Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Hammarö

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Hammarö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hammarö som finns hos arbetsgivaren.

Frisör Hammarö

Ansök    Mar 6    Petrovic, Aleksandar    Frisör
Hej! Nu söker vi en frisör som är glad och har mycket energi och idéer. Anställningen börjar som en provanställning med en grundlön på 5000 och Provisionslön. Det innebär att du kommer att få 40% av varje klippning och 35% av resterande behandlingar, t.ex. Slingor, Färgning, keratin behandling. Priset på klippning och behandlingarna kommer att sättas beroende på din kompetens, där du får vara med och bestämma om rimliga priser. Det finns en möjlighe... Visa mer
Hej!
Nu söker vi en frisör som är glad och har mycket energi och idéer.
Anställningen börjar som en provanställning med en grundlön på 5000 och Provisionslön. Det innebär att du kommer att få 40% av varje klippning och 35% av resterande behandlingar, t.ex. Slingor, Färgning, keratin behandling.
Priset på klippning och behandlingarna kommer att sättas beroende på din kompetens, där du får vara med och bestämma om rimliga priser.
Det finns en möjlighet att få en fast månadslön efter provanställningen.
På salongen finns en kvinnlig frisör som kommer bli din arbetskollega.
Meriterande om du har egen kundkrets.
Bokningar sker via nätet och Drop in. Visa mindre

Hudterapeut

vi är en nystartat skönhet salong som letar efter dig som kan vara med från start och samarbeta med oss. vi har bra med kund underlag. Visa mer
vi är en nystartat skönhet salong som letar efter dig som kan vara med från start och samarbeta med oss. vi har bra med kund underlag. Visa mindre

Frisör, Barberare

Ansök    Mar 30    Glada Frisörer Hammarö AB    Damfrisör
Vi söker en ny stjärna till vårat team. Du ska vara trevlig och vet att kunden är i fokus och kan jobba i team. Du kan vara Barberare, Frisör. ingen krav att vara behörig och ha licens Visa mer
Vi söker en ny stjärna till vårat team. Du ska vara trevlig och vet att kunden är i fokus och kan jobba i team. Du kan vara Barberare, Frisör.
ingen krav att vara behörig och ha licens Visa mindre

Fotvårdsspecialist till Vårdcentralen Skoghall

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Primärvården är basen i den värmländska vården och vi finns till för att ge en god och nära vård till alla i Värmland genom livets alla skeden.

Vårdcentralen Skoghall, belägen i Hammarö kommun, är en välfungerande vårdcentral med erfaren och engagerad personal. Vi har ca 16 800 listade personer och ca 50 personal. På vårdcentralen arbetar olika professioner tillsammans i team för att erbjuda våra patienter en god vård.

Vi har en god och nära kontakt mellan våra olika yrkesprofessioner vilket är en viktig del i vår verksamhet. Vårdcentralen leds av en enhetschef samt en biträdande enhetschef. Tillsammans med slutenvården och kommunerna ska vi fortsätta arbeta för en sömlös vård för våra gemensamma patienter.

Vi är en Akademisk vårdcentral, AVC. Det innebär att vi samtidigt som vi utvecklar vården tar tillvara på forskning som görs och skapar bättre förutsättningar för att höja vårdkvalitén. På vårdcentralen erbjuder vi våra patienter bland annat läkarmottagning, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, hypertonimottagning, distriktssköterskemottagning, sköterskemottagning, undersköterskemottagning, prickmottagning, samtalsmottagning, KBT, psykolog, rehabkoordinator och laboratorium.

Vi erbjuder individuell och gemensam kompetensutveckling. Vi är en hälsofrämjande arbetsplats och erbjuder friskvårdsersättning med ett stort utbud man kan söka ersättning för. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus. Vi följer patienterna genom livets alla skeden.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en fotvårdsspecialist som vill arbeta tillsammans med erfarna distriktsläkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, KBT-terapeuter, och psykolog. Vi erbjuder fotvårdsbehandling främst till patienter med diabetes. Här erbjuder vi medicinsk fotvårdsterapi som en del i den övriga vården och behandling. Alla behandlingar utförs efter remiss. Vi har ett nära samarbete med kommunens äldreomsorg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk fotterapeut/fotvårdsspecialist (minst 20 veckors utbildning) eller ettårig eftergymnasial utbildning till fotterapeut/fotvårdsspecialist, eller motsvarande utbildning. Erfarenhet av arbete som fotterapeut/fotvårdsspecialist är ett krav. 

Det är meriterande om du har genomgått grund- och fördjupningskurs i fotvårdsterapi i diabetesvård. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete på vårdcentral.

Personal med patientkontakt ska tala och förstå samt kunna läsa och skriva svenska motsvarande svenska C1.

Du har förmåga att arbeta självständigt. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller relationer. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter, påminner och följer upp. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, sätter upp och håller tidsramar.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Hudterapeut till ICI Hudvård & Spa

Ansök    Dec 29    Soeasy Hudvård AB    Hudterapeut
Vill du bli en av oss? ICI Hudvård & Spa är en klassisk hudvårdssalong med dagspa. Verksamheten är väl inarbetad och startade 2004 och idag är vi 5st. anställda. Vi har en stor och återkommande kundkrets som vi värnar mycket om. Vi ser gärna att du är social, serviceinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du ska ha en SHR godkänd utbildning och kunna utföra samtliga behandlingar som ingår i en grundutbildning. Det är meriterande om du har jobbat... Visa mer
Vill du bli en av oss?
ICI Hudvård & Spa är en klassisk hudvårdssalong med dagspa. Verksamheten är väl inarbetad och startade 2004 och idag är vi 5st. anställda. Vi har en stor och återkommande kundkrets som vi värnar mycket om. Vi ser gärna att du är social, serviceinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta.
Du ska ha en SHR godkänd utbildning och kunna utföra samtliga behandlingar som ingår i en grundutbildning. Det är meriterande om du har jobbat med Microneedling ,prx och diatermi (men inte ett krav), vi kommer erbjuda kompletterande utbildningar vid behov. Självklart ingår även salongsuppgifter så som reception, städ och tvätt.Tjänsten är ca.75% men det går ev. att gå upp eller ner i arbetstid om önskemål finns. Det är i första hand ett vikariat på ca.1år men som med stor sannolikhet kan övergå i en tillsvidare anställning. Tillträde 1/3-22 eller enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Frisör

Ansök    Sep 30    Petrovic, Aleksandar    Frisör
Frisörsalong i Hammarö kommun. Lokalen är 32kvm med 2 frisörstolar. Salongen är nyrenoverad Vi söker en skötsam och erfaren frisör/frisörska som kan klippa dam, herr och barn. Personen ska kunna flytande svenska. Frisörsalongen är i samma lokal som paketombudet. Hammarbutiken. Lokalen ligger nära skolor och bostadsområdet. Det finns ingen annan salong i omgivningen. Är även intresserad av att hyra ut salongen. Visa mer
Frisörsalong i Hammarö kommun.
Lokalen är 32kvm med 2 frisörstolar.
Salongen är nyrenoverad
Vi söker en skötsam och erfaren frisör/frisörska som kan klippa dam, herr och barn. Personen ska kunna flytande svenska.
Frisörsalongen är i samma lokal som paketombudet. Hammarbutiken. Lokalen ligger nära skolor och bostadsområdet. Det finns ingen annan salong i omgivningen.
Är även intresserad av att hyra ut salongen. Visa mindre

Frisör

Ansök    Mar 3    Petrovic, Aleksandar    Frisör
Frisörsalong i Hammarö kommun. Lokalen är 32kvm med 2 frisörstolar. Salongen är nyrenoverad och detaljinredning kommer framöver. Vi söker en skötsam och erfaren frisör/frisörska som kan klippa dam, herr och barn. Personen ska kunna flytande svenska. Det är redan en stor efterfrågan och det finns stort intresse från omgivningen då information har gått ut att frisörsalongen kommer att öppna snarast. Frisörsalongen är i samma lokal som paketombudet. Hamma... Visa mer
Frisörsalong i Hammarö kommun.
Lokalen är 32kvm med 2 frisörstolar.
Salongen är nyrenoverad och detaljinredning kommer framöver.
Vi söker en skötsam och erfaren frisör/frisörska som kan klippa dam, herr och barn. Personen ska kunna flytande svenska.
Det är redan en stor efterfrågan och det finns stort intresse från omgivningen då information har gått ut att frisörsalongen kommer att öppna snarast.
Frisörsalongen är i samma lokal som paketombudet. Hammarbutiken. Lokalen ligger nära skolor och bostadsområdet. Det finns ingen annan salong i omgivningen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre