Equality Fastighets AB söker en ny medarbetare. Equality Fastighets AB är en ridanläggning som ligger i Hästviken på Hammarö. Vi förvaltar flertalet fastigheter, har stall för inackorderade hästar och arrangerar hästtävlingar. Arbetsuppgifter: · Underhåll av ridbanor · Gräsklippning · Köra traktor och lastmaskin · Röja sly och vass · Utföra reparationer och snickerier · Hästskötsel · Trädgårdsskötsel Krav ... Visa mer
Equality Fastighets AB söker en ny medarbetare. Equality Fastighets AB är en ridanläggning som ligger i Hästviken på Hammarö. Vi förvaltar flertalet fastigheter, har stall för inackorderade hästar och arrangerar hästtävlingar.
Arbetsuppgifter:
· Underhåll av ridbanor
· Gräsklippning
· Köra traktor och lastmaskin
· Röja sly och vass
· Utföra reparationer och snickerier
· Hästskötsel
· Trädgårdsskötsel


Krav på sökande (var snäll och respektera dessa krav och skicka ej in ansökan om dessa inte är uppfyllda):
· Inneha körkort
· Erfarenhet av hästar, köra traktor och andra tunga maskiner
· Vara stresstålig och flexibel


För mer information var vänlig och ring Thomas Wilhelmsson 070-5335172.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista dagen för ansökan: 230215
Löneanspråk: anges på ansökan
Ansökan skickas till: [email protected] Visa mindre

Administratör med inriktning på inköp

Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport. Ett väl etablerat företag som startade 1994. För oss är funktion och kvalitet ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med våra återförsäljare som måste ha stora kunskaper om våra produkter. Allt för att slutkunden alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. Idag ryms ett tiotal varumärken i portföljen, många ledande inom s... Visa mer
Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport. Ett väl etablerat företag som startade 1994.
För oss är funktion och kvalitet ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med våra återförsäljare som måste ha stora kunskaper om våra produkter. Allt för att slutkunden alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. Idag ryms ett tiotal varumärken i portföljen, många ledande inom sitt segment. Vi levererar till mer än 220 butiker i Norden.
Vi söker nu en Administratör som i första hand ska jobba på vår inköpsavdelning.
Som inköpsadministratör kommer du i första hand att arbeta med prislistor, registrera nya artiklar, statistik och vara backup till vår inköpare. Det är viktigt att du är flexibel då även andra arbetsuppgifter kommer att förekomma. Dina kontaktytor är främst mot leverantörer men även mot kunder samt internt inom organisationen.
Vi söker dig som har administrativ vana. Du måste vara bevandrad i Microsoft Word och Excel och behärska engelska i tal och skrift. Erfarenhet av affärssystemet Pyramid är ett plus. Ytterligare ett krav är att du har erfarenhet av hästar och ridning.
Som person trivs du med att hålla ett högt tempo. Du är självständig och har en lösningsorienterad inställning till de utmaningar du stöter på. Du är utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med personer både inom och utanför organisationen.


Varaktighet Tillsvidareanställning
Tillträde Enligt överenskommelse (snarast)
Arbetstid/Varaktighet Heltid, arbetstid 8-17
Lön Fast månads
Ange löneanspråk i ansökan
Ansökan Sista ansökningsdag 2020-10-10
Övrigt om ansökan Ansökan och CV skickas endast via e-post (glöm ej att ange löneanspråk)
Ansökan via e-post [email protected] Visa mindre

Marknadsförings/administrativ assistent

Equality Line AB växer och vi behöver därför anställa ytterligare en medarbetare. Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport. För oss är funktion och kvalitet ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med vilka som säljer våra produkter. Allt för att återförsäljare som köper våra produkter alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. De har en betydande del av vårt utb... Visa mer
Equality Line AB växer och vi behöver därför anställa ytterligare en medarbetare.
Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport.
För oss är funktion och kvalitet ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med vilka som säljer våra produkter. Allt för att återförsäljare som köper våra produkter alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. De har en betydande del av vårt utbud i sitt sortiment och stor kunskap om våra produkter.
Idag ryms ett tiotal varumärken i portföljen, många ledande inom sitt segment. Vi levererar till mer än 220 butiker i Norden.
Vi satsar och stödjer utvecklingen av Svensk ridsport. Dels genom Wermland Equestrian Games, de enskilda ryttarna i Team Equality Line och även genom vår egen verksamhet vid Equality Arena.
Vi söker nu en Marknadsförings/administrativ assistent som kommer att jobba tätt med vår marknads- och inköps-avdelning.
Dina arbetsuppgifter blir bla:
• Lägga upp nya produkter på vår e-handel
• Utforma produktblad
• Översätta produktinformation från våra leverantörer
• Fakturering
• Diverse administrativ uppgifter
Vi söker dig med goda kunskaper i Excel men även i Photoshop och In design.
God kunskap i svenska och engelska är av stor vikt. Det är ett plus om du även behärskar italienska.
Ett absolut krav är att du har god kännedom om "hästvärlden".
Som person är du noggrann, organiserad och stresstålig. Det är också viktigt att du tycker om att arbeta i grupp samt har en lösningsorienterad inställning till de utmaningar du stöter på.
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid/Varaktighet: Heltid 8,00-17,00
Lön: Fast månads
Ange löneanspråk i ansökan
Ansökan skickas snarast men senast 2021-10-05 Övrigt om ansökan: Ansökan och CV skickas endast via e-post Ansökan via e-post till [email protected] Visa mindre

Fastighetsskötare med hästkunskap

Fastighetsskötare med hästkunskap Equality Fastighets AB söker en ny medarbetare. Equality Fastighets AB är en ridanläggning som ligger i Hästviken på Hammarö. Vi förvaltar flertalet fastigheter, har stall för inackorderade hästar och arrangerar hästtävlingar. Arbetsuppgifter: · Underhåll av ridbanor · Gräsklippning · Köra traktor och lastmaskin · Röja sly och vass · Utföra reparationer och snickerier · Hästskötsel... Visa mer
Fastighetsskötare med hästkunskap
Equality Fastighets AB söker en ny medarbetare. Equality Fastighets AB är en ridanläggning som ligger i Hästviken på Hammarö. Vi förvaltar flertalet fastigheter, har stall för inackorderade hästar och arrangerar hästtävlingar.
Arbetsuppgifter:
· Underhåll av ridbanor
· Gräsklippning
· Köra traktor och lastmaskin
· Röja sly och vass
· Utföra reparationer och snickerier
· Hästskötsel
· Trädgårdsskötsel


Krav på sökande:
· Inneha körkort
· Erfarenhet av hästar, köra traktor och andra tunga maskiner
· Vara stresstålig och flexibel


För mer information var vänlig och ring Thomas Wilhelmsson 070-5335172.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista dagen för ansökan: 220330
Löneanspråk: anges på ansökan
Ansökan skickas till: [email protected] Visa mindre