Lediga jobb som Hantverksyrken i Hammarö

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Hammarö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hammarö som finns hos arbetsgivaren.

Medarbetare till företag inom takbehandling

Vi på Taklab1 jobbar med ytbehandling och fastighetsunderhåll för tak och fasad. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och kommersiella ägare av fastigheter. Vårt arbetsområde är Värmland men även avgränsande län som tex Örebro och Dalarnas län. Nu utvecklar vi vår verksamhet och söker medarbetare. Tycker du om att jobba i team och där du som medarbetare är delaktig i företaget? Sätter du service och kvalité i fokus? Uppskat... Visa mer
Vi på Taklab1 jobbar med ytbehandling och fastighetsunderhåll för tak och fasad. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och kommersiella ägare av fastigheter.
Vårt arbetsområde är Värmland men även avgränsande län som tex Örebro och Dalarnas län.
Nu utvecklar vi vår verksamhet och söker medarbetare.
Tycker du om att jobba i team och där du som medarbetare är delaktig i företaget? Sätter du service och kvalité i fokus? Uppskattar du en arbetsgivare som satsar på och värdesätter dig som medarbetare? Då ska du söka tjänsten hos oss.
Vi söker dig tjej och kille som vill arbeta i ett ungt team med framåtanda. Du som söker ska vara positiv, flexibel, noggrann och ha ambition att alltid göra ett så bra jobb som möjligt. Tidigare erfarenhet av tak och fasadarbeten är bra men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet och inställning. Visa mindre

Hjälpmedel- och välfärdstekniker

Ansök    Mar 20    Hammarö kommun    Hjälpmedelstekniker
Välkommen till oss på Hammarö! Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård! ARBETSUPPGIFTER Som Hjälpmedel- och välfärdstekniker kommer du v... Visa mer
Välkommen till oss på Hammarö!

Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård!ARBETSUPPGIFTER
Som Hjälpmedel- och välfärdstekniker kommer du vara med och skapa förutsättningarna för människor med funktionshinder att klara sin vardag. Du kommer att ingå i ett litet team som en av tre tekniker men tillhöra Rehabenheten där samarbete med övriga professioner ingår.

Du kommer att arbeta med reparation, rekonditionering, service och underhåll av hjälpmedel och välfärdsteknik. Vi tillhandahåller både enkla lösningar och avancerad teknik för att uppfylla patientens behov. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Att arbeta med interna kvalitets- och utvecklingsfrågor är en självklar del av vardagen. Din arbetsplats kommer vara i hjälpmedelsförrådet och i patienternas hem. Det förekommer även tunga lyft i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god teknisk kompetens och intresse för service. En teknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbete är önskvärd och kommer betraktas som meriterande. Du har god erfarenhet av dator. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med patient, anhöriga och övrig personal, samt kunna dokumentera det som verksamheten kräver. För tjänsten krävs att du har körkort B.

Som person behöver du vara noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande, självständig och serviceinriktad. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du behöver vara stresstålig och snabbt kunna ställa om dig till nya förutsättningar men ändå ha fokus på dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Mångsidig verkstadsarbetare.

Ansök    Aug 26    Forss Smide AB    Smidesmekaniker
Vi är ett litet familjeföretag där du måste vara öppen för allehanda sysselsättningar både i verkstaden och ute på andra arbetsplatser. Du kommer också att ha nära kontakt med våra kunder, så du måste vara socialt kompetent. Lön enl kollektivavtal IF Metall. Visa mer
Vi är ett litet familjeföretag där du måste vara öppen för allehanda sysselsättningar både i verkstaden och ute på andra arbetsplatser. Du kommer också att ha nära kontakt med våra kunder, så du måste vara socialt kompetent. Lön enl kollektivavtal IF Metall. Visa mindre

Ortopedteknisk handläggare till TeamOlmed i Skoghall

Ansök    Nov 24    Össur Nordic AB    Ortopedskotekniker
Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv? TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel... Visa mer
Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?
TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.
Vi söker nu en Ortopedteknisk Handläggare på heltid till TeamOlmed i Värmland. Vi är i dagsläget cirka 18 anställda. Vi har verksamhet dels på Centralsjukhuset i Karlstad, dels i Skoghall, där tre medarbetare jobbar med försäljning av bland annat skor, inlägg och ortoser i vår butik/privatmottagning.
Dina arbetsuppgifter
Som ortopedteknisk handläggare kommer din huvudsakliga uppgift vara att ta emot inbokade kundbesök i butiken i Skoghall. Du kommer att utföra fotanalyser och utifrån dessa prova ut skoinlägg, fotbäddar och skor. Du kommer även att arbeta med försäljning i butiken, ta emot telefonsamtal, hantera inkommande mejl samt ge råd och förslag till kunder vid frågor. Kunderna som kommer till butiken är i olika åldrar och har behov av olika typer av hjälpmedel. Dina arbetsdagar kommer att vara mycket varierade.
Vem vi söker
Vi söker dig som har avklarad gymnasial utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har även grundläggande datorkunskaper. Det är meriterande ifall du har arbetat med utprovning av individuella skoinlägg, och/eller om du har eftergymnasial utbildning som ortopedskotekniker, sjukgymnast eller medicinsk fotvårdare. Du kommer att få en gedigen utbildning i TeamOlmeds arbetssätt.
Som person är du kommunikativ, serviceinriktad, engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om att hjälpa andra människor, är lösningsorienterad och har en god kreativ förmåga. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.
Vi erbjuder
Som ortopedteknisk handläggare kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor där det är högt i tak. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt jobb som ortopedteknisk handläggare - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!
Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.
Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare:
https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Skoghall-SE-TeamOlmed/Ortopedteknisk-Handlggare-till-TeamOlmed-i-Skoghall_REQ-1438
Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att klicka på ”Karriär”.
Sista ansökningsdatum är 2020-12-20. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare till företag inom takbehandling

Vi på Hammarö tak jobbar med ytbehandling och fastighetsunderhåll för tak och fasad. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och kommersiella ägare av fastigheter. Vårt arbetsområde är Värmland men även avgränsande län som tex Örebro och Dalarnas län. Nu utvecklar vi vår verksamhet och söker medarbetare. Tycker du om att jobba i team och där du som medarbetare är delaktig i företaget? Sätter du service och kvalité i fokus? Upp... Visa mer
Vi på Hammarö tak jobbar med ytbehandling och fastighetsunderhåll för tak och fasad. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och kommersiella ägare av fastigheter.
Vårt arbetsområde är Värmland men även avgränsande län som tex Örebro och Dalarnas län.
Nu utvecklar vi vår verksamhet och söker medarbetare.
Tycker du om att jobba i team och där du som medarbetare är delaktig i företaget? Sätter du service och kvalité i fokus? Uppskattar du en arbetsgivare som satsar på och värdesätter dig som medarbetare? Då ska du söka tjänsten hos oss.
Vi söker dig tjej och kille som vill arbeta i ett ungt team med framåtanda. Du som söker ska vara positiv, flexibel, noggrann och ha ambition att alltid göra ett så bra jobb som möjligt. Tidigare erfarenhet av tak och fasadarbeten är bra men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet och inställning. Visa mindre

Tak och fasadbehandling

Vi på Hammarö tak jobbar med ytbehandling och fastighetsunderhåll för tak och fasad. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och kommersiella ägare av fastigheter. Vårt arbetsområde är främst Värmland men även avgränsande län som tex Örebro och Dalarna län. Nu utvecklar vi vår verksamhet och söker personal. Bli en del i vårt team hos Hammarö tak! Vill du ha ett arbete där du ser tydliga resultat? Tycker du om att jobba i team ... Visa mer
Vi på Hammarö tak jobbar med ytbehandling och fastighetsunderhåll för tak och fasad. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och kommersiella ägare av fastigheter.
Vårt arbetsområde är främst Värmland men även avgränsande län som tex Örebro och Dalarna län.
Nu utvecklar vi vår verksamhet och söker personal.
Bli en del i vårt team hos Hammarö tak!
Vill du ha ett arbete där du ser tydliga resultat? Tycker du om att jobba i team och att samarbeta med andra yrkesgrupper? Sätter du service och kvalité i fokus? Uppskattar du en arbetsgivare som satsar på och värdesätter dig som anställd? Då ska du söka tjänsten hos oss.
Vi söker dig kille eller tjej som vill arbeta i ett ungt team med framåtanda. Du som söker ska vara positiv, flexibel, noggrann och ha ambition att alltid göra ett så bra jobb som möjligt. Meriterande är tidigare erfarenhet av tak och fasadarbeten. Tak och fasadtvättning, tak och fasadrenoveringar, takbehandling och målning samt lättare snickeri. Visa mindre

Tak och fasadbehandling

Vi på Hammarö tak jobbar med ytbehandling och fastighetsunderhåll för tak och fasad. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och kommersiella ägare av fastigheter. Vårt arbetsområde är främst Värmland men även avgränsande län som tex Örebro och Dalarna län. Nu utvecklar vi vår verksamhet och söker personal för 2020. Bli en del i vårt team hos Hammarö tak! Vill du ha ett arbete där du ser tydliga resultat? Tycker du om att j... Visa mer
Vi på Hammarö tak jobbar med ytbehandling och fastighetsunderhåll för tak och fasad. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och kommersiella ägare av fastigheter.
Vårt arbetsområde är främst Värmland men även avgränsande län som tex Örebro och Dalarna län.
Nu utvecklar vi vår verksamhet och söker personal för 2020.
Bli en del i vårt team hos Hammarö tak!
Vill du ha ett arbete där du ser tydliga resultat? Tycker du om att jobba i team och att samarbeta med andra yrkesgrupper? Sätter du service och kvalité i fokus? Uppskattar du en arbetsgivare som satsar på och värdesätter dig som anställd? Då ska du söka tjänsten hos oss.
Vi söker dig kille eller tjej som vill arbeta i ett ungt team med framåtanda. Du som söker ska vara positiv, flexibel, noggrann och ha ambition att alltid göra ett så bra jobb som möjligt. Meriterande är tidigare erfarenhet av tak och fasadarbeten. Tak och fasadtvättning, tak och fasadrenoveringar, takbehandling och målning. Visa mindre