Lediga jobb som Lagerarbetare i Hammarö

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Hammarö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hammarö som finns hos arbetsgivaren.

Lagerarbete

Ansök    Jan 11    Equality Line AB    Lagerarbetare
Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport. För oss är funktion och kvalité ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med vilka som säljer våra produkter. Allt för att återförsäljare som köper våra produkter alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. De har en betydande del av vårt utbud i sitt sortiment och stor kunskap om våra produkter. Idag ryms ett tiotal varumä... Visa mer
Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport.
För oss är funktion och kvalité ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med vilka som säljer våra produkter. Allt för att återförsäljare som köper våra produkter alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. De har en betydande del av vårt utbud i sitt sortiment och stor kunskap om våra produkter.
Idag ryms ett tiotal varumärken i portföljen, många ledande inom sitt segment. Vi levererar till mer än 220 butiker i Norden.
Vi söker nu en medarbetare till vår lager där arbetsuppgifterna kommer att bestå av styckpackning av utgående varor och uppackning av inkommande varor samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. Vi söker därför en person som är produktiv, kan jobba mot deadlines, kunna behålla fokus även i stressiga situationer och vilja ha god ordning omkring sig. Vi ser även att du som sökande är positiv, har lätt för att samarbeta med nya personer och kan vara flexibel och stresstålig.
Krav:
- Gymnasial utbildning, grundläggande datakunskap inom framför allt Excel och Word och goda kunskaper inom ridsport och ridsportutrustning. Du bör även behärska engelska i tal och skrift.
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av affärssystemet Pyramid
- Truckkort
Varaktighet:
- Tillsvidare med tillämpning av 6 månaders provanställning.
- Heltid 40 timmar/vecka.
Lön:
- Enligt avtal.
Ansök snarast - intervjuer sker löpande.
Endast ansökningar via mail till: [email protected] Visa mindre

Produktionsmedarbetare till familjärt företag på Hammarö!

Ansök    Aug 27    Procruitment    Lagerarbetare
Om företaget: Vår kund tillverkar och monterar sina egna nischade produkter och har en lång och gedigen erfarenhet inom sin bransch. Företaget präglas av en familjär stämning där varje enskild medarbetare har en stor betydelse för företagets framgång. Om tjänsten: Du kommer att vara del av produktionsavdelningen som idag består av 8 personer. Du kommer att erbjudas variation i arbetet då alla arbetsmoment utförs av dig. Rollen innefattar följande moment... Visa mer
Om företaget:

Vår kund tillverkar och monterar sina egna nischade produkter och har en lång och gedigen erfarenhet inom sin bransch. Företaget präglas av en familjär stämning där varje enskild medarbetare har en stor betydelse för företagets framgång.

Om tjänsten:

Du kommer att vara del av produktionsavdelningen som idag består av 8 personer. Du kommer att erbjudas variation i arbetet då alla arbetsmoment utförs av dig. Rollen innefattar följande moment:

- orderplock
- kapning av plåt
- montage
- paketering
- truckkörning (ej krav på körkort)

Du kommer att läras upp på alla arbetsmoment samt det aktuella affärssystemet Navision.

Din kompetens:

- Klara av att hantera tunga lyft på cirka 25 kg
- Tycker om fysiskt arbete och är praktiskt lagd

Hos kunden är kollegorna och trivsel oerhört viktig, vilket innebär att hur du är som person kommer vara avgörande för tjänsten. För att passa i rollen söker vi dig som inte räds för att ta i och som tycker om att ha det trevligt med kollegorna under tiden. Du är lättsam, öppen och ansvarstagande.

Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Omfattning:Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Start: Omgående

Placeringsort: Hammarö, det finns goda möjligheter att ta sig till arbetsplatsen med buss

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag.

Om Procruitment

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre