Lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Hammarö

Se lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Hammarö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hammarö som finns hos arbetsgivaren.

Key user avverkning, Stora Enso Skog

Är du redo att förena ditt intresse för IT och verksamhetsstöd med din passion för skog och natur? Delar du dessutom vårt engagemang för miljö och hållbarhet och vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Det här är en mångsidig roll där du blir en viktig länk i vår verksamhet, där vi strävar efter att förena teknik och skog med framgång! Med oss växer skogen, människorna och affären. Som Key User har d... Visa mer
Är du redo att förena ditt intresse för IT och verksamhetsstöd med din passion för skog och natur? Delar du dessutom vårt engagemang för miljö och hållbarhet och vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Det här är en mångsidig roll där du blir en viktig länk i vår verksamhet, där vi strävar efter att förena teknik och skog med framgång!
Med oss växer skogen, människorna och affären.
Som Key User har du det övergripande ansvaret för att operativt stödja verksamheten vid förändringsarbete samt stötta användare i våra verksamhetssystem för att effektivt kunna arbeta i våra processer. Du kommer att spela en viktig roll vad gäller utbildning och introduktioner av både nya och erfarna kollegor i våra IT- system och arbetssätt, samt att du blir ett stöd för våra Produktionsledare vid behov, med deras dagliga arbetsuppgifter.
Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter omfattas av:
Specialistkompetens: Du har kunskapen som krävs för att vägleda och stötta kollegor i användningen av IT- systemen
Utbildning av nyanställda: Du spelar en central roll i att introducera och utbilda nya medarbetare i våra IT- system. Din kompetens kommer att vara nyckeln till att säkerställa att man på ett snabbt och smidigt sätt kan bli bekväma och produktiva ur ett systemperspektiv
Utveckling av introduktioner: Du kommer att arbeta aktivt med att förbättra och utveckla våra befintliga introduktionsprogram för att säkerställa att de är relevanta och effektiva
Stödja verksamheten vid förändringar: Du har en operativ roll i att stödja verksamheten vid förändringsarbete, vilket inkluderar att säkerställa en smidig övergång till nya IT- system och processer. Du kommer även att vara delaktig i projekt
Trygghet och säkerhet: Genom din kunskap kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra medarbetare känner sig trygga och säkra i hur våra IT- system fungerar

Du kommer att bli en del av funktionen Drivning där du tillhör ett team som har ett mycket nära samarbete i vardagen. Du rapporterar till avverkningschefen och du har din kontorsplacering på något av våra kontor inom verksamhetsområdet.
Vem söker vi
Vi tror att du har ett genuint intresse för IT och teknik och är en stjärna på kommunikation och pedagogik med en förmåga att översätta tekniska begrepp till ett förståeligt språk. Du tycker det är givande och roligt att utbilda och stötta andra du är redo att ta dig an en roll med en varierad uppsättning av arbetsuppgifter där du är redo att hantera allt från att utbilda nyanställda till att optimera och utveckla befintliga processer.
Din kunskap inom området bygger på lämplig högskoleutbildning som stödjer din IT- kompetens och pedagogiska förmåga. Har du kunskap inom skogsindustrin är det en extra fördel.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Goda IT- kunskaper
Erfarenhet av att jobba med ständiga förbättringar och utveckling – gärna i projektform
Du har jobbat med utbildningsprocesser – från att ta fram utbildningsmaterial till att genomföra utbildningar både individuellt och i grupp
God kommunikativ förmåga i både svenska och engelska i tal och i skrift

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, dock senast 24 november.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest.
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avverkningschef Johan Nordlund på tel. 076 – 104 72 22 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Se gärna vår film:
https://www.youtube.com/watch?v=6OxAbAKm5ls Visa mindre

Affärs- och verksamhetsutvecklare hållbarhet, Stora Enso Skog

Ansök    Dec 4    Stora Enso AB    Affärsutvecklare
Har du en passion för skog och natur och brinner för hållbarhet lika mycket som vi gör? Vi expanderar nu inom affärs- och verksamhetsutveckling med särskild inriktning på hållbarhetsfrågor. Om du vill vara en del av ett kreativt team i en innovativ miljö där vi strävar efter att utveckla morgondagens lösningar för att förenkla och förbättra vardagen för privata skogsägare, då är du välkommen att söka denna nya roll! Med oss växer skogen, människorna och af... Visa mer
Har du en passion för skog och natur och brinner för hållbarhet lika mycket som vi gör? Vi expanderar nu inom affärs- och verksamhetsutveckling med särskild inriktning på hållbarhetsfrågor. Om du vill vara en del av ett kreativt team i en innovativ miljö där vi strävar efter att utveckla morgondagens lösningar för att förenkla och förbättra vardagen för privata skogsägare, då är du välkommen att söka denna nya roll!
Med oss växer skogen, människorna och affärerna.
Som affärs- och verksamhetsutvecklare spelar du en viktig roll som stöd för vår Lokala köpfunktion. Ditt uppdrag är att driva utvecklingen av vårt tjänsteutbud för privata skogsägare och samtidigt utforma verktyg och arbetssätt för våra virkesköpare. Fokus för denna tjänst ligger inom området miljö- och hållbarhet, och sträcker sig från interna frågor kring systematiskt säkerhetsarbete till den operativa driften av tjänster för privata skogsägare. Teamet som helhet har ett övergripande utvecklingsansvar inom funktionens strategiska områden såsom organisering och genomförande av utvecklingsprojekt samt omvärldsanalys. Vi ansvarar också för operativ drift av tjänster för skogsägare, inklusive certifiering.
I den här rollen kommer du att ansvara för:
Systematiskt säkerhetsarbete – ansvara för avvikelserapportering och kunna stötta särskilt vid miljöavvikelser
Certifiering – säkerställa att vi håller rätt kvalitet och tar ansvar för externa och interna revisioner
Proaktivt arbete med miljöfrågor, inklusive förebyggande åtgärder som hantering av körskador
Utveckling av hållbara tjänster och produkter som gynnar skogsägare
Aktivt deltagande och bidragande i förbättringsgrupper samt på avdelningens forum

Du kommer att bli en del av funktionen Lokala köp och Business Operations där du blir en värdefull medlem i ett team som präglas av ett starkt och nära samarbete. Här får du möjligheten att spela en aktiv roll i formandet av verksamhetens affärsstrategi samtidigt som du arbetar nära ett engagerat team, vilket är avgörande för att säkerställa långsiktig tillväxt och framgång.
Kontorsplacering för tjänsten är Falun eller vid något av kontoren inom verksamhetsområdet och du rapporterar till chefen för Business Operations.
Vem söker vi
Vi söker en dynamisk person som tror på förnyelse och nytänkande inom ramen för miljö- och hållbarhetsinitiativ. Vi förväntar oss att du är en stjärna när det gäller att driva utveckling och du känner dig trygg i att våga utmana befintliga arbetssätt. Din kunskap bygger på en passande högskoleutbildning, kombinerad med erfarenhet och kunskap inom skogsbranschen, då det är viktigt att förstå både skogsägarens behov och vardagen för våra virkesköpare.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Erfarenhet av affärsutveckling och projektarbete
Ett strukturerat arbetssätt där du jobbar med uppföljning och återkoppling
En förmåga att kommunicera på ett sätt som skapar inspiration och övertygelse hos andra
God kunskap och erfarenhet av att både ta fram och implementera produkter, processer och arbetssätt
Du är kreativ och nytänkande med en analytisk ådra
God kommunikativ förmåga i både svenska och engelska i tal och i skrift

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, dock senast 24 december.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest.
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chefen för Business Operations Hilma Nilsson på tel. 072 – 585 64 76 eller mejl: hilma [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.

Se gärna vår film:
https://www.youtube.com/watch?v=6OxAbAKm5ls Visa mindre

Bemanningsplanerare

Välkommen till oss på Hammarö! Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård! Inom socialförvaltningen arbetar du dagligen med att ge trygghet, kv... Visa mer
Välkommen till oss på Hammarö!

Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård!

Inom socialförvaltningen arbetar du dagligen med att ge trygghet, kvalité eller stöd till våra invånare. Vi som arbetar här värdesätter det personliga mötet mer än något annat. I takt med att vi växer utvecklar vi naturligt våra verksamheter, förnyar våra lokaler och har en utvecklingsvilja. Vi finns till för att ge Hammaröborna en bättre vardag och att få varje människa att med egen kraft skapa ett bra liv.

ARBETSUPPGIFTER
Bemanningsenheten är i en spännande utvecklingsfas och vi behöver nu stärka upp teamet med ett par nya medarbetare. I denna roll kommer du ingå i ett team om fem bemanningsplanerare som tillsammans arbetar med socialförvaltningens bemanningsfrågor.

Arbetsuppgifterna är främst att tillsätta vikarier på vakanta pass, lägga scheman och att rekrytera tim- och semestervikarier. Din arbetsdag kommer till stor del innebära att arbeta i våra rekryterings, schema och bemanningssystem samt kontakt via telefon. Som bemanningsplanerare har du många olika kontaktytor, med allt från vikarier till andra supportfunktioner och chefer.

Bemanningsenheten är involverade i ett antal processer där vi, i samarbete med de verksamheter vi servar, ser över hur vi ska jobba så smart som möjligt med bemanningsfrågor. Du kommer vara ett viktigt tillskott i arbetet med att utveckla ett stabilt nav för förvaltningens kompetensförsörjning.

Vi erbjuder dig ett brett och varierande arbete där vi tillsammans jobbar för att skapa förutsättningar att möta framtida utmaningar inom området på bästa möjliga sätt. För rätt person finns möjlighet att ta ett större ansvar i arbetet med att driva enhetens utveckling framåt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har relevant utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av schemaläggning och bemanning och har kunskap om gällande arbetstidslagstiftning. Du är van vid att arbeta i högt tempo och navigerar dig smidigt i olika digitala verktyg och IT-system.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i officepaketet och tidigare har jobbat med Time Care Pool och Time Care Planering/Multi Access. Det är även meriterande om du har arbetat med rekryteringsprocesser.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt med ett lösningsfokuserat förhållningssätt, att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vi finns ytterst till för våra kommuninvånare, vi jobbar efter devisen att tillsammans är vi bättre och att framtiden är vår. Vi söker dig som kan identifiera dig med detta, stämmer in på ovan kvalifikationer och som värdesätter meningsfullt arbete.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ekonomiassistent - ett längre vikariat

Ansök    Sep 19    Hammarö kommun    Ekonomiassistent
Välkommen till oss på Hammarö! Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård! Inom kommunstyrelsen arbetar du nära de beslut som fattas i kommunen... Visa mer
Välkommen till oss på Hammarö!

Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård!

Inom kommunstyrelsen arbetar du nära de beslut som fattas i kommunen. Genom att se till helheten och vart vi är på väg arbetar vi med allt som kan tänkas beröra kommunens invånare och anställda. Det är vi som arbetar bakom kulisserna och håller ihop den röda tråden som leder kommunen i rätt riktning in i framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver förstärkning under en längre period, eftersom vi ska upphandla och implementera ett nytt ekonomisystem.
Tjänsten som ekonomiassistent är placerad på ekonomiavdelningen, som idag består av åtta medarbetare. Kommunens ekonomifunktion är en centraliserad stödfunktion med uppgift att bistå förvaltningar, nämnder och chefer.
Arbetsuppgifterna vi behöver ha hjälp med kommer främst att bestå av uppgifter inom kund- och leverantörsreskontra, samt löpande bokföring, avstämningar och att hantera olika ekonomiska ärenden i en ekonomiavdelnings vardag.

Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vikariatet pågår preliminärt till 2024-10-31, men kan komma att förlängas.


KVALIFIKATIONER
Du bör ha en eftergymnasial utbildning i redovisning eller att du genom praktiskt arbete skaffat dig motsvarande kunskaper.
Då vi är en organisation med många verksamheter är det viktigt att kunna hantera flera inkorgar och du trivs med att kommunicera både internt och externt.
Du tycker om lagarbete, att utveckla och utvecklas tillsammans med andra, med allt vad det innebär.

Du måste vara tydlig i skriftlig och verbal kommunikation.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vikarierande affärsutvecklare avverkning, Stora Enso Skog

Ansök    Nov 3    Stora Enso AB    Affärsutvecklare
Har du en passion för skog och natur och brinner lite extra för de skogliga drivningsfrågorna och vill vara med och leda utvecklingsarbetet inom avverkningsprocessen mot våra tjänsteleverantörer? Då kan du vara den personen vi söker för ett vikariat. Vi välkomnar dig till en roll som har fokus på utveckling, resultat och hållbarhet! Med oss växer skogen, människorna och affären. Vi söker nu en målinriktad och entusiastisk affärsutvecklare med fokus på att ... Visa mer
Har du en passion för skog och natur och brinner lite extra för de skogliga drivningsfrågorna och vill vara med och leda utvecklingsarbetet inom avverkningsprocessen mot våra tjänsteleverantörer? Då kan du vara den personen vi söker för ett vikariat. Vi välkomnar dig till en roll som har fokus på utveckling, resultat och hållbarhet!
Med oss växer skogen, människorna och affären.
Vi söker nu en målinriktad och entusiastisk affärsutvecklare med fokus på att främja tillväxt och affärsresultat. Ditt arbete kommer att vara viktigt och värdefullt för att stärka och optimera vårt samarbete med våra tjänsteleverantörer, med det övergripande målet att säkerställa hög kvalitet och effektivitet. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta mot att uppfylla våra ambitiösa mål inom en bred skala av affärsrelaterade frågor.
I den här rollen kommer du att:
Ha en ledande roll i att driva utvecklingsprojekt med fokus på att förbättra och optimera våra processer i samarbete med våra entreprenörer
Ha ett nära samarbete både med kollegor och entreprenörer för att säkerställa att våra ambitiösa mål uppnås gällande volymer, resultat och kvalitet
Ta ansvar för säkerhetsfrågor relaterade till vår entreprenörssamverkan och se till att de uppfyller våra förväntningar på högsta säkerhetsstandard
Ge stöd och vägledning till våra produktionsledare, vilket kommer att ge dem den nödvändiga tryggheten i arbetet med att göra våra entreprenörer ännu bättre

Du kommer att bli en del av funktionen Drivning där du blir en värdefull medlem i ett team som har ett starkt och nära samarbete. Denna roll ger dig en spännande möjlighet att aktivt påverka verksamhetens affärsstrategi samtidigt som du samarbetar nära med ett engagerat team för att säkerställa långsiktig tillväxt och framgång.
Du rapporterar till avverkningschefen och du har din kontorsplacering på något av våra kontor inom verksamhetsområdet. Tjänsten är ett vikariat på cirka ett år.
Vem söker vi
Vi ser dig som trygg ledare när det kommer till att driva affärsutvecklingsprojekt. Din kunskap och talang inkluderar förmågan att sammanföra grupper, skapa enighet och effektivt driva projekt till framgångsrikt avslut. Din kunskap bygger på en passande högskoleutbildning samt kunskap/erfarenhet inom det skogliga – främst när det gäller drivningsfrågor.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Erfarenhet av affärsutveckling och projektarbete
Ett strukturerat arbetssätt där du jobbar med uppföljning och återkoppling
En förmåga att kommunicera på ett sätt som skapar inspiration och övertygelse hos andra
God kunskap och erfarenhet av att både ta fram och implementera processer och arbetssätt
Analytisk förmåga
Erfarenhet av förändringsledning
God kommunikativ förmåga i både svenska och engelska i tal och i skrift

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, dock senast 24 november
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest.
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avverkningschef Johan Nordlund på tel. 076 – 104 72 22 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.

Se gärna vår film:
https://www.youtube.com/watch?v=6OxAbAKm5ls Visa mindre

Allakando läxhjälp Hammarö, privatlärare, Högskoleprovet

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungerar ... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Ekonomiassistent till entreprenadföretag

Om jobbet VI SÖKER EN EKONOMIASSISTENT Jobbinformation Everettson Schakt & Transport AB är en maskinentreprenör som i huvudsak hyr ut entreprenadmaskiner med förare till större byggföretag i Mellansverige. Vi är tillsammans med våra systerbolag Rådströms Schakt AB och Everettson Tungrivning AB ett 40 tal anställda med en total omsättning i 2023 på ca 100 miljoner, du kommer arbeta med alla dessa bolag. Vi söker nu en ny kollega, välkommen till oss! ... Visa mer
Om jobbet
VI SÖKER EN EKONOMIASSISTENT

Jobbinformation
Everettson Schakt & Transport AB är en maskinentreprenör som i huvudsak hyr ut entreprenadmaskiner med förare till större byggföretag i Mellansverige. Vi är tillsammans med våra systerbolag Rådströms Schakt AB och Everettson Tungrivning AB ett 40 tal anställda med en total omsättning i 2023 på ca 100 miljoner, du kommer arbeta med alla dessa bolag.


Vi söker nu en ny kollega, välkommen till oss!


Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift löpande bokföring som innebär lönehantering, fakturering, offerthantering, ekonomisk rapportering t.ex skattedeklaration, momsdeklaration etc. dokumenthantering.
Löpande uppdatering av maskin och personallista inklusive miljödokumentation och besiktningsdokumentation som hör till varje maskin.


Vi använder system som Smartdok, Fortnox , Officepaketet mfl


Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasial utbildning med inriktning ekonomi. Du är van att arbeta med dator som verktyg samt officepaketet. Du talar och skriver på svenska obehindrat och har bra kunskaper i engelska i både tal och skrift.


B-körkort är ett krav.


Meriterande är om du har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter och entreprenadbranschen.


För att lyckas och trivas i rollen som ekonomiassistent hos oss behöver du ha en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du gillar att samarbeta och du har en känsla för service. Lösningsorientering och flexibilitet är viktigt, du kommer att vara spindeln i nätet.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ansökningar mailas till [email protected]


Frågor om tjänsten? Maila [email protected]


Urval sker löpande och kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag.


Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Ekonomiassistent sökes!

VI SÖKER EN EKONOMIASSISTENT Jobbinformation Swedetrade Entreprenad AB är återförsäljare av Atlas och Kubota som säljer, köper och reparerar entreprenadmaskiner. En stor del av verksamheten är också maskinuthyrning som går under dotterbolaget Rentzo AB. Dessutom har vi utökat med ytterligare ett bolag som är inriktat på fastigheter och uthyrning av kontor och industrilokaler. Vi söker nu en ny kollega, välkommen till oss! Jobbeskrivning Arbetsuppgifter Som... Visa mer
VI SÖKER EN EKONOMIASSISTENT
Jobbinformation
Swedetrade Entreprenad AB är återförsäljare av Atlas och Kubota som säljer, köper och reparerar entreprenadmaskiner. En stor del av verksamheten är också maskinuthyrning som går under dotterbolaget Rentzo AB. Dessutom har vi utökat med ytterligare ett bolag som är inriktat på fastigheter och uthyrning av kontor och industrilokaler.
Vi söker nu en ny kollega, välkommen till oss!
Jobbeskrivning
Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift löpande bokföring som innebär lönehantering, fakturering, offerthantering, ekonomisk rapportering t.ex skattedeklaration, momsdeklaration etc. dokumenthantering, hyresavtal för både maskinhyror och lokalhyror, avstämningar, avräkningar på maskiner samt övrig administration och kundtjänst.
Även marknadsföring på sociala medier så som facebook och instagram, sköta om hemsida och framtagande av dekaler inkluderas i arbetsuppgifterna.
Vi använder system som BL administration, officepaketet m.fl.


Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasial utbildning med inriktning ekonomi. Du är van att arbeta med dator som verktyg samt officepaketet. Du talar och skriver på svenska obehindrat och har bra kunskaper i engelska i både tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Meriterande är om du har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.
För att lyckas och trivas i rollen som ekonomiassistent hos oss behöver du ha en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du gillar att samarbeta och du har en känsla för service. Lösningsorientering och flexibilitet är viktigt, du kommer att vara spindeln i nätet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ansökningar mailas till [email protected]
Frågor om tjänsten? Maila [email protected]


Urval sker löpande och kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag.
Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Ekonom - ett längre vikariat

Ansök    Maj 16    Hammarö kommun    Redovisningsekonom
Välkommen till oss på Hammarö! Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård! Inom kommunstyrelsen arbetar du nära de beslut som fattas i kommunen... Visa mer
Välkommen till oss på Hammarö!

Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård!

Inom kommunstyrelsen arbetar du nära de beslut som fattas i kommunen. Genom att se till helheten och vart vi är på väg arbetar vi med allt som kan tänkas beröra kommunens invånare och anställda. Det är vi som arbetar bakom kulisserna och håller ihop den röda tråden som leder kommunen i rätt riktning in i framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
En av våra medarbetare blir föräldraledig i höst. Vi söker därför en högskoleutbildad ekonom för ett längre vikariat till vår ekonomiavdelning. Kommunens ekonomifunktion är en centraliserad stödfunktion med uppgift att bistå förvaltningar, nämnder och chefer. Vi är idag åtta medarbetare på avdelningen, vilka trivs väldigt bra tillsammans. Fördelen med att arbeta inom en mindre kommun är möjligheten att få insyn i och göra många moment i ekonomyrket.

Tillträde efter överenskommelse.

Vikariatet pågår preliminärt till 2024-08-30 och det kommer att finnas stora chanser till förlängning för rätt person. Vi kommer att anskaffa och implementera ett nytt ekonomisystem innan utgången av 2025.

I rollen som ekonom arbetar du rådgivande mot förvaltningens chefer och medarbetare med ekonomisk planering, uppföljning, prognoser och ekonomiska analyser. I vikariatet ingår det att primärt stötta Bildningsförvaltningen, men naturligtvis ingår ett stort deltagande inom det centrala, gemensamma ekonomiarbetet.

Du kommer också att delta i anskaffningen av ett nytt ekonomisystem, vilket medför en hel del omväxling i jobbet. Det, tillsammans med din erfarenhet, innebär att arbetsuppgifterna kan förändras.


KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning med ekonomisk inriktning och har gärna erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete.
Med bakgrund av din utbildning utgår vi ifrån att du är bra på analysarbete och har ett sunt kritiskt förhållningssätt.

Du tycker om lagarbete, att utveckla och utvecklas tillsammans med andra, med allt vad det innebär; exempelvis sätta sig in i och kommunicera sammanhang och samband, ha de långsiktiga målen i fokus, ta initiativ och ta hand om varandra.

Du måste vara tydlig i skriftlig och verbal kommunikation.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Rekryterare till Hammarö kommun

Välkommen till oss på Hammarö! Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård! Hos oss på Hammarö kommun tycker 90 % av medarbetarna att arbetet kä... Visa mer
Välkommen till oss på Hammarö!

Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård!

Hos oss på Hammarö kommun tycker 90 % av medarbetarna att arbetet känns meningsfullt.

Inom kommunstyrelsen arbetar du nära de beslut som fattas i kommunen. Genom att se till helheten och vart vi är på väg arbetar vi med allt som kan tänkas beröra kommunens invånare och anställda.

Det är vi som arbetar bakom kulisserna och håller ihop den röda tråden som leder kommunen i rätt riktning in i framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
HR-funktionen söker nu en rekryterare som i huvudsak skall arbeta med hela rekryteringsprocessen och med de administrativa rutiner som följer med den. Anställningen är en projektanställning.

Som Rekryterare kommer du att ingå i HR-funktionen som idag består av ett starkt team med HR-specialister och experter. Inom HR ingår även Lönefunktionen och kommunikation.

Du kommer i huvudsak att arbeta med hela rekryteringsprocessen
och kvalitetssäkring av denna inklusive annonsering. Vår rekryteringsprocess skall präglas av ett nära stöd till våra chefer och ett enhetligt transparant arbetssätt.

Ett utvecklingsarbete pågår i rekryteringsarbetet för att stärka vårt arbetsgivarvarumärke och onboardingprocessen.

Hammarö kommun är en liten kommun vilket innebär att du kommer ha ett omväxlande arbete där du kommer hantera flera ärenden parallellt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har en akademisk bakgrund inom HR eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av rekrytering och meriterande är om du har erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering. Anställningen kräver att du har god förmåga att formulera dig i text då annonsproduktion är en stor del av arbetsuppgifterna.

Du kan arbeta strukturerat och självständigt samtidigt som du trivs med att jobba flexibelt i nära samarbete med andra. Du har en god servicekänsla och lätt för att ta nya kontakter. För oss är det viktigt att du har inställningen att tillsammans är vi bättre.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tillträde enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Samordnare inom kost och lokalvård

Ansök    Mar 27    Hammarö kommun    Kvalitetskoordinator
Välkommen till oss på Hammarö! Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård! Inom serviceförvaltningen arbetar du varje dag med att ge den bästa ... Visa mer
Välkommen till oss på Hammarö!

Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård!

Inom serviceförvaltningen arbetar du varje dag med att ge den bästa servicen på Hammarö. Som tillväxtkommun står vi inför en utveckling av kommunens service vilket berör en mängd områden och platser som besöks dagligen. Vi arbetar nära våra invånare och finns här för alla människor som bor och vistas på vår ö.

Inom enheten Hammarö service – Kost & Lokalvård är vi ca 100 medarbetare som ombesörjer alla kommunala kök och bedriver all lokalvård i kommunens lokaler. Enheten har nyligen genomgått en organisationsförändring där enheten är uppdelad i tre områden där båda verksamhetsområdena är representerade.
Välkommen till en verksamhet och kommun som befinner sig i ett expansivt läge.


ARBETSUPPGIFTER
Som samordnare på Hammarö service - Kost & Lokalvård ingår du i ledningsgruppen och har en stödjande och samordnande funktion i enhetens löpande arbete. Genom att fungera som länk mellan enhetschef, gruppchefer och medarbetare driver du utvecklingsarbete kopplat till de globala hållbarhetsmålen i Agenda 2030.
I din roll bidrar du till enhetens vision om kostnadseffektiv och bra service genom att arbeta med yrkesstolthet, aktivt medarbetarskap samt miljö- och hållbarhetsfrågor. Viktigt för oss är att kommunikationen med medborgare, medarbetare och leverantörer sker på ett föredömligt sätt.
Andra arbetsuppgifter och ansvar i rollen är
• Omvärldsbevakning inom verksamhetsområdet.
• Vikarieanskaffning
• Enhetens webbredaktör samt GDPR-ansvarig.

Tillsyn över att verksamheten bedrivs i enlighet med lagar, förordningar och de politiska målen i kommunen. Enhetens arbete genomsyras av proaktivitet, nyfikenhet och tillsammans arbetar vi ständigt med att ligga i framkant inom utvecklingen som rör vårt verksamhetsområde. Till din hjälp har du stöd från oss i ledningsgruppen.
Hos oss kommer du att vara en viktig resurs i det fortsatta arbetet i enhetens utveckling av arbetssätt, metoder och rutiner.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en kostekonomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt erfarenhet av miljö- och hållbarhetsarbete, schemaläggning och ledningsarbete. Det är meriterande att du har arbetat med kostdata- och/eller städberäkningssystem, projektledning, kommunikation och marknadsföring. Att du har kunskap från arbete inom storkök är även det meriterande.
Ditt förhållningssätt är affärsmässigt, du förstår och respekterar förutsättningarna i en politiskt styrd organisation.

Personliga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen är att trivas med att arbeta strukturerat samt kvalitetsmedvetet. Vi ser att du är självgående med goda ledaregenskaper vilket innebär att kunna inspirera samt skapa arbetsglädje. Vidare är det viktigt med lösningsfokus, att vara kommunikativ och kunna uttrycka sig väl i svenska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Personalledare KM8

Ansök    Dec 12    Stora Enso AB    Personalansvarig
Har du arbetat med ledarskap ett par år och är redo för nästa steg? Vi söker en Personalledare som ska ingå i ett dynamiskt team av erfarna operatörer på Skoghalls Bruk. Du kommer att arbeta i Divisionen Packaging Materials och du rapporterar till Sektionschef. Arbetsplats för ett bättre klimat. Varje dag. Som Personalledare kommer du tillsammans med ytterligare en Personalledare gemensamt ansvara för att det dagliga arbetet flyter på för er gemensamma ar... Visa mer
Har du arbetat med ledarskap ett par år och är redo för nästa steg? Vi söker en Personalledare som ska ingå i ett dynamiskt team av erfarna operatörer på Skoghalls Bruk. Du kommer att arbeta i Divisionen Packaging Materials och du rapporterar till Sektionschef.
Arbetsplats för ett bättre klimat. Varje dag.
Som Personalledare kommer du tillsammans med ytterligare en Personalledare gemensamt ansvara för att det dagliga arbetet flyter på för er gemensamma arbetsgrupp, som består av ca 50 personer. Ledorden är rätt bemanning, med rätt kompetens på rätt skift!
Du ansvarar för rekrytering, bemanning, kompetensutveckling, coachning, och utveckling av skiftlag, individer och processer. Har en central roll i arbete med frågor om trivsel och arbetsmiljö samt vara motor i vårt arbete med Skydd och säkerhet, tillsammans med Skoghalls Skiftledare. Du följer upp sjukfrånvaro, ansvarar för rehab, håller utvecklingssamtal samt annat som faller under Personalledarens ansvar.
Tjänsten som Personalledare är en utmanande befattning i en intensiv miljö med stora krav, men det är samtidigt ett riktig roligt jobb och du kommer bli en del av ett härligt gäng!
Vem söker vi?
För att lyckas i den här rollen har du högskola eller universitetskompetens och erfarenhet av att leda personal samt personalplanering. Som person har du en positiv inställning och du är fast besluten att utveckla dig själv, ditt ledarskap och ditt team framåt, alltid med säkerheten i åtanke. Du har bra personkännedom och brinner för din personal och för hur människor fungerar i grupp. Vi tror även att du har ett teknikintresse, erfarenhet från pappers- och massaindustri är meriterande.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Du tycker om att lösa problem och du kan analysera information, rapportera resultat och främja
Du tycker om att arbeta tillsammans i team, tar ansvar för att sätta mål och uppnå resultat
Du har goda IT kunskaper, god kunskap i Office-paketet
Du är prestigelös, lyhörd och motiverande
Du ser möjligheter och jobbar gärna med humor och glädje
Du vågar säga ifrån när det behövs
Du är strukturerad och välorganiserad


Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande. Har du rätt värderingar, så kommer du med rätt förutsättningar att bygga förtroende och därmed bli en bra ledare på KM8.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 6 januari. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem. Rekryterande chef Pehr Mithander, 070-69 044 45, [email protected] svarar gärna på dina frågor om positionen. Frågor om processen kan ställas till Rekryteringsspecialist Jessica Barse, [email protected]. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 22?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Se våra filmer: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t
https://www.youtube.com/watch?v=zttNKT_vZaM Visa mindre

Bemanningshandläggare

Välkommen till oss på Hammarö! Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård! Inom Bildningsförvaltningen arbetar du varje dag med att skapa förut... Visa mer
Välkommen till oss på Hammarö!

Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård!

Inom Bildningsförvaltningen arbetar du varje dag med att skapa förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas. Tack vare bra verksamhet i Hammarös förskolor och skolor ligger vi i topp bland Sveriges bästa skolkommuner. Hos oss står alltid barnen och eleverna i centrum genom att vi ser till deras behov. Vi förbereder barnen för framtiden.

Bemanningsenheten ska bidra till kompetensförsörjningen genom att attrahera, rekrytera och bemanna och fungera som en väg in, det vill säga att Hammarö upplevs som en attraktiv arbetsgivare genom att ha en samordnad och organiserad verksamhet för vikarier.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår bemanningsenhet.

Ditt uppdrag är att bemanna och rekrytera vikarier till kommunens alla förskolor, skolor och fritidshem. Arbetet kräver att du är lösningsfokuserad och kan hantera många processer samtidigt samt att du har förmågan att prioritera.

Bemanningsenheten är en servicefunktion för våra verksamheter och vikarier. Som bemanningshandläggare har du en centralroll inom förvaltningen med ett stort kontaktnät inom och utanför förvaltningen där service och ett gott bemötande är viktiga egenskaper.
Tillsammans med närmsta chef ansvarar ni för att följa upp, analysera och utvärdera i syfte att utveckla och komma med förbättringsförslag för verksamheten. En viktig del av arbetet är att boka våra vikarier via systemet Timecare pool.

Befattningen som bemanningshandläggare är placerad i bildningsförvaltningens stab, där du samarbetar med övriga handläggare. Verksamheten växer vilket kan påverka tjänsteinnehållet över tid. Arbetstiderna är mellan 6.30-15.00, där första delen av arbetsdagen kan göras hemifrån.


KVALIFIKATIONER
Du har en relevant gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du tidigare erfarenhet från förskola & skola samt arbetat med Timecare pool är det meriterande.

För uppdraget behöver du vara strukturerad, noggrann med har hög servicekänsla. Att arbeta med olika digitala verktyg och IT-system är för dig en självklarhet. Rollen kräver att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du kan skapa och vårda goda relationer och har förmåga att arbeta självständigt.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Sex månaders provanställning kan tillämpas.

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bemanningsplanerare till bemanningsenheten

Välkommen till oss på Hammarö! Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård! Inom socialförvaltningen arbetar du dagligen med att ge trygghet, kval... Visa mer
Välkommen till oss på Hammarö!

Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård! Inom socialförvaltningen arbetar du dagligen med att ge trygghet, kvalité eller stöd till våra invånare. Vi som arbetar här värdesätter det personliga mötet mer än något annat. I takt med att vi växer utvecklar vi naturligt våra verksamheter, förnyar våra lokaler och har en utvecklingsvilja. Vi finns till för att ge Hammaröborna en bättre vardag och att få varje människa att med egen kraft skapa ett bra liv.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår nya bemanningsenhet (projektanställning tom 2023-12-31). Som bemanningsplanerare ingår du i ett team om tre som tillsammans arbetar med att hantera berörda verksamheters bemanningsplanering.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att koordinera tillgängliga resurser, bemanna och att vara en del av rekryteringsprocessen av tim- och semestervikarier. Du kommer även att bistå verksamheterna med att skapa hållbara scheman utifrån verksamhetens behov, inom givna ekonomiska ramar samt enligt gällande lagar och avtal. En viktig del i uppdraget är att följa upp, analysera och utvärdera i syfte att utveckla schemaläggningen och komma med förbättringsförslag.

Då organisationen utvecklas kommer du att vara en viktig del i att ta fram nya arbetssätt, anpassa system och hitta samarbetsformer med stödfunktioner som ekonomi, HR och lön. Vi erbjuder ett brett och varierande arbete där vi tillsammans jobbar för att skapa förutsättningar att möta framtida utmaningar inom kompetensförsörjning på bästa möjliga sätt.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har en utbildning inom personaladministration med inriktning på rekrytering och bemanning eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har erfarenhet av bemanning och rekrytering och är van att jobba i ett högt tempo. Du har tidigare erfarenhet av schemaläggning och bemanningsplanering, gärna i en större organisation. Att arbeta med olika digitala verktyg och IT-system är för dig en självklarhet.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i Excel och tidigare har jobbat med Time Care Pool och Time Care Planering/Multi Access. Det är också meriterande om du har arbetat med rekryteringsprocesser samt har kunskap inom arbetstidslagstiftning.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt med ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Likväl att vara service- och verksamhetsinriktad med god samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och tycker om att arbeta med målgruppen vård och omsorg.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Detta är en projektanställning till och med 2023-12-31 med eventuell möjlighet till förlängning .

Tillträde blir enligt överenskommelse.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Allakando läxhjälp Hammarö, privatlärare 1 lektion/vecka

Extrajobba hos Allakando läxhjälp Allakando läxhjälp är Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning. Just nu vill rekordmånga elever ha vår läxhjälp och vi söker nu dig som vill göra skillnad för en ung människa som privatlärare & mentor! Läs mer och ansök nu på https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Mer om Allakando läxhjälp på https://www.allakando.se/laxhjalp/ Om uppdraget som läxhjälpare hos Allakando Du matchas ihop med en elev som pas... Visa mer
Extrajobba hos Allakando läxhjälp
Allakando läxhjälp är Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning. Just nu vill rekordmånga elever ha vår läxhjälp och vi söker nu dig som vill göra skillnad för en ung människa som privatlärare & mentor! Läs mer och ansök nu på https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Mer om Allakando läxhjälp på https://www.allakando.se/laxhjalp/


Om uppdraget som läxhjälpare hos Allakando
Du matchas ihop med en elev som passar dina ämnen, din personlighet och som ligger geografiskt nära dig. Ni träffas oftast hemma hos familjen eller centralt för en lektion på 120 min, där du hjälper din elev att nå sina mål i skolan!


Självklart utbildar & coachar vi dig inför dina uppdrag som läxhjälpare. Att jobba med läxhjälp passar perfekt för dig som studerar eller har studerat på universitet/högskola – då kan du hjälpa alla våra elever. Även du som går på gymnasiet har möjlighet att hjälpa yngre elever.


Varför arbeta med just läxhjälp på Allakando?
Mycket flexibelt extrajobb, perfekt vid sidan av exempelvis studier
Viktig och relevant merit för alla framtida jobb
Utveckla pedagogik, retorik & ledarskap
Du får utbildning & kontinuerlig coachning från utbildningsspecialisterna på AllakandoPassar du som privatlärare på Allakando? Vi söker dig som:
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i de ämnen du vill undervisa i
Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i både tal och skriftHur ansöker jag?
Enkelt och smidigt på vår hemsida
Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervjuEtt av våra många uppdrag nära dig:
Allakando läxhjälp: Spanska och Engelska, Gy 1
Plats: Privatundervisningen sker hemma hos familjen eller online, med Allakando läxhjälp Hammarö
Antal tillfällen och tidsåtgång per vecka: 1 tillfälle, 90 minuter per gång
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående!
Ref.nr: RN99392Om du inte kan hjälpa till med ovan, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig. En annan fördel med för alla privatlärare på Allakando är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:


Allakando läxhjälp Stockholm
Allakando läxhjälp Göteborg
Allakando läxhjälp Malmö
Allakando läxhjälp Uppsala
Allakando läxhjälp Västerås
Hitta fler städer på vår hemsidaOm Allakandos privatundervisning & läxhjälp
Som vårt namn Allakando antyder, så är vi helt övertygade om att alla kan mer än de tror. Ibland kanske det låter lite cheesy. Tro oss, den känslan försvinner snabbt. När vi varje år på nära håll får se våra elever nå bättre studieresultat och lära sig att tro på sina egna förmågor, ligger namnet mycket bättre på tungan.

Vi består idag av 5 900 passionerade personer som tillsammans hjälper över 26 000 elever varje år. Det gör oss till Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning, kurser & digitala utbildningsverktyg.


Många möjligheter: Du som söker till oss har även möjlighet att få uppdrag som nanny på https://my-nanny.se/ och https://nannypoppins.se/ samt arbeta som specialist på vår matematikavdelning: https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till extrajobbet hos Allakando läxhjälp nu: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Skoghall

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Vill du ha inflytande, känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig.

Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Region Värmland!

Om verksamheten
Vårdcentralen Skoghall ligger i den vackra skärgårdskommunen Hammarö. Vårdcentralen har drygt 17 000 listade patienter. Tack vare att alla medarbetare bidrar med sin kompetens och viljan att göra ett gott arbete är vårdcentralen en trevlig arbetsplats. Vi bedriver en vård med hög kvalitet och vi erbjuder våra medarbetare tydliga och avgränsade uppdrag.

Vårdcentralen Skoghall är en hälsofrämjande arbetsplats och vi erbjuder möjlighet till  det finns fysisk aktivitet på arbetstid samt friskvårdsbidrag. 

https://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner#:~:text=Lön, förmåner och försäkring 1 Tillägg till föräldraförsäkringen,Försäkring ... 4 Tjänstepension ... 5 Löneväxling

Arbetsbeskrivning
På vårdcentralen Skoghall arbetar åtta vårdadministratörer som förutom diktatskrivning är behjälpliga med tidsbokning, väntelistor, avbokningar, schemaläggning och annat administrativt stöd till chefer och medarbetare. Att bemanna vårdcentralens reception tillhör också arbetsuppgifterna. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag.

Vår ambition är att vi 2023 ska arbeta i olika team där vårdadministratören har en viktig roll. Vi arbetar aktivt för att hitta flexibla lösningar och utveckla vår verksamhet med hög kvalitet och god tillgänglighet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på vårdcentral och av receptionsarbete. Du ska ha arbetat med schemaplanering och kan vara behjälplig med schemaläggning i journalsystemet Cosmic.

För att trivas hos oss tycker du om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Ett professionellt och trevligt bemötande mot våra patienter samt en god känsla för service är viktiga fokus. Som person är du positiv och har lätt för att anpassa dig efter rådande omständigheter. Vi värdesätter ansvarskänsla, laganda och en positiv inställning till att aktivt delta i att utveckla oss vidare.

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Administratör till kund i Karlstad

Ansök    Nov 28    Eterni Sweden AB    Arkivassistent
ADMINISTRATÖR TILL KUND I KARLSTAD ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i ett projektteam hos en av våra kunder i Karlstad. Som administratör innebär det att man främst ska matcha fakturor mot arbetsorder, samt leta övrig information kring projektet som efterfrågas. Arbetsuppgifterna kommer variera, men det handlar om att på ett strukturerat sätt söka information i dokument. Uppdraget startar i mitten på januari och beräknas pågå i 6-12 månader. PERSONLIG... Visa mer
ADMINISTRATÖR TILL KUND I KARLSTAD
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i ett projektteam hos en av våra kunder i Karlstad. Som administratör innebär det att man främst ska matcha fakturor mot arbetsorder, samt leta övrig information kring projektet som efterfrågas. Arbetsuppgifterna kommer variera, men det handlar om att på ett strukturerat sätt söka information i dokument. Uppdraget startar i mitten på januari och beräknas pågå i 6-12 månader.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker är duktig på att söka information samt sätter stort värde i att slutföra dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har ett mått av tävlingsinstinkt och eget driv då uppdraget innebär ”detektivarbete” och att hitta information som är värdefull för kunden. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du ekonomisk och/eller teknisk bakgrund är det meriterande.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

tolken översättning

Hej , Jag jobber med migrationsverket behöver et person som kan skriver svanska och tala arabiska som kan hjälpa med att svara på e post och tel översättning från arabiska till svanska och från svanska till arabiska skriva överklaga till migrationsverket och dom stol tingsrätt .det finns mycket att göra med migrationsverket kontakta dem fråga om ärende som vi har inom migrationsverket . motta personer som visst kontoret absolut vi jobber samma. jag har 2 s... Visa mer
Hej , Jag jobber med migrationsverket behöver et person som kan skriver svanska och tala arabiska som kan hjälpa med att svara på e post och tel översättning från arabiska till svanska och från svanska till arabiska skriva överklaga till migrationsverket och dom stol tingsrätt .det finns mycket att göra med migrationsverket kontakta dem fråga om ärende som vi har inom migrationsverket .
motta personer som visst kontoret absolut vi jobber samma.
jag har 2 småbarn jag har inte så mycket tid min kan kontrollera kontoret i alla fall.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Bemanningsplanerare till bemanningsenheten

Välkommen till oss på Hammarö! Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård! Inom socialförvaltningen arbetar du dagligen med att ge trygghet, kv... Visa mer
Välkommen till oss på Hammarö!

Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård!

Inom socialförvaltningen arbetar du dagligen med att ge trygghet, kvalité eller stöd till våra invånare. Vi som arbetar här värdesätter det personliga mötet mer än något annat. I takt med att vi växer utvecklar vi naturligt våra verksamheter, förnyar våra lokaler och har en utvecklingsvilja. Vi finns till för att ge Hammaröborna en bättre vardag och att få varje människa att med egen kraft skapa ett bra liv.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår nya bemanningsenhet. Som bemanningsplanerare ingår du i ett team om tre som tillsammans arbetar med att hantera berörda verksamheters bemanningsplanering.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att koordinera tillgängliga resurser, bemanna och att vara en del av rekryteringsprocessen av tim- och semestervikarier. Du kommer även att bistå verksamheterna med att skapa hållbara scheman utifrån verksamhetens behov, inom givna ekonomiska ramar samt enligt gällande lagar och avtal. En viktig del i uppdraget är att följa upp, analysera och utvärdera i syfte att utveckla schemaläggningen och komma med förbättringsförslag.

Då organisationen utvecklas kommer du att vara en viktig del i att ta fram nya arbetssätt, anpassa system och hitta samarbetsformer med stödfunktioner som ekonomi, HR och lön. Vi erbjuder ett brett och varierande arbete där vi tillsammans jobbar för att skapa förutsättningar att möta framtida utmaningar inom kompetensförsörjning på bästa möjliga sätt.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har en utbildning inom personaladministration med inriktning på rekrytering och bemanning eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har erfarenhet av bemanning och rekrytering och är van att jobba i ett högt tempo. Du har tidigare erfarenhet av schemaläggning och bemanningsplanering, gärna i en större organisation. Att arbeta med olika digitala verktyg och IT-system är för dig en självklarhet.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i Excel och tidigare har jobbat med Time Care Pool och Time Care Planering/Multi Access. Det är också meriterande om du har arbetat med rekryteringsprocesser samt har kunskap inom arbetstidslagstiftning.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt med ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Likväl att vara service- och verksamhetsinriktad med god samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och tycker om att arbeta med målgruppen vård och omsorg.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Sex månaders provanställning kan tillämpas. Tillträde blir enligt överenskommelse.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Administrativt chefsstöd till Socialförvaltningen

Ansök    Jun 21    Hammarö kommun    Chefssekreterare
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldreomsorg, funktionsstöd, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 500 medarbetare.


Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna.ARBETSUPPGIFTER
Att vara ett administrativt stöd till förvaltningens chefer innefattar en central placering i förvaltningens stab. Du kommer att vara lite av en spindel i nätet i kontakten med förvaltningens chefer. Du är direkt underställd socialchef och ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp tillsammans med övriga verksamhetschefer och stab. Du deltar aktivt i ledningsarbetet för hela förvaltningsområdet och du har det övergripande ansvaret för att sammanställa, samordna och följa upp arbetet med förvaltningens kompetensutvecklingsplan/-er; uppföljning av implementeringsplaner, metoder och arbetssätt, kompetenser och kompetensutveckling. Du ansvarar för planering och uppföljning av chefsintroduktion och ansvarar för att samordna socialförvaltningens avtal i samarbete med upphandlingsansvariga. Du kommer även att samordna och vara kontakten med kommunens kommunikatörer i arbetet med hemsidan och sociala medier.
I en politisk styrd organisation tar arbetet ofta nya vändningar utifrån fattade beslut samt utifrån verksamhetens förändrade förutsättningar och behov. Eftersom vi är en mindre organisation krävs det att du är flexibel och prestigelös och har en helhetssyn och tro på samverkan inom och över förvaltningens gränser. Att samverka inom förvaltningen, i kommunen i övrigt och med andra aktuella aktörer är en viktig del i ditt arbete.

Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt, utmanande och stimulerande arbete med möjligheter att vidareutveckla verksamheten tillsammans med kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god förmåga och ett intresse av administration. Du ska ha ett intresse av att arbeta som stöd till chefer och vara strategisk och drivande med ett mål- och resultatorienterat förhållningssätt.

Viktigt för oss är att du är självständig och har utvecklingsfokus. Vi söker en kollega som kan skapa goda relationer och som har lätt att samarbeta både internt och externt.

Vi söker dig som har:
- relevant akademisk utbildning eller på annat sätt förvärvade likvärdiga/relevanta kunskaper.
- några års erfarenhet, god förmåga och ett intresse av att planera, samla information, dokumentera, strukturera och organisera.
- intresse av att arbeta digitalt med kommunikation och information
- erfarenhet av metodstödjande arbete och/- eller utvecklingsarbete på strategisk nivå är meriterande


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ekonomiassistent sökes

VI SÖKER EN EKONOMIASSISTENT Jobbinformation Swedetrade Entreprenad AB är återförsäljare av Atlas och Kubota som säljer, köper och reparerar entreprenadmaskiner. En stor del av verksamheten är också maskinuthyrning som går under dotterbolaget Rentzo AB. Dessutom har vi utökat med ytterligare ett bolag som är inriktat på fastigheter och uthyrning av kontor och industrilokaler. Vi söker nu en ny kollega, välkommen till oss! Jobbeskrivning Arbetsuppgifter Som... Visa mer
VI SÖKER EN EKONOMIASSISTENT
Jobbinformation
Swedetrade Entreprenad AB är återförsäljare av Atlas och Kubota som säljer, köper och reparerar entreprenadmaskiner. En stor del av verksamheten är också maskinuthyrning som går under dotterbolaget Rentzo AB. Dessutom har vi utökat med ytterligare ett bolag som är inriktat på fastigheter och uthyrning av kontor och industrilokaler.
Vi söker nu en ny kollega, välkommen till oss!
Jobbeskrivning
Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift löpande bokföring som innebär lönehantering, fakturering, offerthantering, ekonomisk rapportering t.ex skattedeklaration, momsdeklaration etc. dokumenthantering, hyresavtal för både maskinhyror och lokalhyror, avstämningar, avräkningar på maskiner samt övrig administration och kundtjänst.
Även marknadsföring på sociala medier så som facebook och instagram, sköta om hemsida och framtagande av dekaler inkluderas i arbetsuppgifterna.
Vi använder system som BL administration, officepaketet m.fl.


Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasial utbildning med inriktning ekonomi. Du är van att arbeta med dator som verktyg samt officepaketet. Du talar och skriver på svenska obehindrat och har bra kunskaper i engelska i både tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Meriterande är om du har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.
För att lyckas och trivas i rollen som ekonomiassistent hos oss behöver du ha en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du gillar att samarbeta och du har en känsla för service. Lösningsorientering och flexibilitet är viktigt, du kommer att vara spindeln i nätet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ansökningar mailas till [email protected]
Frågor om tjänsten? Maila [email protected]


Urval sker löpande och kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag.
Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Skoladministratör till Hammarlundens skola 7-9

Ansök    Aug 11    Hammarö kommun    Skolassistent
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.

Hammarlundens högstadium har i dagsläget drygt 420 elever fördelade på 18 klasser och är en målinriktad skola där elever och lärare gemensamt formar framtiden. Enheten expanderar och byggnation av ny skola har påbörjats.

Vi söker drivna, prestigelösa och samarbetsinriktade medarbetare som har fokus på att utveckla och arbeta för att gynna elevernas lärande.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär en utpräglad servicefunktion till skolledning, personal, elever och vårdnadshavare, d.v.s. du biträder skolledningen med kvalificerat administrativt arbete. Du ansvarar för elev- och personaladministration samt för schemaläggning. Du ansvarar för dokumenthantering, arkiv och andra administrativa uppgifter som ryms inom tjänsten. Du har som skoladministratör en viktig funktion gällande fakturahantering.

KVALIFIKATIONER
Vi önskar att du som söker har en administrativ högskoleutbildning eller liknande, gärna kopplat till ekonomi eller IT. Tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter är en förutsättning och vi ser gärna att du har erfarenhet inom arbete i skolan. Även erfarenhet av arbete som pedagog inom skolan är meriterande.

Att arbeta med datorn som arbetsredskap är en självklarhet för dig. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med följande IT-stöd/program: Edlevo (elev- och personalhantering),
V-klass (lärplattform), Personec/ Självservice (personal), Incit expand (ekonomi) och Skola24schema (schemaläggning).

Du är en person som har ett utpräglat verksamhetsperspektiv med fokus på möjligheter och lösningar. Du har förmågan att planera, strukturera och arbeta självständigt. Det innebär att du är observant och lyhörd för vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Du är ansvarstagande med god organisations- och samarbetsförmåga. Du är flexibel, stresstålig och serviceinriktad. Du är duktig på att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen. Du har goda kunskaper i svenska språket och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Tillträde enligt överenskommelse.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Resursplanerare, sommarvikariat

Ansök    Maj 6    Hammarö kommun    Planeringskontorist
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldreomsorg, funktionsstöd, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 500 medarbetare.


Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår bemanningsenhet i sommar. Som resursplanerare ingår du i ett team som tillsammans arbetar med att hantera berörda verksamheters bemanningsplanering, hantera sjukfrånvaro, beställningar, schemafrågor och diverse administrativa uppgifter.

I uppdraget ingår att koordinera tillgängliga resurser för att täcka akuta luckor som uppstår och att vara en del av rekryteringsprocessen av tim- och semestervikarier inom givna ekonomiska ramar samt enligt gällande lagar och avtal. En viktig del i uppdraget är att följa upp, analysera och utvärdera i syfte att utveckla schemaläggningen och komma med förbättringsförslag.

Vi erbjuder ett brett och varierande arbete där vi tillsammans jobbar för att skapa förutsättningar att möta framtida utmaningar inom kompetensförsörjning på bästa möjliga sätt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens och erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
Du har tidigare erfarenhet av schemaläggning och bemanningsplanering, gärna i en större organisation. Att arbeta med olika digitala verktyg och IT-system är för dig en självklarhet.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i Excel och tidigare har jobbat med Time Care Pool och Time Care Planering/Multi Access. Det är också meriterande om du har arbetat med rekryteringsprocesser samt har kunskap inom schemaläggning och arbetstidslagstiftning.

För att du ska trivas i rollen behöver du ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du behöver också vara service- och verksamhetsinriktad med god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har en analytisk och numerisk förmåga som kan se helhet likväl som detaljer, med ett arbetssätt som är metodiskt och strukturerat.

Sommarvikariat vecka 25-33


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förrådsplanerare till Stora Enso

Om tjänsten Som förrådsplanerare kommer du att arbeta främst med att hantera och administrera de material som förekommer i verksamheten. Arbetet kommer innebära att optimera förrådet och medverka till en standardisering av förrådssortimentet. Du kommer även att få arbeta med registervård av material samt se över alternativa lösningar till förrådsläggningens lagerförda material. I tjänsten kommer du även att få samarbeta med leverantörer för att säkerställ... Visa mer
Om tjänsten
Som förrådsplanerare kommer du att arbeta främst med att hantera och administrera de material som förekommer i verksamheten. Arbetet kommer innebära att optimera förrådet och medverka till en standardisering av förrådssortimentet.

Du kommer även att få arbeta med registervård av material samt se över alternativa lösningar till förrådsläggningens lagerförda material. I tjänsten kommer du även att få samarbeta med leverantörer för att säkerställa ett optimerat förråd samt ta fram ekonomiskt underlag för redovisning.

I din roll som förrådsplanerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Arbeta aktivt för att optimera förrådet
- Medverka till en standardisering av förrådssortimentet
- Arbeta med registervård av material i samband med utrangering, revideringar och nyupplägg

Tjänsten som förrådsplanerare är ett konsultuppdrag med start omgående och löper fram till sista september..

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning på minst två år inom teknik/underhåll eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig.

Har du yrkeserfarenhet från underhållsverksamhet är det meriterande men inget krav.

Som person är du engagerad, serviceinriktad och driven. Du har lätt för att lära dig och är noggrann. Vi värdesätter också din förmåga att arbeta både i grupp och på egen hand samt att du har ett strukturerat arbetssätt och kontroll över dina uppgifter. För att lyckas i tjänsten behövs en god analytisk förmåga för att kunna förutse och förstå händelser relaterade till verksamheten.

Viktigt för tjänsten är:
- Goda processkunskaper
- Goda kunskaper i SAP
- Mycket god datorvana
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Stora Enso
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.

Skoghalls Bruk är ett av Stora Ensos största bruk för tillverkning av förpackningsmaterial. Vi tillverkar högkvalitativ förnybar kartong till förpackningar. Produkterna är vätskekartong och bestruken kartong. Vi har ungefär 700 anställda och över 90 % av produktionen exporteras. Ungefär var sjätte vätskekartongförpackning i världen kommer från Skoghalls Bruk.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

David Holst 073-684 70 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Förrådsplanerare, Stora Enso, Skoghall, Papper, SAP, Adecco Visa mindre

Handläggare inom förskola och fritidshem

Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.ARBETSUPPGIFTER
Befattningen som handläggare inom förskola och fritidshem är placerad i bildningsförvaltningens stab. Staben består av nio medarbetare med uppdrag att utgöra administrativt stöd till bildningsnämnden och förvaltningens verksamhet inom förskola, skola, kultur och ungdomsenhet.

I din roll som handläggare är du ofta den första kontakt med kommunen som vårdnadshavare har. Ditt bemötande skapar bilden av Hammarö kommun.

Placering av barn till förskola och fritidshem sker löpande under hela året och kräver gott samarbete med verksamheten. I rollen ingår att samarbeta nära rektorer, skoladministratörer, bildningsförvaltningens stab och kommunens kontaktcenter.

Du arbetar med all administration kopplat till förskola och fritidshem inklusive förberedelse för fakturering. Du är systemadministratör för Tieto/Edlevo samt Vklass med fokus på förskolan. Likaså är du webbredaktör för förskolan på kommunens hemsida.

I tjänsten ingår även insamling och rapportering av statistik.

KVALIFIKATIONER
Du har en högskoleexamen som vi bedömer vara relevant för uppdraget. Erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning med liknande arbetsuppgifter och projektledning är meriterande.

Rollen underlättas av:

• Kunskap om kommunalrätt, offentlighet, sekretess och förvaltningskunskap.

• God struktur i ditt arbete, vara kvalitetsmedveten och ha ett kundorienterat arbetssätt.

• Effektiv, serviceinriktad, lösningsfokuserad och noggrann.

• Du ska kunna analysera och reflektera i ditt arbete, föreslå förändringar och utveckla nya arbetssätt.

• Att tänka strategiskt och ha förmåga till överblick och helhet samt skapa sammanhang är avgörande.


Du är flexibel och har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer. Du har förmåga att arbeta självständigt. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och på ett pedagogiskt sätt kan förmedla information. Du har förmågan att ta egna initiativ, arbeta självständigt och systematiskt. Du tar stort eget ansvar och har hög servicekänsla. Naturligtvis har du ett trevligt bemötande till personer i och utanför organisationen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vi Söker Programmerare/Projektledare

Vi söker nu programmerare samt projektledare till vår styr-avdelning KVT är alltid intresserade av personer med drivkraft som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. ?Hos oss får du det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, stora möjligheter att själv påverka ditt jobb men också ett stort ansvar att ställa upp och jobba för teamets bästa. ?Vi söker dig som har några års erfarenhet, är självgående, lösningsinriktad och har lätt för att ”ta ... Visa mer
Vi söker nu programmerare samt projektledare till vår styr-avdelning
KVT är alltid intresserade av personer med drivkraft som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.
?Hos oss får du det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, stora möjligheter att själv påverka ditt jobb men också ett stort ansvar att ställa upp och jobba för teamets bästa.
?Vi söker dig som har några års erfarenhet, är självgående, lösningsinriktad och har lätt för att ”ta folk”.
Stämmer det? Tveka inte att höra av dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Rekryterare till Hammarö kommun

Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö.

Hammarö kommun är en av Värmlands snabbaste växande kommuner vilket innebär att HR-funktionen behöver förstärkas. Vårt uppdrag inom HR är att ge ett övergripande HR-stöd till våra chefer och medarbetare. Just nu söker vi en erfaren rekryterare.


ARBETSUPPGIFTER
HR-funktionen söker nu en erfaren rekryterare som i huvudsak skall arbeta med hela rekryteringsprocessen och med de administrativa rutiner som följer med den. Anställningen är ett tidsbegränsat uppdrag som kan övergå till en tillsvidareanställning.

Som Rekryterare kommer du att ingå i HR-funktionen som idag består av ett starkt team med HR-specialister och experter. Inom HR ingår även Lönefunktionen och kommunikation.

Du kommer i huvudsak att arbeta med hela rekryteringsprocessen
och kvalitetssäkring av denna inklusive annonsering. Vår rekryteringsprocess skall präglas av ett nära stöd till våra chefer och ett enhetligt transparant arbetssätt.

Just nu pågår ett arbete med att digitalisera anställningsprocessen vilket kommer att påverka innehållet i arbetsuppgifterna.
Ett utvecklingsarbete pågår i rekryteringsarbetet för att stärka vårt arbetsgivarvarumärke och onboardingprocessen.

Hammarö kommun är en liten kommun vilket innebär att du kommer ha ett omväxlande arbete där du kommer hantera flera ärenden parallellt.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har en akademisk bakgrund inom HR och några års erfarenhet av rekrytering. Du har god förmåga att formulera dig i text då annonsproduktion är en stor del av arbetsuppgifterna.

Du kan arbeta strukturerat och självständigt samtidigt som du trivs med att jobba flexibelt i nära samarbete med andra. Du har en god servicekänsla och lätt för att ta nya kontakter. För oss är det viktigt att du har inställningen att tillsammans är vi bättre.

Meriterande är om du har erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Operations Excellence Specialist

Ansök    Apr 14    Stora Enso AB    Verksamhetsanalytiker
Vi söker en Operations Excellence Specialist som ska ingå i ett dynamiskt team av erfarna utvecklings- och projektledare på vårt bruk i Skoghall. Du kommer att arbeta i Divisionen Packaging Materials och du rapporterar till Operations Development Manager. Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Stora Enso är även en av världens största p... Visa mer
Vi söker en Operations Excellence Specialist som ska ingå i ett dynamiskt team av erfarna utvecklings- och projektledare på vårt bruk i Skoghall. Du kommer att arbeta i Divisionen Packaging Materials och du rapporterar till Operations Development Manager.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Stora Enso är även en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Hållbarhetsaspekten är djupt förankrad i vår affärsstrategi och våra ansvarsfulla affärsrutiner.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Som Operations Excellence Specialist bidrar du till Skoghalls Bruks och Packaging Materials fortsatta fokus på Continuous improvements. I nära samarbete med linjeorganisationen driver du implementering av prioriterade förbättringsprojekt. Du bidrar också till utveckling av Continuous Improvement processen genom samarbete med dina kollegor inom Division Packaging Materials.
Vad vi erbjuder
Vi tror att våra medarbetare är nyckeln till framgång, därför erbjuder vi ett komplett förmånspaket för att engagera våra medarbetare samt möjliggöra professionell utveckling, karriärsteg och välbefinnande. Som medarbetare, får du också vara med på resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender.
Kvalifikationer
Är du den vi söker? För att lyckas i denna roll har du en högskoleutbildning inom ekonomi eller teknik samt erfarenhet av projektledning för komplexa projekt. Du har god kännedom om Lean och mycket god förståelse för hur olika förbättringsverktyg kan stödja olika förbättringsbehov. Arbetet kräver ett konsultativt angreppssätt, så vilja och förmåga att samarbeta är en förutsättning.
Tidigare erfarenhet av att arbeta inom en processindustri är meriterande.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, har du även finska, polska eller kinesiska språkkunskaper är detta är plus. Denna position kräver vissa resor.
För att fortsätta att driva en stark kultur och implementera vår globala agenda kring förnybara material letar vi hos varje individ efter ett antal beteenden som baseras på våra ledarskapsteman:
· Kundbehov; Håller sig väl uppdaterad gällande de marknadsfaktorer som påverkar vårt företag och förbättrar nuvarande eller uppfinner nya produkter och lösningar, genom att alltid ha kunders och konsumenters perspektiv i åtanke.
· Affärsförmåga;?Visar tydlig förståelse för finans- och produktivitetsmått som driver affärsvärde i vår verksamhet som helhet. Har förmågan att ta snabba beslut baserat på ofullständig information och tar ansvar för sina beslut.
· Do what’s right; Tar ansvar för att Stora Enso är ett globalt företag som är etiskt, säkert och fritt från trakasserier och diskriminering. Agerar som ett föredöme för Stora Ensos värderingar och uppförandekod – i både svåra och goda tider.
· Inspirera & Motivera; Inspirerar teammedlemmar att tro på vägen framåt och uppmuntrar en arbetsmiljö där vi samarbetar och kommunicerar. Försöker aktivt förstå hur andra motiveras i syfte att få dem att växa och prestera.
Övrig information
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast 1 maj 2022. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst.
Rekryterande chef Helena Woxlin, 072-588 60 34, [email protected] svarar gärna på dina frågor om positionen. Frågor om processen kan ställas till Rekryteringsspecialist Jessica Barse, [email protected] Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.
Divisionen Packaging Materials strävar efter att leda utvecklingen av cirkulära förpackningar och tillhandahålla förpackningsmaterial i premiumkvalitet baserade på nyfiber och återvunnen fiber. Med fokus på dagens miljömedvetna konsumenter hjälper Stora Enso kunderna att ersätta fossilbaserade material med förnybara, återvinningsbara och miljövänliga alternativ för deras dryckes-, livsmedels-, läkemedels- och transportförpackningar. Ett brett sortiment av barriärskikt möjliggör designoptimering för mer krävande slutanvändningsområden.
Våra fiberbaserade produkter är förnybara och återvinningsbara för att motverka klimatförändringar, återställa negativa miljöeffekter samt hjälpa våra kunder att bli mer miljövänliga. Vi har cirka 22 000 medarbetare. Våra aktier är listade på börserna i Helsingfors (STEAV, STERV) och Stockholm (STE A, STE R). Dessutom handlas Stora Enso som depåbevis (ADR) i USA.
Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Mar 28    Hammarö kommun    Ekonomiassistent
På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en ekonomiassistent för tillsvidareanställning till vå... Visa mer
På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en ekonomiassistent för tillsvidareanställning till vår ekonomiavdelning som idag består av åtta medarbetare. Kommunens ekonomifunktion är en centraliserad stödfunktion med uppgift att bistå förvaltningar, nämnder och chefer.

I rollen som ekonomiassistent ingår flera uppgifter inom kund- och leverantörsreskontra, samt löpande bokföring och avstämningar. Då vi är en organisation med många verksamheter är det viktigt att kunna hantera flera inkorgar och du trivs med att kommunicera både internt och externt. Du kommer främst använda ekonomisystemet Incit Xpand och verksamhetssystemet EDP, där bland annat fakturering av Vatten och Avlopp sker ifrån.

Din bakgrund och erfarenhet kan påverka arbetsuppgifterna, även över tid.

Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse.


KVALIFIKATIONER
Du bör ha en utbildning motsvarande minst ekonomiskt gymnasium eller så har du erfarenhet som kan bedömas likvärdig.

Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, eget initiativtagande och ett kritiskt tänkande. Det är fördel om du tycker om att arbeta med förändringar och förbättringar.

Vi förutsätter att du har stor IT-vana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Produktionscontroller vikariat

Ansök    Apr 14    Stora Enso AB    Controller
Produktionscontroller vikariat Vi söker en vikarierande Produktionscontroller som ska ingå i ett dynamiskt team av erfarna utvecklings- och projektledare på vårt bruk i Skoghall. Du kommer att arbeta i Divisionen Packaging Materials och du rapporterar till Operations Development Manager. Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Stora Enso... Visa mer
Produktionscontroller vikariat
Vi söker en vikarierande Produktionscontroller som ska ingå i ett dynamiskt team av erfarna utvecklings- och projektledare på vårt bruk i Skoghall. Du kommer att arbeta i Divisionen Packaging Materials och du rapporterar till Operations Development Manager.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Stora Enso är även en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Hållbarhetsaspekten är djupt förankrad i vår affärsstrategi och våra ansvarsfulla affärsrutiner.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Som Produktionscontroller har du en unik möjlighet att skaffa dig en djup och bred förståelse för hur företagets olika delar fungerar och hur värden skapas. Vi vill driva faktabaserat förbättringsarbete i alla delar av organisationen. Du stöttar detta arbete med att sammanställa, analysera och rapportera förluster i vår värdekedja.
Du arbetar även med produktkalkyler och förbrukningsdata med fokus på operativa förbättringsmöjligheter och lönsamhetsstyrning. Du är en viktig länk mellan olika funktioner (produktion, ekonomi, IT) inom bruket.
Vad vi erbjuder
Vi tror att våra medarbetare är nyckeln till framgång, därför erbjuder vi ett komplett förmånspaket för att engagera våra medarbetare samt möjliggöra professionell utveckling, karriärsteg och välbefinnande. Som medarbetare, får du också vara med på resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender. Du kommer att arbeta i en uppmuntrande miljö och vi ger dig den hjälp och utbildning du behöver. Om du är i början av din karriär, kommer denna roll att ge dig en möjlighet att växa som en professionell, och mer erfarna personer kommer att få utvecklas och bredda sina kompetenser.
Kvalifikationer
Vi ser att du har en civil-/högskoleingenjörsutbildning. Du kan också vara civilekonom med speciellt intresse för produktion. Erfarenhet från liknande roller är meriterande men vi värdesätter personliga egenskaper lika högt. Har du erfarenheter av Leanutveckling eller statistiska metoder för processutvärdering är det meriterande.
Du tycker om data och beräkningar och har god förmåga att skapa struktur & visualisering av resultat. Du skall ha intresse i produktionsprocessens effektivitet och kopplingen till ekonomiskt resultat. Du kan Windows standardprogram, i synnerhet Excel, gärna i kombination med Power BI. Kännedom och praktik från system för produktionsuppföljning är meriterande. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga. Mycket goda kunskaper i både det svenska och engelska språket är ett krav då kommunikation sker på båda språken.
För att fortsätta att driva en stark kultur och implementera vår globala agenda kring förnybara material letar vi hos varje individ efter ett antal beteenden som baseras på våra ledarskapsteman:
· Kundbehov; Håller sig väl uppdaterad gällande de marknadsfaktorer som påverkar vårt företag och förbättrar nuvarande eller uppfinner nya produkter och lösningar, genom att alltid ha kunders och konsumenters perspektiv i åtanke.
· Affärsförmåga;?Visar tydlig förståelse för finans- och produktivitetsmått som driver affärsvärde i vår verksamhet som helhet. Har förmågan att ta snabba beslut baserat på ofullständig information och tar ansvar för sina beslut.
· Do what’s right; Tar ansvar för att Stora Enso är ett globalt företag som är etiskt, säkert och fritt från trakasserier och diskriminering. Agerar som ett föredöme för Stora Ensos värderingar och uppförandekod – i både svåra och goda tider.
· Inspirera & Motivera; Inspirerar teammedlemmar att tro på vägen framåt och uppmuntrar en arbetsmiljö där vi samarbetar och kommunicerar. Försöker aktivt förstå hur andra motiveras i syfte att få dem att växa och prestera.
Övrig information
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast 1 maj 2022. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst.
Rekryterande chef Helena Woxlin, 072-588 60 34, [email protected] svarar gärna på dina frågor om positionen. Frågor om processen kan ställas till Rekryteringsspecialist Jessica Barse, [email protected] Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.
Divisionen Packaging Materials strävar efter att leda utvecklingen av cirkulära förpackningar och tillhandahålla förpackningsmaterial i premiumkvalitet baserade på nyfiber och återvunnen fiber. Med fokus på dagens miljömedvetna konsumenter hjälper Stora Enso kunderna att ersätta fossilbaserade material med förnybara, återvinningsbara och miljövänliga alternativ för deras dryckes-, livsmedels-, läkemedels- och transportförpackningar. Ett brett sortiment av barriärskikt möjliggör designoptimering för mer krävande slutanvändningsområden.
Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Ekonomiadministratör, Hammaröbostäder

Ansök    Apr 8    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Lockas du av en varierad och utvecklande roll? Gillar du ekonomi och administration? Vill du arbeta i ett team med ett öppet och trivsamt klimat? Nu har du chansen! Om tjänsten Som ekonomiadministratör hos oss på Hammaröbostäder kommer du att ansvara för löpande ekonomiarbete inklusive kund- och leverantörsreskontra samt göra avstämningar. Du kommer även hantera viss uppföljning samt vara delaktig i tertial- och årsbokslut. I din roll kommer även övriga a... Visa mer
Lockas du av en varierad och utvecklande roll? Gillar du ekonomi och administration? Vill du arbeta i ett team med ett öppet och trivsamt klimat? Nu har du chansen!

Om tjänsten
Som ekonomiadministratör hos oss på Hammaröbostäder kommer du att ansvara för löpande ekonomiarbete inklusive kund- och leverantörsreskontra samt göra avstämningar. Du kommer även hantera viss uppföljning samt vara delaktig i tertial- och årsbokslut. I din roll kommer även övriga administrativa uppgifter att ingå. Vidare kommer du att vara ett användarstöd till övriga kollegor i olika frågor samt bistå ekonomiansvarig med ekonomiska underlag. Här får du också möjlighet till att nätverka med andra i motsvarande roll i andra kommuner.

Tjänsten som ekonomiadministratör är en tillsvidareanställning med en trolig start efter sommaren.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi på gymnasienivå med några års erfarenhet alternativt att du är nyutexaminerad från universitet eller högskola. Har du erfarenhet från fastighetsbranschen så är det meriterande. Självklart så har du en god datavana och lätt för att lära nya system.

Vidare ser vi att du är en nyfiken person som tycker om att förbättra och utveckla processerna inom ditt område. Trivs du med en varierad roll där din flexibilitet kommer väl till pass? Har du lätt för att utveckla lösningar på problem? Är det även naturligt för dig att skapa goda relationer? Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen till oss!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Hammaröbostäder
Hammaröbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som erbjuder ett attraktivt boende i den växande skärgårdskommunen Hammarö. Ägare av bolaget är Hammarö kommun. Vi äger, förvaltar och hyr ut cirka 1000 hyresrätter där också särskilda boendeformer ingår, samt ett antal lokaler. Då Hammarö växer utvecklas vår verksamhet genom nyproduktion av hyresrätter.

Hos oss möter du mycket engagerade och kompetenta personer som trivs mycket bra tillsammans. För oss är det självklart att vi hjälps åt och att vi arbetar nära våra värdeord och det råder en familjär kultur.

Om ansökan
Vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2022-04-24. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa Hammaröbostäder för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiadministratör, Ekonomi, Administration, Ekonom, Kundreskontra, Leverantörsreskontra, Fastighetsbranschen, Hammaröbostäder, Hammarö, Värmland, Adecco Visa mindre

Vi Söker Programmerare/Projektledare

Vi söker nu programmerare samt projektledare till vår styr-avdelning KVT är alltid intresserade av personer med drivkraft som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. ?Hos oss får du det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, stora möjligheter att själv påverka ditt jobb men också ett stort ansvar att ställa upp och jobba för teamets bästa. ?Vi söker dig som har några års erfarenhet, är självgående, lösningsinriktad och har lätt för att ”ta ... Visa mer
Vi söker nu programmerare samt projektledare till vår styr-avdelning
KVT är alltid intresserade av personer med drivkraft som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.
?Hos oss får du det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, stora möjligheter att själv påverka ditt jobb men också ett stort ansvar att ställa upp och jobba för teamets bästa.
?Vi söker dig som har några års erfarenhet, är självgående, lösningsinriktad och har lätt för att ”ta folk”.
Stämmer det? Tveka inte att höra av dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ekonom

BA Fordonslyftar AB är ett framgångsrikt familjeföretag med säte på Hammarö, Värmland. Vi är marknadsledande inom försäljning, service & support av verkstadslyftar till tåg, lastbils- och bussverkstäder. Vi har många trogna kunder i hela Sverige och arbetar bl.a. med Volvo och Scania. För mer information se www.fordonslyftar.se Vi söker en självständig Ekonomiansvarig för hantering av bolagets samtliga ekonomiska administrativa rutiner nu när Lotta ska av... Visa mer
BA Fordonslyftar AB är ett framgångsrikt familjeföretag med säte på Hammarö, Värmland. Vi är marknadsledande inom försäljning, service & support av verkstadslyftar till tåg, lastbils- och bussverkstäder. Vi har många trogna kunder i hela Sverige och arbetar bl.a. med Volvo och Scania. För mer information se www.fordonslyftar.se
Vi söker en självständig
Ekonomiansvarig
för hantering av bolagets samtliga ekonomiska administrativa rutiner nu när Lotta ska avsluta sin yrkeskarriär.
Arbetsuppgifterna är många och som ekonom får du självständigt sköta redovisningen med löpande bokföring, leverantörsreskontra med filbetalningar, kundreskontra med fakturering, avstämningar, löner i Hogia lön, analyser och rapportering, moms- och skattedeklarationer, månads och årsbokslut. Du bör ha goda kunskaper i Excel samt i engelska och svenska. Affärssystemet är Pyramid.
Vi förutsätter att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du jobbar kanske idag inom redovisning eller revision. Vårt företag vill ha en person som med entusiasm och kompentens tar hand om hela företagets ekonomi.
Beroende på erfarenhet, kompetens och vilja så är vi flexibla med tjänstegraden. Heltid eller som idag 80%.
Återkom gärna med ditt intresse snarast, dock senast 21 mars 2022. Din personliga ansökan skickar du märkt ”Ekonomiansvarig” till [email protected]. Du får vara konfidentiell med ditt intresse om du vill. Mer information får du om du ringer vår rekryterare Pär Hyllienmark, HR Resurs AB på 0738-206060, Ekonomiansvarig Lotta Hammarström 070-3330711 eller VD/Ägare Kennet Andersson 070-6383050
Välkommen med din ansökan ! Visa mindre

Lönehandläggare med systemkunskaper

Ansök    Feb 22    Hammarö kommun    Löneadministratör
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av löneadministration och fungera som backup för systemansvarig inom enheten HR/Lön. Du kommer att arbeta i hela löneprocessen i vårt lönesystem, Personec P, och bidra till utvecklingen inom löneområdet.

Arbetet innebär att administrera hela anställningsprocessen. Vilket innefattar bland annat inrapporteringar, skriva arbetsgivarintyg och andra intyg, avtalstolkning, schemahantering samt support till medarbetare och chefer. Vi arbetar för att utveckla vår verksamhet och inom en snar framtid kommer vi att digitalisera hela anställningsprocessen.

Pensionsadministration kommer även att vara en del av dina arbetsuppgifter.
Utöver det kommer du även att arbeta med andra arbetsuppgifter som kan förekomma kring löne- och personaladministration.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har några års erfarenhet av löneadministrationens hela process inom offentliga sektorn. Arbetet utförs i Personec P så erfarenhet från detta system är meriterande. Tjänsten kräver att du har gymnasieutbildning med administrativ inriktning eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kunskaper om kollektivavtalet Allmänna bestämmelser är ett krav. Erfarenhet av arbete med pensioner inom kommunal sektor är meriterande.

Du har god datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser att du har ett inkluderande arbetssätt som präglas av en god samarbetsförmåga. Du är noggrann, har förmåga att prioritera och är stresstålig. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Vi kommer att granska ansökningshandlingarna successivt för en snabb handläggning av tillsättningsförfarandet.

Tillträde enligt överenskommelse.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ekonomiadministratör

Om tjänsten Som Ekonomiadministratör hos Hammarö Stenforum arbetar du med att huvudsakligen hantera företagets kundfakturor och leverantörsfakturor. Du ingår i ett mindre team som hanterar området för ekonomi, butik och administration och rapporterar till ekonomichefen. Du utgår från vårt kontor på Hammarö där du sköter arbetsuppgifterna inom ekonomiadministration, och övrig företagsadministration för bland annat webshopen. Tjänsten som Ekonomiadministratö... Visa mer
Om tjänsten
Som Ekonomiadministratör hos Hammarö Stenforum arbetar du med att huvudsakligen hantera företagets kundfakturor och leverantörsfakturor. Du ingår i ett mindre team som hanterar området för ekonomi, butik och administration och rapporterar till ekonomichefen.
Du utgår från vårt kontor på Hammarö där du sköter arbetsuppgifterna inom ekonomiadministration, och övrig företagsadministration för bland annat webshopen. Tjänsten som Ekonomiadministratör innebär ca 50% arbete med kund/leverantörsreskontra och ca 50% uppgifter inom andra områden på företaget.
Dina huvudansvarsområden är:
Ansvarar för kund- och leverantörsreskontra. Ansvarar för inläsning av kundinbetalningar, krav- och påminnelsehantering samt administration av leverantörsfakturor. Bidrar till att utveckla existerande rutiner inom ekonomiavdelningen. Hjälper till med företagsadministrativa uppgifter, exempelvis beställning av förbrukningsmaterial, posthantering, uppdaterar webbutiken, mm. Du blir en viktig del i företaget när det gäller att vidareutveckla de interna ekonomi-/administrativa processerna i takt med att företaget växer och utvecklas.
Din profil
För att trivas med uppgifterna tror vi att du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning ekonomi, eller en YH-utbildning inom ekonomi eller administration. Vi tror att du har cirka 2 års arbetslivserfarenhet där det är meriterande om du arbetat med kund/leverantörsreskontra. Har du också arbetat med annan typ av administrativa uppgifter är det också meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och du har lätt för att ta dig an nya system. Ett plus är om du arbetat i något affärssystem samt om du har vana av att systematisera information och göra den lättillgänglig för andra. Dina kunskaper i svenska i tal och skrift är mycket goda och du behärskar engelska på en god nivå.
Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Då arbetet innebär många interna och externa kontaktytor är det viktigt att du har en god social kompetens och trivs i en servicefunktion. Du är driven och vill utvecklas. Du ser sällan problem i vardagen utan tar dig an ditt arbete med en positiv inställning och arbetar lösningsfokuserat. Du trivs att arbeta självständigt men har också en god samarbetsförmåga och arbetar effektivt ihop med andra.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett fritt arbete där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka både dina och företagets rutiner. Du får ett gäng trevliga och engagerade kollegor som brinner för utveckling, engagemang och hårt arbete. Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett företag där vi internt har en nära dialog för att gemensamt hitta en väg framåt och utvecklas tillsammans. Vi stöttar varandra och värnar om trivsel och samarbete genom hela företaget. Du får dessutom chansen att utvecklas och bli involverad i fler områden inom företaget.
Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten besvaras dessa av Anna Lilleng, ekonomichef, tfn. 070-649 08 44 e-mail [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan, snart som möjligt, men senast 2022-02-25. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Ekonomiansvarig

BA Fordonslyftar AB är ett framgångsrikt familjeföretag med säte på Hammarö, Värmland. Vi är marknadsledande inom försäljning, service & support av verkstadslyftar till tåg, lastbils- och bussverkstäder. Vi har många trogna kunder i hela Sverige och arbetar bl.a. med Volvo och Scania. För mer information se www.fordonslyftar.se Vi söker en självständig Ekonomiansvarig för hantering av bolagets samtliga ekonomiska administrativa rutiner nu när Lotta ska av... Visa mer
BA Fordonslyftar AB är ett framgångsrikt familjeföretag med säte på Hammarö, Värmland. Vi är marknadsledande inom försäljning, service & support av verkstadslyftar till tåg, lastbils- och bussverkstäder. Vi har många trogna kunder i hela Sverige och arbetar bl.a. med Volvo och Scania. För mer information se www.fordonslyftar.se
Vi söker en självständig
Ekonomiansvarig
för hantering av bolagets samtliga ekonomiska administrativa rutiner nu när Lotta ska avsluta sin yrkeskarriär.
Arbetsuppgifterna är många och som ekonom får du självständigt sköta redovisningen med löpande bokföring, leverantörsreskontra med filbetalningar, kundreskontra med fakturering, avstämningar, löner i Hogia lön, analyser och rapportering, moms- och skattedeklarationer, månads och årsbokslut. Du bör ha goda kunskaper i Excel samt i engelska och svenska. Affärssystemet är Pyramid.
Vi förutsätter att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du jobbar kanske idag inom redovisning eller revision. Vårt företag vill ha en person som med entusiasm och kompentens tar hand om hela företagets ekonomi.
Beroende på erfarenhet, kompetens och vilja så är vi flexibla med tjänstegraden. Heltid eller som idag 80%.
Återkom gärna med ditt intresse snarast, dock senast 28 februari 2022. Din personliga ansökan skickar du märkt ”Ekonomiansvarig” till [email protected]. Du får vara konfidentiell med ditt intresse om du vill. Mer information får du om du ringer vår rekryterare Pär Hyllienmark, HR Resurs AB på 0738-206060, Ekonomiansvarig Lotta Hammarström 070-3330711 eller VD/Ägare Kennet Andersson 070-6383050
Välkommen med din ansökan ! Visa mindre

Ekonom

Ansök    Dec 17    Hammarö kommun    Ekonomikontorist
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en ekonom till vår ekonomiavdelning som idag består av sju medarbetare. Kommunens ekonomifunktion är en centraliserad stödfunktion med uppgift att bistå förvaltningar, nämnder och chefer.

Kommunen är inne i en investeringsintensiv period. Har du särskilt intresse för att arbeta med investeringar och anläggningsreskontra är det en fördel. Du kommer att ha tätt samarbete med de som leder investeringsprojekten.

Som ekonom kommer Du även att stödja verksamheterna med rådgivning och stöd i ekonomiska frågor, samt delta i det löpande centrala ekonomiarbetet, med budget, bokslut, utredningar och utvecklingsarbete. Mycket av arbetet sker även i tät dialog med verksamheternas chefer och medarbetare. Det pågår ett övergripande digitaliseringsarbete inom kommunen. För ekonomiområdet handlar mycket om att förenkla, standardisera och utveckla stabila processer. En stor del av arbetet sker idag i Hypergene, Xpand och Excel.

Din bakgrund och erfarenhet kan påverka arbetsuppgifterna, även över tid. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.


KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning med ekonomisk inriktning och gärna erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete.

Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, eget initiativtagande och driv, analytisk förmåga och ett kritiskt tänkande. Vi tror att det är viktiga komponenter för att kunna se hur delarna hänger ihop med helheten och för att kunna bidra med att utveckla oss och våra processer. Som arbetsgrupp trivs vi också när vi är generösa med kunskapsöverföring, därför är det viktigt att du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga

Vi förutsätter att du har stor IT-vana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Introduktion och arbete kan komma att delvis ske på distans, så vana vid samarbete på distans är viktigt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kommunikatör

Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö.

På kommunikationsavdelningen blir du en del av HR, kommunikation och lön och arbetar tillsammans med tre andra kommunikatörer för att stärka kommunikationen under tiden som den fjärde är på föräldraledighet.


ARBETSUPPGIFTER
På kommunikation kommer du både jobba med kommunens löpande arbete men också med specifika projekt och utvecklingsarbeten. Du kommer stötta upp i det dagliga arbetet med att planera och producera intressant innehåll för vår webb och sociala medier som bidrar till att öka kännedomen om vår kommun, vision, värdegrund och arbete med agenda 2030.

Under 2022 kommer fokus att ligga på att utveckla vårt intranät. Du kommer vara delaktig i att driva processen framåt gällande innehåll och struktur tillsammans med våra andra kommunikatörer och webbredaktörer.

Vi är en kommun som växer och med stark framåtanda är du med och stöttar upp kommunikationen kring våra utvecklings- och byggprojekt som bland annat omfattar nya skolbyggen och en plan för en framtida simhall.
Om du tycker att utveckling är kul så har du verkligen hittat rätt. Här får du en chans att växa i din roll!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant akademisk examen inom kommunikation och gärna några års erfarenhet från operativt kommunikationsarbete.

Du ska vara självgående och utifrån övergripande mål ta eget ansvar för arbetsuppgifter som leder verksamheten framåt. Du är lösningsfokuserad, gillar att samverka med andra och vågar prova nya vägar. Du tar initiativ och ansvar och du levererar. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Om du är bra på att fotografera och filma så är det ett plus.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ekonomiassistent, vikariat

Ansök    Dec 17    Hammarö kommun    Ekonomiassistent
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en ekonomiassistent för ett vikariat till vår ekonomiavdelning som idag består av sju medarbetare. Kommunens ekonomifunktion är en centraliserad stödfunktion med uppgift att bistå förvaltningar, nämnder och chefer.

I rollen som ekonomiassistent ingår flera uppgifter inom kund- och leverantörsreskontra, samt löpande bokföring och avstämningar. Då vi är en organisation med många verksamheter är det viktigt att kunna hantera flera inkorgar och trivas med att kommunicera både internt och externt. Du kommer främst använda ekonomisystemet Xpand och verksamhetssystemet EDP, där bland annat fakturering av Vatten och Avlopp sker ifrån.

Din bakgrund och erfarenhet kan påverka arbetsuppgifterna, även över tid.

Tjänsten är ett vikariat på fram till 2022-07-31.
Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse.


KVALIFIKATIONER
Du bör ha en utbildning motsvarande minst ekonomiskt gymnasium eller så har du erfarenhet som kan bedömas likvärdig.

Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, eget initiativtagande och ett kritiskt tänkande. Det är fördel om du tycker om att arbeta med förändringar och förbättringar.

Vi förutsätter att du har stor IT-vana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Introduktion och arbete kan komma att delvis ske på distans, så vana vid samarbete på distans är viktigt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vårdadministratör till vårdcentralen Skoghall

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Primärvården är basen i den värmländska vården och vi finns till för att ge en god och nära vård till alla i Värmland genom livets alla skeden.

Vårdcentralen Skoghall, belägen i Hammarö kommun, är en välfungerande vårdcentral med erfaren och engagerad personal. Vi har ca 16 800 listade personer och ca 50 personal. På vårdcentralen arbetar olika professioner tillsammans i team för att erbjuda våra patienter en god vård.

Arbetsbeskrivning
Vi har en god och nära kontakt mellan våra olika yrkesprofessioner vilket är en viktig del i vår verksamhet. Vårdcentralen leds av en enhetschef samt en biträdande enhetschef. Tillsammans med slutenvården och kommunerna ska vi fortsätta arbeta för en sömlös vård för våra gemensamma patienter.

Vi har roligt på och utanför arbetstid och ställer upp för varandra. Vi har fredagsfika som är en viktig del i vår samvaro. Vi bjuder även in till personaldisco en gång i veckan som hålls i vårt gemensamma gym.

På vårdcentralen Skoghall arbetar åtta vårdadministratörer med receptionsarbete, administrativa och praktiska uppgifter exempelvis skriva, koda, utföra bokningar, hantera väntelistor, hjälpa med IT-frågor, frånvaroanmälningar av personal, lägga schema med mera. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och vi försöker arbeta med det som varje individ utför bäst.

Kvalifikationer
Du är utbildad vårdadministratör. Du har genomförd praktik i utbildning utan anmärkning. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande. 

Du har förmåga att arbeta självständigt men du arbetar även bra med andra människor. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.
Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Hemtjänstsamordnare

Ansök    Aug 31    Hammarö kommun    Ekonomiassistent
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldreomsorg, funktionsstöd, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 500 medarbetare.


Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla hemtjänsten i Hammarö kommun. Som hemtjänstsamordnare jobbar du tillsammans med en kollega i ett nära samarbete med hemtjänstens fem arbetsgrupper och tre enhetschefer. Vi erbjuder ett varierande och spännande arbete där vi tillsammans jobbar för att uppnå bästa möjliga kvalitet för våra brukare.

I rollen som hemtjänstsamordnare fungerar du som ett administrativt stöd för enhetschefen där planering av hemtjänstinsatser, schemaläggning och bemanning ingår. Du kommer att vara en viktig länk mellan våra hemtjänstgrupper, brukare, biståndshandläggare och sjuksköterskor. Du ingår även i vårt mottagningsteam där du vid behov möter upp brukare i hemmet för att skapa en grund för verkställande av bedömda insatser.

I övrigt ingår inom verksamheten vanligt förekommande administrativa uppgifter.


KVALIFIKATIONER
• Du har en god administrativ, matematisk och analytisk förmåga och är lösningsfokuserad.

• Du behöver ha lätt för att växla mellan de olika arbetsuppgifterna som ingår i tjänsten.

• En god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra är ett krav.

• Det är meriterande om du är undersköterska och/eller har arbetat inom hemtjänst.

• Du har mycket god datorvana och vi ser gärna att du har jobbat i systemen TES och Time Care Planering/Pool.

• B-körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Provanställning kan tillämpas.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

HR-Specialist

Ansök    Okt 18    Stora Enso AB    HR-specialist/HR-adviser
HR-Specialist Vill du vara en del av att utveckla HR processer inom ett stort, framgångsrikt och världsledande bolag med hög tillväxt och bidra med att utveckla vår industri? Stora Enso bygger en hållbar framtid för världen. Som HR-specialist har du ett mycket viktigt uppdrag där du kommer att få arbeta brett med alla områden inom HR. Din arbetsplatsplats kommer vara Skoghalls Bruk och du kommer att arbeta i Divisionen Packaging Materials och du rapporter... Visa mer
HR-Specialist
Vill du vara en del av att utveckla HR processer inom ett stort, framgångsrikt och världsledande bolag med hög tillväxt och bidra med att utveckla vår industri? Stora Enso bygger en hållbar framtid för världen. Som HR-specialist har du ett mycket viktigt uppdrag där du kommer att få arbeta brett med alla områden inom HR. Din arbetsplatsplats kommer vara Skoghalls Bruk och du kommer att arbeta i Divisionen Packaging Materials och du rapporterar till HR Chef.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.
Vad vi erbjuder
Med våra värderingar ”Lead and Do what’s right” strävar vi efter att vara ett gott exempel i alla aspekter av vår verksamhet såväl som hållbarhet. Vi vågar ta initiativet och ställer oss ständigt frågan vad mer vi kan göra, vad kan vi göra bättre. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig att vara en del av resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett förnybart materialtillväxtföretag - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender. Digitaliseringen präglar vår vardag och därför behöver vi ständigt utmana våra arbetssätt där fokus ligger på kompetensförsörjning och hållbart medarbetarskap. Som HR-specialist ges du möjlighet att göra skillnad för verksamheten och våra medarbetare.
Hälsning från din framtida chef
“Om du värderar samarbete och en härlig atmosfär, så bör du överväga att jobba i vårt team. Vi hjälper varandra och värderar mångfald – om du gillar att lösa problem genom att använda din analytiska förmåga så är detta en fantastisk möjlighet för dig!”
Kvalifikationer
Är du den vi söker? För att lyckas i den här rollen har du en akademisk utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från arbete i liknande befattningar, gärna från industrimiljö. Vidare har du god analytisk förmåga och har lätt för att hålla flera processer igång samtidigt. Vi förutsätter att du har en hög digital mognad och goda kunskaper inom Office-programmen är ett krav. Du behärskar även svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.
För att lyckas i rollen är du en ansvarstagande person med stor drivkraft, samarbetsförmåga samt kommunikativ och skicklig på att nå ut med ditt budskap. Du har god förmåga att organisera, prioritera och har ett starkt kvalitetstänk i arbetet du utför. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt för att driva dina arbetsuppgifter hela vägen till målet. Du har ett affärsmässigt tankesätt och ett professionellt förhållningssätt i allt du gör, har hög integritet samtidigt som du är lyhörd, ödmjuk och prestigelös. Som HR-specialist kommer du att stötta och coacha din omgivning, varför vi gärna ser att du har god erfarenhet från att coacha ledare och goda kunskaper i samtliga HR-relaterade processer.
För att fortsätta att driva en stark kultur och implementera vår globala agenda kring förnybara material letar vi hos varje individ efter ett antal beteenden som baseras på våra ledarskapsteman:
· Do what’s right; Tar ansvar för att Stora Enso är ett globalt företag som är etiskt, säkert och fritt från trakasserier och diskriminering. Agerar som ett föredöme för Stora Ensos värderingar och uppförandekod – i både svåra och goda tider.
· Inspirera & Motivera; Inspirerar teammedlemmar att tro på vägen framåt och uppmuntrar en arbetsmiljö där vi samarbetar och kommunicerar. Försöker aktivt förstå hur andra motiveras i syfte att få dem att växa och prestera.
Övrig information
Vi arbetar med rekryteringsprocessen på löpande bas, så ansök så fort som möjligt, men senast 1 november 2021. Din ansökan måste innehålla CV och personligt brev. I det personliga brevet vill vi veta varför just du skulle passa för denna tjänst. Rekryterande chef Erica Öhman Rohlén +46 72-1510278 [email protected] svarar gärna på dina frågor om positionen och företaget. Övriga frågor kan ställas till Rekryteringsspecialist Jessica Barse, [email protected]. Vi kan endast ta emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.
Divisionen Packaging Materials är världsledande inom den cirkulära ekonomin med våra högkvalitativa, förnybara och återvinningsbara förpackningsmaterial baserade på både nyfiber och returfiber. Med fokus på dagens miljömedvetna konsumenter hjälper vi våra kunder att ersätta fossilbaserade material med förnybara, återvinningsbara och miljövänliga alternativ för deras dryckes-, livsmedels-, läkemedels- och transportförpackningar. Ett brett sortiment av barriärskikt möjliggör designoptimering för mer krävande slutanvändningsområden.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Företaget har cirka 23 000 medarbetare och försäljning i över 50 länder. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).
Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Marknadsförings/administrativ assistent

Equality Line AB växer och vi behöver därför anställa ytterligare en medarbetare. Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport. För oss är funktion och kvalitet ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med vilka som säljer våra produkter. Allt för att återförsäljare som köper våra produkter alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. De har en betydande del av vårt utb... Visa mer
Equality Line AB växer och vi behöver därför anställa ytterligare en medarbetare.
Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport.
För oss är funktion och kvalitet ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med vilka som säljer våra produkter. Allt för att återförsäljare som köper våra produkter alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. De har en betydande del av vårt utbud i sitt sortiment och stor kunskap om våra produkter.
Idag ryms ett tiotal varumärken i portföljen, många ledande inom sitt segment. Vi levererar till mer än 220 butiker i Norden.
Vi satsar och stödjer utvecklingen av Svensk ridsport. Dels genom Wermland Equestrian Games, de enskilda ryttarna i Team Equality Line och även genom vår egen verksamhet vid Equality Arena.
Vi söker nu en Marknadsförings/administrativ assistent som kommer att jobba tätt med vår marknads- och inköps-avdelning.
Dina arbetsuppgifter blir bla:
• Lägga upp nya produkter på vår e-handel
• Utforma produktblad
• Översätta produktinformation från våra leverantörer
• Fakturering
• Diverse administrativ uppgifter
Vi söker dig med goda kunskaper i Excel men även i Photoshop och In design.
God kunskap i svenska och engelska är av stor vikt. Det är ett plus om du även behärskar italienska.
Ett absolut krav är att du har god kännedom om "hästvärlden".
Som person är du noggrann, organiserad och stresstålig. Det är också viktigt att du tycker om att arbeta i grupp samt har en lösningsorienterad inställning till de utmaningar du stöter på.
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid/Varaktighet: Heltid 8,00-17,00
Lön: Fast månads
Ange löneanspråk i ansökan
Ansökan skickas snarast men senast 2021-10-05 Övrigt om ansökan: Ansökan och CV skickas endast via e-post Ansökan via e-post till [email protected] Visa mindre

Kvalitetssamordnare

Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldreomsorg, funktionsstöd, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 500 medarbetare.


Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna.ARBETSUPPGIFTER
Som kvalitetssamordnare/SAS deltar du i olika processer för utveckling och kvalitetssäkring av förvaltningens processer och framtagande av riktlinjer. I din tjänst är du den som ansvarar för att tillsammans med MAS hålla ihop förvaltningens kvalitetsledningssystem. Du utreder rapporter om missförhållanden enligt Lex Sarah och utför i samverkan med Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) verksamhetstillsyn vid behov.

I arbetsuppgifterna ingår också att delta i övergripande analys av avvikelser och synpunkter samt att utveckla avvikelsehanteringen. Du stödjer verksamheten i planering av egenkontroll samt tar fram riktlinjer för och följer upp dokumentation. Du är även sakkunnig inom socialrätten och ansvarar tillsammans med verksamhetscheferna för förvaltningens lagkravsbevakning.

Hammarö är en liten kommun och i alla funktioner krävs stor flexibilitet då olika uppdrag av kortare eller längre karaktär behöver fördelas på de administrativa funktioner som finns i förvaltningen. Det innebär också att du kan bli delaktig i löpande serviceuppgifter samt arbete med olika utredningar, kartläggningar, upphandlingsprocesser och vissa utbildningsinsatser. Du har en stödjande och rådgivande roll utifrån SoL och LSS till ledning, enhetschefer och handläggare.

Tillträde enligt överenskommelse.

KVALIFIKATIONER
För arbetet som Kvalitetssamordnare/SAS krävs högskoleutbildning inom det sociala området eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har kunskap och förståelse för vad som bidrar till god kvalitet för de verksamheterna är till för och du arbetar systematiskt och proaktivt. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

Du har förståelse för ett helhetsresonemang och tar ansvar för utvecklingen av den verksamhet du deltar i. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och flexibelt inom ramen för uppdrag, men också ha lätt att samverka och leda och driva utvecklingsarbete tillsammans med andra. Du behöver kunna arbeta noggrant samtidigt som du måste se möjligheter till förenkling. Som kvalitetssamordnare är det viktigt att du har en pedagogisk förmåga och uppskattar att arbeta i team med kollegor som arbetar fokuserat mot samma mål.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. God förmåga i tal och skrift, samt god datorvana är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Nämndsekreterare

Ansök    Jul 21    Hammarö kommun    Nämndsekreterare
ARBETSUPPGIFTER Vi söker en nämndsekreterare till enheten Nämndservice på kommunstyrelsens förvaltning. Som nämndsekreterare ingår du i en arbetsgrupp tillsammans med kommun- och nämndsekreterare, kommunregistrator och arkivarie. Nämndservice ansvarar för sekreterarskapet i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, bildningsnämnden, miljö- och byggnadsnämnden, socialnämnden, servicenämnden och valnämnden samt andra politiskt tillsatta organ i kommunen. Arbetss... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en nämndsekreterare till enheten Nämndservice på kommunstyrelsens förvaltning. Som nämndsekreterare ingår du i en arbetsgrupp tillsammans med kommun- och nämndsekreterare, kommunregistrator och arkivarie.

Nämndservice ansvarar för sekreterarskapet i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, bildningsnämnden, miljö- och byggnadsnämnden, socialnämnden, servicenämnden och valnämnden samt andra politiskt tillsatta organ i kommunen. Arbetssättet är teambaserat, vilket innebär att var och en i laget förväntas bidra till helheten genom att ha goda kunskaper om varandras respektive område.

Du kommer att ha huvudansvaret för kommunstyrelsen och kommunstyrelsens arbetsutskott. Till arbetsuppgifterna hör att administrera sammanträden, bevaka ärenden samt att administrera och hjälpa till med att kvalitetssäkra beslutsunderlag. Du skriver kallelser och protokoll och ser till att protokoll justeras och expedieras. I arbetsuppgifterna ingår även registrering och diarieföring. Arbetet innebär frekventa kontakter med såväl förtroendevalda som tjänstepersoner och i uppdraget ingår även att stödja dessa i frågor kopplade till bland annat ärendeprocessen.

Du kommer att delta i kommunens övergripande utvecklingsarbete gällande nämndadministration och dokumenthantering. I uppdraget ingår även att upprätta beslutsunderlag, handlägga ärenden samt att hantera övriga administrativa uppgifter.


KVALIFIKATIONER
Du har en samhällsvetenskaplig högskoleexamen med inriktning mot statsvetenskap, rättsvetenskap eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har kunskap om kommunalrätt och annan offentlig rätt och har förståelse för den politiska styrningen av en komplex organisation. Du har en god digital förmåga och goda språkliga och kommunikativa förmågor, både muntligen och skriftligen. Erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning med liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Som person har du ett positivt och flexibelt förhållningssätt och gillar att ha flera olika kontaktytor. Viktiga egenskaper är att självständigt kunna planera, organisera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt och du behöver trivas med att hantera flera uppgifter parallellt, ibland inom snäva tidsramar. Du trivs med att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och med utvecklingsfrågor, såväl självständigt som i samarbete med dina kollegor i arbetsgruppen och i övriga organisationen. Vi ser det även som viktigt att du är van att fatta självständiga beslut och är bra på att kommunicera, i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen kommer att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bemanningshandläggare

Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldreomsorg, funktionsstöd, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 500 medarbetare.


Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår nya bemanningsenhet. Som bemanningshandläggare ingår du i ett team om tre som tillsammans arbetar med att hantera berörda verksamheters bemanningsplanering.

I uppdraget ingår att koordinera tillgängliga resurser för att täcka akuta luckor som uppstår och att vara en del av rekryteringsprocessen av tim- och semestervikarier. Du kommer även att vara expert på bemanning och bistå verksamheterna med att skapa hållbara scheman utifrån verksamhetens behov, inom givna ekonomiska ramar samt enligt gällande lagar och avtal. En viktig del i uppdraget är att följa upp, analysera och utvärdera i syfte att utveckla schemaläggningen och komma med förbättringsförslag.

Då den nya organisationen är under uppbyggnad kommer du att vara en viktig del i att ta fram nya arbetssätt, anpassa system och hitta samarbetsformer med stödfunktioner som ekonomi, HR och lön. Vi erbjuder ett brett och varierande arbete där vi tillsammans jobbar för att skapa förutsättningar att möta framtida utmaningar inom kompetensförsörjning på bästa möjliga sätt.

KVALIFIKATIONER
För uppdraget behöver du ha eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi och/eller annan ekonomisk inriktning, HR, personaladministration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer är relevant. Du har tidigare erfarenhet av schemaläggning och bemanningsplanering, gärna i en större organisation. Att arbeta med olika digitala verktyg och IT-system är för dig en självklarhet.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i Excel och tidigare har jobbat med Time Care Pool och Time Care Planering/Multi Access. Det är också meriterande om du har arbetat med rekryteringsprocesser samt har kunskap inom hälsomsam schemaläggning och arbetstidslagstiftning.

För att du ska trivas i rollen behöver du ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du behöver också vara service- och verksamhetsinriktad med god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har en analytisk och numerisk förmåga som kan se helhet likväl som detaljer, med ett arbetssätt som är metodiskt och strukturerat.

Intervjuer sker löpande. Sex månaders provanställning kan tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Mar 24    Hammarö kommun    Redovisningsekonom
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en ekonom till vår ekonomiavdelning som idag består av nio medarbetare. Kommunens ekonomifunktion är en centraliserad stödfunktion med uppgift att bistå förvaltningar, nämnder och chefer.

I rollen som ekonom arbetar du konsultativt mot förvaltningens chefer och medarbetare med budgetering, uppföljning, prognoser, kalkyler och ekonomiska analyser. Primärt kommer du att stötta Bildningsförvaltningen.
Du deltar även i det löpande centrala ekonomiarbetet, med budget, bokslut, utredningar och utvecklingsarbete. Det pågår ett övergripande digitaliseringsarbete inom kommunen. För ekonomiområdet handlar mycket om att förenkla, standardisera och utveckla stabila processer. En stor del av arbetet sker idag i Hypergene, Xpand och Excel.

Din bakgrund och erfarenhet kan påverka arbetsuppgifterna, även över tid.
Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till 2022-09-30, med möjlighet till eventuell förlängning. Tillträde sker snarast möjligt. enligt överenskommelse.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning med ekonomisk inriktning och gärna erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete.

Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, eget initiativtagande och driv, analytisk förmåga och ett visst mått av kreativt tänkande. Vi tror att det är viktiga komponenter för att kunna se hur delarna hänger ihop med helheten och för att kunna bidra med att utveckla oss och våra processer. Som arbetsgrupp trivs vi också när vi är generösa med kunskapsöverföring, därför är det viktigt att du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga. Vi upplever själva att vi är bra på att hjälpa varandra.

Vi förutsätter att du har stor IT-vana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Introduktion och arbete kommer att delvis ske på distans, så vana vid samarbete på distans är viktigt.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kommunregistrator

Ansök    Apr 13    Hammarö kommun    Nämndsekreterare
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kommunregistrator till enheten Nämndservice på kommunstyrelsens förvaltning. Som kommunregistrator ingår du i en arbetsgrupp tillsammans med kommun- och nämndsekreterare, arkivarie och handläggare/utredare.

Tillsammans är ni en grupp om sju medarbetare och en gruppchef. Arbetssättet är teambaserat, vilket innebär att var och en i arbetslaget förväntas bidra till helheten genom att ha goda kunskaper om varandras respektive område.

I rollen som kommunregistrator arbetar du brett inom administration och service, bland annat kommer du att sköta inkommen post till kommunens myndighetsbrevlådor, diarieföring av allmänna handlingar, utlämnande av allmänna handlingar och att besvara frågor från allmänheten. Som kommunregistrator ansvarar du också för systemadministration och utveckling av kommunens ärende- och dokumenthanteringssystem, Evolution.

Du kommer även att arbeta med att utveckla kommunens dokument- och ärendehantering med utgångspunkt i rådande lagstiftning såsom offentlighet- och sekretess och informationssäkerhet. I rollen ingår att ta fram rutiner, ge stöd och råd till medarbetare om ärendehantering och utbilda dem i vårt ärendehanteringssystem.

Du kommer också att vid behov kunna ersätta nämndsekreterare vid politiska beredningar och möten.

KVALIFIKATIONER
Du har utbildning inom offentlig förvaltning, arkiv- och informationsvetenskap, eller annan utbildning som bedöms som likvärdig, till exempel diplomerad registrator, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet som registrator i offentlig verksamhet och god vana av arbete i ärendehanteringssystem samt digitaliseringsarbete är meriterande. Du har goda kunskaper om de lagar och förordningar som styr dokumenthanteringen inom offentlig förvaltning.

Vi söker dig som är serviceinriktad och har en god pedagogisk förmåga då arbetet innebär många kontakter med både medborgare, kollegor och tjänstepersoner i kommunen. Flexibilitet är viktigt då arbetsbelastningen kan variera samtidigt som tidsgränser måste hållas. Arbetet är i hög grad lag- och regelstyrt varför även noggrannhet och struktur är viktiga egenskaper.

För att trivas i rollen behöver du ha en god samarbetsförmåga, såväl inom arbetsgruppen som gentemot övriga inom organisationen, och du är bra på att kommunicera, både i tal och skrift. Vi ser det även som viktigt att du kan identifiera och driva förbättrings- och utvecklingsarbete samt att du är van vid att fatta självständiga beslut.

I rollen som registrator förekommer säkerhetsklassade uppgifter och därför är befattningen placerad i säkerhetsklass och kräver svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen kan komma att inledas med 6 månaders provanställning.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

HR-specialist till Stora Enso

Ansök    Maj 18    Stora Enso AB    HR-specialist/HR-adviser
Vill du vara en del av att utveckla våra HR processer inom ett stort, framgångsrikt och världsledande bolag med hög tillväxt och bidra med att utveckla vår industri? Stora Enso bygger en hållbar framtid för världen. Som HR-specialist har du ett mycket viktigt uppdrag där du kommer att få arbeta brett med alla områden inom HR. Din arbetsplatsplats kommer vara Skoghalls Bruk och du kommer att arbeta i Divisionen Packaging Materials. Vad kan vi erbjuda dig?... Visa mer
Vill du vara en del av att utveckla våra HR processer inom ett stort, framgångsrikt och världsledande bolag med hög tillväxt och bidra med att utveckla vår industri? Stora Enso bygger en hållbar framtid för världen. Som HR-specialist har du ett mycket viktigt uppdrag där du kommer att få arbeta brett med alla områden inom HR. Din arbetsplatsplats kommer vara Skoghalls Bruk och du kommer att arbeta i Divisionen Packaging Materials.


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är just nu inne i en period i företaget med många spännande och utmanande projekt både lokalt och globalt. Digitaliseringen präglar vår vardag och därför behöver vi ständigt utmana våra arbetssätt där fokus ligger på kompetensförsörjning och hållbart medarbetarskap. Som HR-specialist ges du möjlighet att göra skillnad för verksamheten och våra medarbetare.


Arbetsbeskrivning
Drivs du av att samverka med andra kommer du att trivas hos oss, en miljö med kontaktnät både lokalt och internationellt. Du kommer ingå i ett team om 4 HR-specialister och rapportera till lokal HR-Chef. Vi värdesätter ett prestigelöst arbetssätt, stöttar varandra och tillsammans skapar engagemang och arbetsglädje.


Din roll som HR-specialist spänner över hela HR-området. Arbetsuppgifterna är operativa, administrativa och strategiska. Du arbetar nära verksamheten som kvalitativt stöd i alla förekommande HR-relaterade frågor och processer. Du är en viktig kugge i HR teamet genom att driva, utveckla och genomföra processer som syftar till att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla engagerade duktiga medarbetare. Utöver detta ingår facklig samverkan och förhandlingar enligt gällande lag och avtal.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från arbete i liknande befattningar, gärna från industrimiljö. Vidare har du god analytisk förmåga och har lätt för att hålla flera processer igång samtidigt. Vi förutsätter att du har en hög digital mognad och goda kunskaper inom Office-programmen är ett krav. Du behärskar även svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.


För att lyckas i rollen är du en ansvarstagande person med stor drivkraft, samarbetsförmåga samt kommunikativ och skicklig på att nå ut med ditt budskap. Du har god förmåga att organisera, prioritera och har ett starkt kvalitetstänk i arbetet du utför. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt för att driva dina arbetsuppgifter hela vägen till målet. Du har ett affärsmässigt tankesätt och ett professionellt förhållningssätt i allt du gör, har hög integritet samtidigt som du är lyhörd, ödmjuk och prestigelös. Som HR-specialist kommer du att stötta och coacha din omgivning, varför vi gärna ser att du har god erfarenhet från att coacha ledare och goda kunskaper i samtliga HR-relaterade processer.


För att fortsätta att driva en stark kultur och implementera vår globala agenda kring förnybara material letar vi hos varje individ efter ett antal beteenden som baseras på våra ledarskapsteman:
• Kundbehov; Håller sig väl uppdaterad gällande de marknadsfaktorer som påverkar vårt företag och förbättrar nuvarande eller uppfinner nya produkter och lösningar, genom att alltid ha kunders och konsumenters perspektiv i åtanke.
• Affärsförmåga;?Visar tydlig förståelse för finans- och produktivitetsmått som driver affärsvärde i vår verksamhet som helhet. Har förmågan att ta snabba beslut baserat på ofullständig information och tar ansvar för sina beslut.
• Do what’s right; Tar ansvar för att Stora Enso är ett globalt företag som är etiskt, säkert och fritt från trakasserier och diskriminering. Agerar som ett föredöme för Stora Ensos värderingar och uppförandekod – i både svåra och goda tider.
• Inspirera & Motivera; Inspirerar teammedlemmar att tro på vägen framåt och uppmuntrar en arbetsmiljö där vi samarbetar och kommunicerar. Försöker aktivt förstå hur andra motiveras i syfte att få dem att växa och prestera.


Varmt välkommen med din ansökan!


Övrig information
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 8 juni 2021. Rekryterande chef Erica Öhman Rohlén +46 72-1510278 [email protected] svarar gärna på dina frågor om rollen. Andra frågor kan ställas till Rekryteringsspecialist Perwin Altun, +46 702851890 [email protected]. Vi kan endast ta emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.

Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.

Divisionen Packaging Materials är världsledande inom den cirkulära ekonomin med våra högkvalitativa, förnybara och återvinningsbara förpackningsmaterial baserade på både nyfiber och returfiber. Med fokus på dagens miljömedvetna konsumenter hjälper vi våra kunder att ersätta fossilbaserade material med förnybara, återvinningsbara och miljövänliga alternativ för deras dryckes-, livsmedels-, läkemedels- och transportförpackningar. Ett brett sortiment av barriärskikt möjliggör designoptimering för mer krävande slutanvändningsområden.

Stora enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Företaget har cirka 23 000 medarbetare och försäljning i över 50 länder. År 2020 uppgick omsättningen till 8,6 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).

Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon. Visa mindre

Allakando läxhjälp Hammarö, privatlärare 1 lektion/vecka

Extrajobba hos Allakando läxhjälp Allakando läxhjälp är Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning. Just nu vill rekordmånga elever ha vår läxhjälp och vi söker nu dig som vill göra skillnad för en ung människa som privatlärare & mentor! Läs mer och ansök nu på https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Mer om Allakando läxhjälp på https://www.allakando.se/laxhjalp/ Om uppdraget som läxhjälpare hos Allakando Du matchas ihop med en elev som pas... Visa mer
Extrajobba hos Allakando läxhjälp
Allakando läxhjälp är Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning. Just nu vill rekordmånga elever ha vår läxhjälp och vi söker nu dig som vill göra skillnad för en ung människa som privatlärare & mentor! Läs mer och ansök nu på https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Mer om Allakando läxhjälp på https://www.allakando.se/laxhjalp/


Om uppdraget som läxhjälpare hos Allakando
Du matchas ihop med en elev som passar dina ämnen, din personlighet och som ligger geografiskt nära dig. Ni träffas oftast hemma hos familjen eller centralt för en lektion på 120 min, där du hjälper din elev att nå sina mål i skolan!


Självklart utbildar & coachar vi dig inför dina uppdrag som läxhjälpare. Att jobba med läxhjälp passar perfekt för dig som studerar eller har studerat på universitet/högskola – då kan du hjälpa alla våra elever. Även du som går på gymnasiet har möjlighet att hjälpa yngre elever.


Varför arbeta med just läxhjälp på Allakando?
Mycket flexibelt extrajobb, perfekt vid sidan av exempelvis studier
Viktig och relevant merit för alla framtida jobb
Utveckla pedagogik, retorik & ledarskap
Du får utbildning & kontinuerlig coachning från utbildningsspecialisterna på AllakandoPassar du som privatlärare på Allakando? Vi söker dig som:
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i de ämnen du vill undervisa i
Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i både tal och skriftHur ansöker jag?
Enkelt och smidigt på vår hemsida
Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervjuEtt av våra många uppdrag nära dig:
Allakando läxhjälp: Matematik 3c, Fysik 2 & Kemi 2, Gy2
Plats: Privatundervisningen sker hemma hos familjen, med Allakando läxhjälp Hammarö
Antal tillfällen och tidsåtgång per vecka: 1 tillfälle, 90 minuter per gång
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående!
Ref.nr: RN72564Om du inte kan hjälpa till med ovan, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig. En annan fördel med för alla privatlärare på Allakando är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:


Allakando läxhjälp Stockholm
Allakando läxhjälp Göteborg
Allakando läxhjälp Malmö
Allakando läxhjälp Uppsala
Allakando läxhjälp Västerås
Hitta fler städer på vår hemsidaOm Allakandos privatundervisning & läxhjälp
Som vårt namn Allakando antyder, så är vi helt övertygade om att alla kan mer än de tror. Ibland kanske det låter lite cheesy. Tro oss, den känslan försvinner snabbt. När vi varje år på nära håll får se våra elever nå bättre studieresultat och lära sig att tro på sina egna förmågor, ligger namnet mycket bättre på tungan.

Vi består idag av 5 900 passionerade personer som tillsammans hjälper över 26 000 elever varje år. Det gör oss till Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning, kurser & digitala utbildningsverktyg.


Många möjligheter: Du som söker till oss har även möjlighet att få uppdrag som nanny på https://my-nanny.se/ och https://nannypoppins.se/ samt arbeta som specialist på vår matematikavdelning: https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till extrajobbet hos Allakando läxhjälp nu: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Visa mindre

Product Safety Specialist

Ansök    Feb 25    Stora Enso AB    Kvalitetskoordinator
We are looking for a Product Safety Specialist to Stora Enso Skoghall Mill. You will be responsible for leading and coordinating product safety compliance for the barrier coated portfolio produced in our barrier coating mill in Forshaga. You report to Quality Manager in Skoghall. Stora Enso is a leading global provider of renewable solutions in packaging, biomaterials, wooden constructions and paper. Come grow a renewable world. And you will grow too. Thi... Visa mer
We are looking for a Product Safety Specialist to Stora Enso Skoghall Mill. You will be responsible for leading and coordinating product safety compliance for the barrier coated portfolio produced in our barrier coating mill in Forshaga. You report to Quality Manager in Skoghall.
Stora Enso is a leading global provider of renewable solutions in packaging, biomaterials, wooden constructions and paper. Come grow a renewable world. And you will grow too.
This is a new role with focus to develop, lead and coordinate product safety framework for barrier coated board and new packaging solutions.
Main responsibilities:
· Develop, lead and coordinate product safety framework for barrier coated products
· Interpret legislation and standards and apply the requirements to products under investigation
· Create and implement test procedures
· Be the main contact with customers in product safety related topics
· Cooperate with Product Safety Specialist in Packaging Materials mills and Innovation and R&D
· Be updated on new legislation and customer demands for renewable packaging materials
What we offer
With our values, “Lead and Do what’s right”, we endeavor to set an example in all aspects of our business as well as sustainability. We dare to take the initiative and constantly ask ourselves what more can we do, what can we do better. This is an excellent opportunity for you to be a part of the journey Stora Enso is on – transforming from a traditional forest industry company, into a renewable materials growth company – an industry with great potential driven by global megatrends.
Qualifications
Are you the one? In order to succeed in this role, you have a Bachelor or Master degree, preferably in chemistry. You have a background in product safety or research, and you have experience in standardized documentation. You are a good communicator used to customer contacts and you communicate fluently in English.
To continue to drive a strong culture we are looking at a number of behaviours in each individual which is based upon our leadership themes set forth for driving our renewable materials agenda:
· Customer Needs; Keeps up-to-date with market factors impacting our business and enhance or invent new products and solutions, always considering the customer and consumers perspective.
· Business Acumen; Clear understanding of key financial and productivity metrics driving business value across our business as a whole. Has the ability to make decisions quickly on the basis of incomplete information and takes responsibility for own decisions.
· Do what’s right; Takes responsibility for Stora Enso being a global company that is ethical, safe and free from harassment and discrimination. Acts as an example of Stora Enso’s values and Code of Conduct – in difficult times as well as good times.
· Inspire & Motivate; Inspires team members in believing in the way forward and encourages a collaborative & communicative working environment. Actively seeks to understand the key motivators of others with the aim to make them grow and perform.
Additional information
We work with the recruitment process on an ongoing basis, so apply as soon as possible, but no later than March 18, 2021. Please submit your application via our recruitment system www.storaenso.com/en/careers. Hiring manager Kristian Goldszer, [email protected], +46 70 283 68 64,, is happy to answer your questions about the position. Other questions can be directed to Recruitment Specialist Katarina Rydell, [email protected]. We accept applications submitted only through our recruitment system.
We believe diversity strengthens our competitiveness and contributes to better decision-making. Diverse working teams help us to explore different perspectives and challenge our way of thinking. We work actively to increase diversity in the workplace and welcome applicants from diverse backgrounds. Stora Enso is an equal opportunity employer and follows non-discriminatory practices.
Based on the location and level of the position the normal recruitment process could in addition entail, video interview, aptitude tests, and pre-employment actions such as; background checks, references, health check-up and drug test as part of the final stages. You will be informed to what is applicable to the role during the recruitment process
The Packaging Materials division is a global leader in the circular economy with our premium renewable and recyclable packaging materials based on both virgin and recycled fiber. Addressing the needs of today's eco-conscious consumers, we help customers replace fossil-based materials with low-carbon, renewable and recyclable alternatives for their food and drink, pharmaceutical or transport packaging. A wide selection of barrier coatings enables design optimisation for various demanding packaging end-uses
Part of the bioeconomy, Stora Enso is a leading global provider of renewable solutions in packaging, biomaterials, wooden construction and paper. We employ some 23 000 people, and have sales in more than 50 countries. Our shares are listed on the Helsinki (STEAV, STERV) and Stockholm (STE A, STE R) stock exchanges.
Our fiber-based materials are renewable, recyclable and fossil free. Our solutions offer low-carbon alternatives to products based on finite resources. We believe that everything that is made from fossil-based materials today can be made from a tree tomorrow.
See our film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Handläggare/utredare

Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resu... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag! Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.


På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kvalificerad handläggare/utredare inom offentlig förvaltning till kommunstyrelsens nämndservice. I din närmsta arbetsgrupp ingår kommun- och nämndsekreterare, kommunregistrator och kommunarkivarie.

Nämndservice består, tillsammans med dig, av sju medarbetare och en gruppchef. Arbetssättet är teambaserat, vilket innebär att ni genom god förståelse för varandras roller arbetar tillsammans för att driva viktiga utvecklingsfrågor inom verksamhetsområdet framåt.

Som handläggare/utredare på kommunstyrelsens nämndservice är du generalist och arbetar med en mängd varierande frågor inom hela kommunens verksamhetsområde. I din roll ingår både strategiskt utvecklingsarbete och administrativa handläggningsuppgifter.

I rollen ingår arbete med utredning, utveckling, uppföljning och analys. Det kan till exempel innebära att svara på remisser, skriva rapporter, ta fram och analysera statistik, arbeta fram styrdokument och skriva förslag till beslut. Du kommer att ha en drivande roll i arbetet med att utveckla kommunens arbetssätt med att kvalitetssäkra beslutsunderlag inför politiska beslut, bland annat avseende hur kommunen ska arbeta på ett systematiskt sätt med barnkonsekvensanalyser.

I uppdraget ingår att utveckla kommunens ärende- och beslutsprocesser och du kommer att ha en koordinerande och samordnande roll i kommunstyrelsens ärendefördelning.

Enheten ansvarar för planering och genomförande av val till riksdag, region- och kommunfullmäktige 2022. Du kommer att ha en viktig roll i det arbetet.

KVALIFIKATIONER
Du har en högskoleexamen inom offentlig förvaltning, statsvetenskap, samhällsvetenskap eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har tidigare arbetslivserfarenhet av att ha arbetat inom kommunal verksamhet på kommunledningsnivå med kvalificerad handläggning/utredning. Du har goda kunskaper om kommunalrätt och annan offentlig rätt och har god förståelse för den politiska styrningen av en komplex organisation.

Erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning med liknande arbetsuppgifter är ett krav.

Som person är du driven men samtidigt prestigelös. Arbetet förutsätter att du har förmåga att självständigt driva frågor och uppdrag, har lätt för att samarbeta med andra, är pedagogisk och kan leda grupper framåt. Det ställs stora krav på att du kan strukturera och organisera arbetet, samt att du har en god analytisk förmåga. Det är viktigt att du är bra på att kommunicera, både muntligt och skriftligt. Arbetet kräver att du behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Administratör med inriktning på inköp

Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport. Ett väl etablerat företag som startade 1994. För oss är funktion och kvalitet ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med våra återförsäljare som måste ha stora kunskaper om våra produkter. Allt för att slutkunden alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. Idag ryms ett tiotal varumärken i portföljen, många ledande inom s... Visa mer
Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport. Ett väl etablerat företag som startade 1994.
För oss är funktion och kvalitet ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med våra återförsäljare som måste ha stora kunskaper om våra produkter. Allt för att slutkunden alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. Idag ryms ett tiotal varumärken i portföljen, många ledande inom sitt segment. Vi levererar till mer än 220 butiker i Norden.
Vi söker nu en Administratör som i första hand ska jobba på vår inköpsavdelning.
Som inköpsadministratör kommer du i första hand att arbeta med prislistor, registrera nya artiklar, statistik och vara backup till vår inköpare. Det är viktigt att du är flexibel då även andra arbetsuppgifter kommer att förekomma. Dina kontaktytor är främst mot leverantörer men även mot kunder samt internt inom organisationen.
Vi söker dig som har administrativ vana. Du måste vara bevandrad i Microsoft Word och Excel och behärska engelska i tal och skrift. Erfarenhet av affärssystemet Pyramid är ett plus. Ytterligare ett krav är att du har erfarenhet av hästar och ridning.
Som person trivs du med att hålla ett högt tempo. Du är självständig och har en lösningsorienterad inställning till de utmaningar du stöter på. Du är utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med personer både inom och utanför organisationen.


Varaktighet Tillsvidareanställning
Tillträde Enligt överenskommelse (snarast)
Arbetstid/Varaktighet Heltid, arbetstid 8-17
Lön Fast månads
Ange löneanspråk i ansökan
Ansökan Sista ansökningsdag 2020-10-10
Övrigt om ansökan Ansökan och CV skickas endast via e-post (glöm ej att ange löneanspråk)
Ansökan via e-post [email protected] Visa mindre

Allakando läxhjälp Hammarö, privatlärare 1 lektion/vecka

Extrajobba hos Allakando läxhjälp Allakando läxhjälp är Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning. Just nu vill rekordmånga elever ha vår läxhjälp och vi söker nu dig som vill göra skillnad för en ung människa som privatlärare & mentor! Läs mer och ansök nu på https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Mer om Allakando läxhjälp på https://www.allakando.se/laxhjalp/ Om uppdraget som läxhjälpare hos Allakando Du matchas ihop med en elev som pas... Visa mer
Extrajobba hos Allakando läxhjälp
Allakando läxhjälp är Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning. Just nu vill rekordmånga elever ha vår läxhjälp och vi söker nu dig som vill göra skillnad för en ung människa som privatlärare & mentor! Läs mer och ansök nu på https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Mer om Allakando läxhjälp på https://www.allakando.se/laxhjalp/


Om uppdraget som läxhjälpare hos Allakando
Du matchas ihop med en elev som passar dina ämnen, din personlighet och som ligger geografiskt nära dig. Ni träffas oftast hemma hos familjen eller centralt för en lektion på 120 min, där du hjälper din elev att nå sina mål i skolan!


Självklart utbildar & coachar vi dig inför dina uppdrag som läxhjälpare. Att jobba med läxhjälp passar perfekt för dig som studerar eller har studerat på universitet/högskola – då kan du hjälpa alla våra elever. Även du som går på gymnasiet har möjlighet att hjälpa yngre elever.


Varför arbeta med just läxhjälp på Allakando?
Mycket flexibelt extrajobb, perfekt vid sidan av exempelvis studier
Viktig och relevant merit för alla framtida jobb
Utveckla pedagogik, retorik & ledarskap
Du får utbildning & kontinuerlig coachning från utbildningsspecialisterna på AllakandoPassar du som privatlärare på Allakando? Vi söker dig som:
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i de ämnen du vill undervisa i
Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i både tal och skriftHur ansöker jag?
Enkelt och smidigt på vår hemsida
Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervjuEtt av våra många uppdrag nära dig:
Allakando läxhjälp Matematik 3b & Redovisning, Gymnasiet
Plats: Privatundervisningen sker hemma hos familjen, med Allakando läxhjälp Hammarö
Antal tillfällen och tidsåtgång per vecka: 1 tillfällen, 90 minuter per gång
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående!
Ref.nr: RN68018Om du inte kan hjälpa till med ovan, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig. En annan fördel med för alla privatlärare på Allakando är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:


Allakando läxhjälp Stockholm
Allakando läxhjälp Göteborg
Allakando läxhjälp Malmö
Allakando läxhjälp Uppsala
Allakando läxhjälp Västerås
Hitta fler städer på vår hemsidaOm Allakandos privatundervisning & läxhjälp
Som vårt namn Allakando antyder, så är vi helt övertygade om att alla kan mer än de tror. Ibland kanske det låter lite cheesy. Tro oss, den känslan försvinner snabbt. När vi varje år på nära håll får se våra elever nå bättre studieresultat och lära sig att tro på sina egna förmågor, ligger namnet mycket bättre på tungan.

Vi består idag av 5 900 passionerade personer som tillsammans hjälper över 26 000 elever varje år. Det gör oss till Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning, kurser & digitala utbildningsverktyg.


Många möjligheter: Du som söker till oss har även möjlighet att få uppdrag som nanny på https://my-nanny.se/ och https://nannypoppins.se/ samt arbeta som specialist på vår matematikavdelning: https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till extrajobbet hos Allakando läxhjälp nu: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Visa mindre

Hemtjänstsamordnare

Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Vi är bland annat Värmlands snabbast växande kommun sett till storlek, Sveriges tryggaste kommun, Sveriges 4:e bästa skolkommun... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Vi är bland annat Värmlands snabbast växande kommun sett till storlek, Sveriges tryggaste kommun, Sveriges 4:e bästa skolkommun och utsågs också till årets e-hälsokommun 2019.

Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag!

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Det innebär också att du som medarbetare har närhet till besluten och möjlighet att påverka ditt jobb.

Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.

Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 500 medarbetare och omsätter cirka 250 miljoner kronor.

Socialförvaltningen på Hammarö har de senaste åren jobbat intensivt med digitalisering och välfärdsteknik. I syfte att förbättra patientsäkerhet, öka brukarens självständighet och att använda förvaltningens personella resurser på bästa sätt. Detta har lett till att förvaltningen utnämndes till årets e-hälsokommun 2019 och fick motta det nyinstiftade priset Tunstall Award i oktober 2019.

Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av
Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrande (LSS) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla hemtjänsten i Hammarö kommun. Som hemtjänstsamordnare ingår du i ett team om tre och jobbar i ett nära samarbete med hemtjänstens fem arbetsgrupper och två enhetschefer. Vi erbjuder ett varierande och spännande arbete där vi tillsammans jobbar för att uppnå bästa möjliga kvalitet för våra brukare.

I rollen som hemtjänstsamordnare fungerar du som ett administrativt stöd för enhetschefen där planering av hemtjänstinsatser, schemaläggning och bemanning ingår. Du kommer att vara en viktig länk mellan våra hemtjänstgrupper, brukare, biståndshandläggare och sjuksköterskor. Du ingår även i vårt mottagningsteam där du vid behov möter upp brukare i hemmet för att skapa en grund för verkställande av bedömda insatser.

I övrigt ingår inom verksamheten vanligt förekommande administrativa uppgifter.KVALIFIKATIONER
• Du har en god administrativ, matematisk och analytisk förmåga och är lösningsfokuserad.

• Du behöver ha lätt för att växla mellan de olika arbetsuppgifterna som ingår i tjänsten.

• En god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra är ett krav.

• Det är meriterande om du är undersköterska och/eller har arbetat inom hemtjänst.

• Du har mycket god datorvana och vi ser gärna att du har jobbat i systemen TES och Time Care Planering/Pool.

• B-körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Provanställning kan tillämpas.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Produktionscontroller

Ansök    Sep 23    Stora Enso AB    Controller
Beskrivning Divisionen Packaging Materials har ambitionen att vara världsledande inom den cirkulära ekonomin med våra högkvalitativa förnybara förpackningsmaterial baserade på både nyfiber och returfiber. Genom att tillgodose behov hos dagens miljömedvetna konsumenter, hjälper vi kunder och varumärkesägare att hitta det bästa förpackningsmaterialet och ersätta fossilbaserade material med förnybara och återvinningsbara alternativ med lågt klimatavtryck. Vå... Visa mer
Beskrivning
Divisionen Packaging Materials har ambitionen att vara världsledande inom den cirkulära ekonomin med våra högkvalitativa förnybara förpackningsmaterial baserade på både nyfiber och returfiber. Genom att tillgodose behov hos dagens miljömedvetna konsumenter, hjälper vi kunder och varumärkesägare att hitta det bästa förpackningsmaterialet och ersätta fossilbaserade material med förnybara och återvinningsbara alternativ med lågt klimatavtryck. Vårt breda urval av barriärbeläggningar möjliggör design och optimering av förpackningar för olika krävande användningsområden inom konsumentprodukter och industriella förpackningar.
Stora Enso Skoghall är en av världens största tillverkare av konsumentkartong. Till avdelningen Operations Development söker vi nu en Produktionscontroller.


Arbetsuppgifter
Som produktionscontroller har du en unik möjlighet att skaffa dig en djup och bred förståelse för hur företagets olika delar fungerar och hur värden skapas.
Vi vill driva faktabaserat förbättringsarbete i alla delar av organisationen. Du stöttar detta arbete med att sammanställa, analysera och rapportera förluster i vår värdekedja.
Du bidrar också genom att utveckla nya sätt att analysera och visualisera processens prestanda, för att skapa den förståelse som organisationen behöver för att nå framgång i sitt arbete.
Du arbetar även med produktkalkyler och förbrukningsdata med fokus på operativa förbättringsmöjligheter och lönsamhetsstyrning.
Du är en viktig länk mellan olika funktioner (produktion, ekonomi, produktion & processutveckling) inom bruket och har också kontakter utanför Skoghalls bruk.
På Operations Development får du kollegor med ett vitt spektrum av kompetenser. Dels de som arbetar nära våra produkter med produkt- och processutveckling, dels de som arbetar med Lean-metoder och verktyg. Avdelningen rymmer även vår digitaliseringsfunktion.
Du rapporterar till Chef Operations Developement.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en civil-/högskoleingenjörsutbildning. Du kan också vara civilekonom med speciellt intresse för produktion. Erfarenhet från liknande roller är meriterande men vi värdesätter personliga egenskaper lika högt. Har du erfarenheter av Lean-utveckling eller statistiska metoder för processutvärdering är det meriterande.
Vi söker dig med god analytisk förmåga och ett stort intresse av att hitta förbättringar.
Du tycker om data och beräkningar och har god förmåga att skapa struktur & visualisering av resultat. Du skall ha intresse i produktionsprocessens effektivitet och kopplingen till ekonomiskt resultat.
Du kan Windows standarprogram, i synnerhet Excel, gärna i kombination med Power BI. Kännedom och praktik från system för produktionsuppföljning är meriterande. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga.
Mycket goda kunskaper i både det svenska och engelska språket är ett krav då mycket kommunikation sker på båda språken.
Vill du ha ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter och har ett genuint intresse av att analysera produktionsprocesser? Då kan du vara just den vi söker, varmt välkommen med er ansökan!


Övrig information
Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Manager Operations Development Helena Woxlin, +46 72-588 60 34, [email protected]. Övriga frågor ställs till rekryteringsspecialist Jessica Barse, [email protected].
Facklig representant:
Akademikerna, Frida Sandin, +46 72-571 47 35 [email protected]
Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers!
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 11 oktober 2020. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.


Mer om Stora Enso
https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs
Stora Enso film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s
Meet the people at Stora Enso in
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

You are the opportunity. Join us.
www.storaenso.com/careers
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Vi har cirka 25 000 medarbetare i över 30 länder och våra aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R). Visa mindre

Lönehandläggare med systemkunskaper

Ansök    Sep 9    Hammarö kommun    Löneadministratör
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Vi är bland annat Värmlands snabbast växande kommun sett till storlek, Sveriges tryggaste kommun, Sveriges 4:e bästa skolkommun... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.

Vi är bra på mycket! Vi är bland annat Värmlands snabbast växande kommun sett till storlek, Sveriges tryggaste kommun, Sveriges 4:e bästa skolkommun och utsågs också till årets e-hälsokommun 2019.

Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag!

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Det innebär också att du som medarbetare har närhet till besluten och möjlighet att påverka ditt jobb.

Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.

På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av löneadministration och fungera som backup för systemansvarig inom enheten HR/Lön. Du kommer att arbeta i hela löneprocessen i vårt lönesystem, Personec P, och bidra till utvecklingen inom löneområdet.

Arbetet innebär allt från att administrera nyanställningar till att avsluta anställningar. Det kommer även att innefatta bland annat inrapporteringar - skriva arbetsgivarintyg och andra intyg - avtalstolkning - support till medarbetare och chefer. Pensionsadministration kommer även att vara en del av dina arbetsuppgifter.

Utöver det kommer du även att arbeta med andra arbetsuppgifter som kan förekomma kring löne- och personaladministration.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har några års erfarenhet som innefattar löneadministrationens hela process. Arbetet utförs i Personec P så erfarenhet från detta system är meriterande. Erfarenhet av lönearbete inom offentliga sektorn och kunskaper om kollektivavtalet Allmänna bestämmelser är ett krav. Erfarenhet av arbete med pensioner inom kommunal sektor är meriterande. Tjänsten kräver att du har gymnasieutbildning med administrativ inriktning eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har god datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser att du har ett inkluderande arbetssätt som präglas av en god samarbetsförmåga. Du är noggrann, har förmåga att prioritera och är stresstålig. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Vi kommer att granska ansökningshandlingarna successivt för en snabb handläggning av tillsättningsförfarandet.

Tillträde enligt överenskommelse.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Nämndsekreterare till Hammarö kommun

Ansök    Aug 14    Hammarö kommun    Nämndsekreterare
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Vi är bland annat Värmlands snabbast växande kommun sett till storlek, Sveriges tryggaste kommun, Sveriges 4:e bästa skolkommun ... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.
Vi är bra på mycket! Vi är bland annat Värmlands snabbast växande kommun sett till storlek, Sveriges tryggaste kommun, Sveriges 4:e bästa skolkommun och utsågs också till årets e-hälsokommun 2019.

Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag!

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Det innebär också att du som medarbetare har närhet till besluten och möjlighet att påverka ditt jobb.

Vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.

På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en nämndsekreterare till enheten Nämndservice på kommunstyrelsens förvaltning. Som nämndsekreterare ingår du i en arbetsgrupp tillsammans med kommun- och nämndsekreterare, kommunregistrator och arkivarie.

Nämndservice ansvarar för sekreterarskapet i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, bildningsnämnden, miljö- och byggnadsnämnden, socialnämnden, servicenämnden och valnämnden samt andra politiskt tillsatta organ i kommunen. Arbetssättet är teambaserat, vilket innebär att var och en i laget förväntas bidra till helheten genom att ha goda kunskaper om varandras respektive område.

Du kommer att ha huvudansvaret för någon eller några av kommunens nämnder. Till arbetsuppgifterna hör att administrera sammanträden, bevaka ärenden samt att administrera och hjälpa till med att kvalitetssäkra beslutsunderlag. Du skriver kallelser och protokoll och ser till att protokoll justeras och expedieras. I arbetsuppgifterna ingår även registrering och diarieföring. Arbetet innebär frekventa kontakter med såväl förtroendevalda som tjänstepersoner och i uppdraget ingår även att stödja dessa i frågor kopplade till bland annat ärendeprocessen.

Du kommer att delta i kommunens övergripande utvecklingsarbete gällande nämndadministration och dokumenthantering. I uppdraget ingår även att upprätta vissa beslutsunderlag samt att hantera övriga administrativa uppgifter.


KVALIFIKATIONER
Du har en samhällsvetenskaplig högskoleexamen med inriktning mot statsvetenskap, beteendevetenskap, juridik eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har kunskap om kommunalrätt och annan offentlig rätt och har förståelse för den politiska styrningen av en komplex organisation. Du har en god digital förmåga och goda språkliga och kommunikativa förmågor, både muntligen och skriftligen. Erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning med liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Som person har du ett positivt och flexibelt förhållningssätt och gillar att ha flera olika kontaktytor. Viktiga egenskaper är att självständigt kunna planera, organisera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt och du behöver trivas med att hantera flera uppgifter parallellt, ibland inom snäva tidsramar. Du trivs med att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och med utvecklingsfrågor, såväl självständigt som i samarbete med dina kollegor i arbetsgruppen och i övriga organisationen. Vi ser det även som viktigt att du är van att fatta självständiga beslut och är bra på att kommunicera, i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen kommer att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Supply Chain Coordinator för sommarvikariat på Stora Enso Skoghall

Ansök    Feb 10    Stora Enso AB    Fakturakontrollant
På Stora Enso bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Vi är en världsledande leverantör av förnybara lösningar, biomaterial, paketering, papper och träprodukter. Våra ledord är ”ta ledning ”och “gör det rätta” och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, ... Visa mer
På Stora Enso bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Vi är en världsledande leverantör av förnybara lösningar, biomaterial, paketering, papper och träprodukter.
Våra ledord är ”ta ledning ”och “gör det rätta” och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag!
Vi är övertygade om att framtiden är träbaserad och förnybar. Var med och skapa en förnybar framtid och ett hållbart klimat.
Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för en fossilfri värld!                                                                 
Vi söker nu efter en Supply Chain Coordinator till ett sommarvikariat. Du kommer att arbeta på Stora Enso Skoghall.
Som Supply Chain Coordinator på Stora Enso kommer du ansvara för fakturering och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att säkerställa att fakturering och utfärdande av erforderliga dokument görs i enlighet med EU-direktiv, skatteregler, tullregler, kundkrav och regler internt Stora Enso.
Vad kan Stora Enso erbjuda dig?
Som Supply Chain Coordinator får du möjligheten att självständig och i team bidra till Skoghall Mills framgång.
Är du den vi söker? För att lyckas i den här rollen har du tidigare erfarenhet av fakturering, lager/orderhantering eller planering. Du har studerat eller studerar för närvarande Ekonomi på eftergymnasial nivå, alternativt med avslutad gymnasieutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll är meriterande.
För att passa in i den här rollen ser vi även att du har utmärkta kommunikationsegenskaper och talar flytande svenska samt engelska. Övriga språk ses som meriterande. Du arbetar med stor noggrannhet och kan ta eget ansvar och du samarbetar gärna med andra.
Övrig information
Vill du göra vår planet till en bättre plats? Vänligen skicka in din ansökan via vårt rekryteringsverktyg senast den 29 februari. Vår rekryterande chef Johan Johansson når du på 0725764378 eller [email protected] och han svarar gladeligen på frågor gällande tjänsten. Andra frågor kan ställas till rekryteringsspecielist Sarah Söder som du når på [email protected].
Samtliga potentiella medarbetare kommer drogtestas i en undersökning före anställning.
Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag. Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.
Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.
Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).                                                          
Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö. Vi arbetar aktivt för att öka jämställdheten och den etniska mångfalden på arbetsplatsen och därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta. Visa mindre

Söker ekonomiassistent

Vi är ett företag som säljer, servar och hyr ut entreprenadmaskiner. Vi är idag 7st medarbetare, och har 2 filialer, en på Hammarö och en i Örebro. Vi söker dig som ekonomiassistent / sekreterare till våran filial på Hammarö. jobbet innefattar fakturering, bokföring, löner och en hel del andra mindre sysslor. #jobbjustnu Visa mer
Vi är ett företag som säljer, servar och hyr ut entreprenadmaskiner.
Vi är idag 7st medarbetare, och har 2 filialer, en på Hammarö och en i Örebro.


Vi söker dig som ekonomiassistent / sekreterare till våran filial på Hammarö.
jobbet innefattar fakturering, bokföring, löner och en hel del andra mindre sysslor.


#jobbjustnu Visa mindre

Kommunregristrator

Vill du bli en del i vår växande framtidskommun? Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall. Vi är bra på mycket! Vi är bland annat Värmlands störst växande kommun sett till storlek, Sveriges tryggaste kommun, Sveriges 4:e bästa skolkommun oc... Visa mer
Vill du bli en del i vår växande framtidskommun?

Hammarö växer och är en attraktiv boendekommun. Det ställer krav på oss som jobbar här, något som återspeglas i vårt sätt att jobba och det finns en tydlig framåtanda. Kommunen har drygt 16 000 invånare, är 54 kvadratkilometer stor och huvudorten är Skoghall.
Vi är bra på mycket! Vi är bland annat Värmlands störst växande kommun sett till storlek, Sveriges tryggaste kommun, Sveriges 4:e bästa skolkommun och utsågs också till årets e-hälsokommun 2019.

Här väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag!

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Det innebär också att du som medarbetare har närhet till besluten och möjlighet att påverka ditt jobb.

Vi se medarbetarna som vår viktigaste resurs. Med en gemensam värdegrund och medarbetarpolicy är arbetsglädjen hos oss stor och våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt och viktigt arbete.

På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära de beslut som fattas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ett flertal övergripande verksamheter. Utifrån vår värdegrund, kommunens vision och mål har vi som uppgift att stödja kommunens verksamhet och politiker med uppgifter och underlag för att skapa framtidens Hammarö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kommunregistrator till vår gemensamma nämndadministration.
Tjänsten som registrator ingår tillsammans med nämndsekreterare i en nybildad gemensam nämndservice för Hammarö kommun. Gruppen består av, förutom registratorn, tre nämndsekreterare under ledning av kommundirektören.
Arbetssättet är teambaserat, vilket innebär att var och en i arbetslaget förväntas bidra till helheten genom att ha goda kunskaper om varandras respektive område.

Som registrator kommer du att arbeta med postöppning, diarieföring och registrering av kommunens handlingar, expediering av beslut, utlämnande av allmänna handlingar och systemadministration av kommunens ärende- och dokumenthanteringssystem, Evolution.
Du kommer också att ta fram rutiner, utbilda och ge stöd till förvaltningarna i ärendehantering. I rollen ingår det även att ge service till allmänheten i frågor som rör diarieföring och allmänna handlingar. Du kommer också att vara delaktig i utvecklingen av kommunens dokument- och ärendehantering.

Du kommer också att vid behov kunna ersätta nämndsekreterare vid politiska beredningar och möten.

KVALIFIKATIONER
Du har en diplomerad registratorsutbildning i kombination med lämplig högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer som likvärdigt. Erfarenhet som registrator i offentlig verksamhet och god vana av arbete i ärendehanteringssystem är meriterande. Du har goda kunskaper om de lagar och förordningar som styr dokumenthanteringen inom offentlig förvaltning så som förvaltningslagen, tryckfrihetsförordningen och offentlighets- och sekretesslagen.

Vi söker dig som är serviceinriktad och har en god pedagogisk förmåga då arbetet innebär många kontakter med både medborgare, kollegor och tjänstepersoner i kommunen. Arbetet är i hög grad lag- och regelstyrt varför även noggrannhet och struktur är viktiga egenskaper. Även flexibilitet är viktig då belastningen kan variera samtidigt som tidsgränser måste hållas.
För att trivas i rollen behöver du god samarbetsförmåga, såväl inom gruppen som gentemot övriga inom organisationen. Vi ser det även som viktigt att du är van att fatta självständiga beslut och är bra på att kommunicera, i både tal och skrift.

I rollen som registrator förekommer säkerhetsklassade uppgifter och därför är befattningen placerad i säkerhetsklass och kräver svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ekonom - vikariat

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra ver... Visa mer
På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära besluten som tas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom övergripande områden. Med fötterna i vår värdegrund och blicken mot Hammarö kommuns vision har vi som uppgift att stödja kommunens verksamheter och politiken med det underlag som behövs för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en ekonom till vår ekonomiavdelning som idag består av nio medarbetare. Kommunens ekonomifunktion är centraliserad. Som Ekonom på Hammarö kommun får du möjlighet att ta del av kommunens ekonomiska arbete.
Ekonomiavdelningen är en stödfunktion med uppgift att bistå förvaltningar, nämnder och chefer. I rollen som ekonom arbetar du konsultativt mot förvaltningens chefer och medarbetare. Du bistår även förvaltningarnas chefer med budgetering, uppföljning, prognoser, kalkyler och ekonomiska analyser. Din bakgrund och erfarenhet kan påverka arbetsuppgifterna.

Som medarbetare i den centrala ekonomiavdelningen kommer du även att delta i det löpande ekonomiarbetet och i budget- och bokslutsarbetet. Utöver det förväntas du även medverka och leda utredningsuppdrag och utvecklingsprojekt inom ekonomiområdet.
Vi söker just nu en vikarie från och med mars 2020 eller enligt överenskommelse, till 2020-12-31. Med möjlighet till eventuell förlängning.


KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning med ekonomisk inriktning och erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete. Det är meriterande om Du har erfarenhet från kommunal verksamhet.

Vi värdesätter egenskaper som initiativförmåga, analytisk förmåga, kreativitet och samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har en hög servicekänsla. Du är van att ta egna initiativ och att arbeta självständigt.

Du är lyhörd och har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga samt en förmåga att se till helheten. Vi förutsätter att du har IT-vana och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Nämndsekreterare

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra ver... Visa mer
På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära besluten som tas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom övergripande områden. Med fötterna i vår värdegrund och blicken mot Hammarö kommuns vision har vi som uppgift att stödja kommunens verksamheter och politiken med det underlag som behövs för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Befattningen som nämndsekreterare är placerad i ledningsstödet. Du kommer att ingå i den centrala nämndservice som är på förslag att inrättas. Där kommer du att ingå i en grupp av sekreterare som jobbar tillsammans mot de olika nämnderna i kommunen. Du ansvarar för hela kedjan av nämndadministrationen från planering och förberedelse av sammanträden till distribution av beslut.

Rollen innebär ett nära samarbete med kommundirektör, biträdande kommundirektör, förvaltningschefer, handläggare och förtroendevalda i hela organisationen. Du effektiviserar, utvecklar och förbättrar ärendeprocessen tillsammans med kommunens övriga sekreterare. Du ersätter också sekreterarskapet i de övriga förvaltningarna vid frånvaro.

I uppdraget ingår visst utredningsarbete men också enklare administrativa arbetsuppgifter. Du kvalitetssäkrar beslutsunderlag.

Tillträde till befattningen omgående.


KVALIFIKATIONER
Du har en samhällsvetenskaplig högskoleexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning med liknande arbetsuppgifter och projektledning samt ärendehanteringssystemet Evolution är meriterande.

Rollen kräver att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Att du kan skapa goda relationer och har förmåga att arbeta självständigt. Du tar ett stort eget ansvar, är strukturerad och har en hög servicekänsla.

Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och kan på ett pedagogiskt sätt förmedla information. Vi förutsätter att du har god datavana och ett professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare informationssäkerhet

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra ver... Visa mer
På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära besluten som tas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom övergripande områden. Med fötterna i vår värdegrund och blicken mot Hammarö kommuns vision har vi som uppgift att stödja kommunens verksamheter och politiken med det underlag som behövs för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Kommunledningskontoret arbetar med ett brett verksamhetsområde inom t ex kommunikation, juridik, arkiv samt kommunens kart- och mätverksamhet. På kommunledningskontoret finns också Kontaktcenter som är kommunens kundtjänst för ett flertal olika funktioner och det ställe som interna och externa kunder först kommer i kontakt med vid sina ärenden till Hammarö kommun. Totalt finns 13 tjänster på kommunledningskontoret.

Vi söker en ny verksamhetsutvecklare med uppgift att bygga upp, driva och förvalta kommunens arbete med informationssäkerhet. I rollen ingår bland annat att:
• Styra och leda informationssäkerhetsarbetet
• Prioritera och föreslå säkerhetshöjande åtgärder
• Stötta verksamheten inom området och utveckla metodstöd för exempelvis riskanalyser och informationsklassificeringar
I rollen ingår också att arbeta med samordning och utveckling av kommunens arbete med dataskyddsförordningen samt implementera och utveckla kommunens ärendehanteringssystem och e-arkiv.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en lämplig akademisk utbildning, kompletterat med erfarenhet från kvalificerat arbete med informationssäkerhet, gärna inom offentlig verksamhet. Det är meriterande om du har kommunal erfarenhet från styrning och ledning samt erfarenheter från införande av administrativa stödsystem eller dataskyddsförordningen. Du ska ha erfarenhet från självständigt utredar- och/eller projektarbete och en god pedagogisk förmåga.
Som person är du analytisk, noggrann, resultatinriktad och intresserad av att anta nya utmaningar. Du är kommunikativ, lyhörd för behov och förtroendeskapande i samarbetet med andra. Du uppskattar både enskilt arbete och samarbete med andra. Du har god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Personalspecialist vikariat

Ansök    Nov 12    Hagfors kommun    Personalsekreterare
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Ditt arbete kommer till stor del bestå av ansvaret för samordning av rehabiliteringsärenden och att delta i och leda rehabiliteringsmöten. Du kommer ha ett nära samarbete med kommunens chefer, företagshälsovården, Försäkringskassan och Region Värmland. Du kommer också ha en konsultativ och problemlösande roll där din uppgift är att stödja chefer och medarbetare i olika personalfrågor, bland annat gällande tillbud, ar... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Ditt arbete kommer till stor del bestå av ansvaret för samordning av rehabiliteringsärenden och att delta i och leda rehabiliteringsmöten. Du kommer ha ett nära samarbete med kommunens chefer, företagshälsovården, Försäkringskassan och Region Värmland.
Du kommer också ha en konsultativ och problemlösande roll där din uppgift är att stödja chefer och medarbetare i olika personalfrågor, bland annat gällande tillbud, arbetsskador och rekrytering.
Vi söker dig som har gått personalvetarprogrammet, har motsvarande högskoleutbildning eller har adekvat arbetslivserfarenhet. Det faller sig naturligt för dig att använda dator som arbetsredskap och du har lätt för att uttrycka dig i svenska såväl i tal som i skrift. Tidigare erfarenhet av personaladministration är meriterande, gärna i kommunal verksamhet.
 Vi förutsätter att du som söker tjänsten är en noggrann administratör med ett strukturerat arbetssätt och att du har en förmåga att skapa förtroende genom dialog. Samtidigt är det viktigt att du är prestigelös, serviceinriktad och tar initiativ när det behövs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort med förarbehörighet B är ett krav.
ARBETSPLATS PERSONALENHETEN
Personalenheten ingår i kommunens stabsfunktion och ansvarar för att kommunen har en gemensam personal- och lönepolitik. Här pågår ett kontinuerligt arbete med att vidareutveckla strategiska rutiner för att stödja kommunens chefer, verksamheter och medarbetare så att vi tillsammans kan förverkliga kommunens gemensamma vision och mål. Din huvuduppgift är att stödja chefer i såväl de dagliga som de mer långsiktiga strategiska personalfrågorna, främst inom rehabilitering. Vår ambition är att det ska vara lätt att göra rätt som chef. I din roll ingår också samverkan och förhandling med fackliga organisationer. Personalenheten består idag av nio medarbetare.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av vår vision Hagfors kommun 2027 - attraktivt. Tanken är att visionen ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen och leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Visionen ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om vår vision, våra styrkor, våra prioriterade områden och våra mål på hagforsstrategin.se. 
VISSTE DU ATT…
… du får en sjuk- och olycksfallsförsäkring gratis via din anställning?
… du får 31 semesterdagar när du är fyllda 40 år och 32 semesterdagar när du är fyllda 50 år?
… du får möjlighet att omvandla semesterdagar till semestertimmar och att omvandla semesterdagstillägget till ytterligare ledighet?
… du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare?
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Nås via Hagfors kommuns växel, 0563-185 00
ÖVRIGT
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt män att söka tjänsten.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Lönespecialist/Lönekonsult

Ansök    Sep 24    Seleri AB    Löneadministratör
OM SELERI Seleri är en familjeägd lönebyrå på Hammarö. Vi startade för fem år sedan och arbetar utifrån värdeordet Kvalité . Våra kunder är företag runt om i Sverige i olika branscher och storlekar. Vi arbetar i lönesystemet Agda PS, där vi erbjuder våra kunder en helt digital lönehantering. Vi ser vår personal som vår största tillgång och vår högsta prioritet är att du ska trivas och utvecklas på jobbet. Hos oss kommer du få möjlighet att jobba ... Visa mer
OM SELERI Seleri är en familjeägd lönebyrå på Hammarö. Vi startade för fem år sedan och arbetar utifrån värdeordet Kvalité . Våra kunder är företag runt om i Sverige i olika branscher och storlekar. Vi arbetar i lönesystemet Agda PS, där vi erbjuder våra kunder en helt digital lönehantering. Vi ser vår personal som vår största tillgång och vår högsta prioritet är att du ska trivas och utvecklas på jobbet. Hos oss kommer du få möjlighet att jobba i en bred roll tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor där ni arbetar som ett team för att betala ut rätt lön i rätt tid.ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med dina kollegor sköta löneadministrationen åt våra kunder. Du kommer att arbeta med hela löneadministrationsprocessen och ha mycket kundkontakt. Arbetet inkluderar bl a:-Hantering av löneunderlag från kund. -Hantering av förmåner, reseräkningar och utlägg. -Säkerställa att semesterskuldsberäkning samt bokföringsordrar är korrekta. -Personaladministrativa uppgifter såsom schemabyten, skriva anställningsavtal etc.   -Hantering av pensions- och övriga försäkringar. -Rådgivning inom avtal, lagar och regler. -Rapportering till Försäkringskassan, Kronofogden, SCB och andra myndigheter. Du kommer att jobba med flertalet olika kollektivavtal.KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lönespecialist med några års erfarenhet eller att du skaffat dig likvärdig kunskap genom att du arbetat dig till det. Är du aktoriserad lönekonsult är detta meriterande. Om du inte är aktoriserad lönekonsult ser vi det som självklart att det är något du vill bli. Har du erfarenhet av att arbeta i lönesystemet Agda PS är detta meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER För oss är dina personliga egenskaper oerhört viktiga. Vi ser att du har god administrativ förmåga, är noggrann, trygg, kommunikativ, självgående och att du trivs med ansvar. Du har god social kompetens likväl som du är hjälpsam och har hög grad av servicekänsla. Det är också viktigt att du är flexibel, idérik och lösningsorienterad. Du trivs att arbeta i en dynamisk miljö och vill aktivt vara med vårt företag på den tillväxtresa vi gör. Om du har erfarenhet av extern kommunikation är detta ett plus då vi kommer arbeta mer med vår kommunikation framöver och ser att detta går att kombinera med denna tjänst.ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING 90% Tillsvidare Tillträde snarast eller enligt överenskommelse ANSÖKANAnsök senast den 19-10-16Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Ekonomiadministratör

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra ver... Visa mer
På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära besluten som tas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom övergripande områden. Med fötterna i vår värdegrund och blicken mot Hammarö kommuns vision har vi som uppgift att stödja kommunens verksamheter och politiken med det underlag som behövs för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Ekonomiavdelningen som idag består av nio medarbetare söker en ekonomiadministratör. Kommunens ekonomifunktion är centraliserad.
Ekonomiavdelningen är en stödfunktion med uppgift att bistå förvaltningar, nämnder och chefer. I rollen som ekonomiadministratör kommer du ha en varierad och viktig roll för avdelningens dagliga arbete samt bistå med systemstöd i ekonomisystemet. Du kommer ha självständiga arbetsuppgifter samtidigt som du är en viktig del av teamet.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:
• Löpande bokföring och kassahantering
• Kund- och leverantörsreskontra
• Kontoavstämningar
• Hantering av påminnelser och krav
• Bistå med systemstöd i ekonomisystemet internt
• Support gällande bl a fakturafrågor både externt och internt
• Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom enheten
Tjänsten kommer att förändras löpande för att anpassas till verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning eller motsvarande, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är att du har några års erfarenhet från liknande arbete. Du kommer att arbeta i flera system vilket förutsätter att du har god datorvana.
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har förmåga att identifiera, analysera och dra slutsatser utifrån given information. Då vi är en stödfunktion behöver du ha en stark servicekänsla och du använder din tid effektivt och arbetar systematiskt för att kunna leverera gott resultat. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du tar initiativ, är lösningsfokuserad och noggrann.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kommunvägledare med inriktning kommunikation , vikariat.

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra ver... Visa mer
På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära besluten som tas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom övergripande områden. Med fötterna i vår värdegrund och blicken mot Hammarö kommuns vision har vi som uppgift att stödja kommunens verksamheter och politiken med det underlag som behövs för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Kontaktcenter är kommunens kundtjänst för ett flertal olika funktioner och det ställe som interna och externa kunder först kommer i kontakt med vid sina ärenden till Hammarö kommun. Kommunens kontaktcenter erbjuder "en väg in till kommunen" där många frågor besvaras direkt och rätt vägledning ges redan vid första kontakten med kommunen.

I kontaktcenter finns fem kommunvägledare som svarar på frågor, informerar och ger råd via de olika kanaler som kommunen använder, främst telefon och dator samt vid direktkontakt med besökare.

Vi söker nu en vikarierande kommunvägledare under perioden september 2019 till november 2020. Utöver uppgiften som kommunvägledare, kommer du att under stor del av tiden även arbeta med kommunens sociala medier och vara en resurs i vår kommunikationsfunktion. Du kommer dagligen att ha kontakt med tjänstemän och kommunikatörer för att kunna besvara kommuninvånarnas frågor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en lämplig eftergymnasial utbildning, det är meriterande om du har medie- eller kommunika¬tionsutbildning, tidigare erfarenhet av arbete med Adobe CC, Microsoft Office samt EPIserver eller annat CMS-system. Du ska ha erfarenheter av arbete i en kommun och från serviceinriktade uppgifter. Det är också meriterande om du har erfarenhet av kommunikationsarbete, t.ex. genom att tidigare ha hanterat sociala mediekanaler och liknande.

Som person är det viktigt att du är serviceinriktad och en god kommunikatör som har förmågan att behålla lugnet även i stressade situationer. Du gillar att jobba i team och du ska kunna arbeta med flera IT-system och telefon samtidigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ekonomiassistent - vikariat

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra ver... Visa mer
På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära besluten som tas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom övergripande områden. Med fötterna i vår värdegrund och blicken mot Hammarö kommuns vision har vi som uppgift att stödja kommunens verksamheter och politiken med det underlag som behövs för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
Ekonomiavdelningen som idag består av åtta medarbetare söker en vikarierande ekonomiassistent under 5 månader. Kommunens ekonomifunktion är centraliserad.

Arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:
• Löpande bokföring
• Kund- och leverantörsreskontra
• Kontoavstämningar
• Hantering av påminnelser och krav


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst 3-årig gymnasieutbildning inom ekonom och har erfarenhet från liknande arbete. Du ska var serviceinriktad, ha god kommunikationsförmåga och ha lätt för att anpassa till nya arbetsuppgifter. Du ska vara noggrann, strukturerad, ansvarstagande och ha förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till att effektivisera gruppens arbete,
Du har god datorvana och erfarenhet av Office programmen samt uttrycker dig obehindrat väl på svenska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi kommer att granska ansökningshandlingarna successivt för en snabb handläggning av tillsättningsförfarandet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Erfaren ekonomiassistent sökes till vår kund på Hammarö

Ansök    Aug 26    Experis    Ekonomiassistent
Experis Finance söker just nu dig med erfarenhet från rollen som ekonomiassistent och som nu är redo för nya utmaningar. Letar du efter en ny och spännande utmaning som kan innebära ett stort steg framåt i karriären? Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag med start omgående. Tjänsten är på 50% som varar fram till årsskiftet 2019/2020. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår kund på Hammarö. Att jobba som ekonomiassiste... Visa mer
Experis Finance söker just nu dig med erfarenhet från rollen som ekonomiassistent och som nu är redo för nya utmaningar. Letar du efter en ny och spännande utmaning som kan innebära ett stort steg framåt i karriären? Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående. Tjänsten är på 50% som varar fram till årsskiftet 2019/2020. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår kund på Hammarö.

Att jobba som ekonomiassistent

I rollen som ekonomiassistent kommer du att:

* arbeta med löpande redovisning i tre bolag
* hantera reskontran gällande inbetalningar
* hantera leverantörsfakturor
* medverka och vara behjälplig vid månadsavstämningar
* medverka i digitalisering och omställning av företagets ekonomifunktion

Vår kund sitter i fräscha lokaler belägna i centrala delarna av Hammarö.

Din profil

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet i rollen som ekonomiassistent. Du har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter. Meriterande om du har erfarenhet från ekonomiarbete i fastighetsbranschen.

Som person tar du ansvar, jobbar strukturerat och har helhetssyn. Sist men inte minst är du en ambitiös och prestigelös person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör.

Vidare söker vi dig som:

* har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent
* har god samarbetsförmåga
* har ett strukturerat arbetssätt
* har god datorvana, meriterande om du har erfarenhet från affärssystemen Vitec eller Incit Xpand
* behärskar såväl svenska i tal och skrift

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Victoria Lennartsson på telefonnummer 054-22 18 86 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Visa mindre

Förvaltningssekreterare

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra ver... Visa mer
På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Tjänsten som förvaltningssekreterare är placerad på serviceförvaltningens stab. Du kommer att vara sekreterare i servicenämnden och dess utskott men även i kommunfullmäktige, och i den styrgrupp som finns för Hammarö kommuns skolprojekt.

ARBETSUPPGIFTER
Som förvaltningssekreterare ansvarar du för hela kedjan av nämndadministrationen från planering och förberedelse av sammanträden till distribution av beslut.

I rollen som förvaltningssekreterare har du en viktig roll i användandet av kommunens diarie- och ärendehanteringssystem och fungerar delvis som registrator. Du utgör ett administrativt stöd för förvaltningschefen på service och för de förtroendevalda. Du ska även kunna ersätta kommunsekreteraren vid frånvaro.

I anställningen ingår visst utredningsarbete men också enklare administrativa arbetsuppgifter. I arbetet förekommer också hantering av kommunjuridiska frågor. Du kvalitetssäkrar beslutsunderlag.KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning i statsvetenskap eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning med liknande arbetsuppgifter är ett krav. Meriterande är flerårig kommunal erfarenhet från liknande befattning.

Rollen kräver att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Att du kan skapa goda relationer och har förmåga att arbeta självständigt. Du tar ett stort eget ansvar, är strukturerad och har en hög servicekänsla.

Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och kan på ett pedagogiskt sätt förmedla information. Vi förutsätter att du har god datavana och ett professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid frågor kontakta [email protected] kommundirektör eller [email protected] förvaltningschef ServiceförvaltningenÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Mill Controller till Stora Enso Skoghall

Ansök    Jul 11    Stora Enso AB    Controller
Skoghalls Bruk tillhör divisionen Consumer Board inom Stora Enso och är en världsledande tillverkare av kartong till livsmedelsförpackningar. Vi strävar efter att vara förstahandsvalet för våra kunder inom premiumsegmentet för förpackningar och grafisk kartong. Vårt breda urval av kartong och barriärskikt lämpar sig mycket väl för konsumentförpackningar av vätskor, livsmedel, läkemedel och lyxvaror. Vill du driva och utveckla ekonomiarbetet inom en av Stor... Visa mer
Skoghalls Bruk tillhör divisionen Consumer Board inom Stora Enso och är en världsledande tillverkare av kartong till livsmedelsförpackningar. Vi strävar efter att vara förstahandsvalet för våra kunder inom premiumsegmentet för förpackningar och grafisk kartong. Vårt breda urval av kartong och barriärskikt lämpar sig mycket väl för konsumentförpackningar av vätskor, livsmedel, läkemedel och lyxvaror. Vill du driva och utveckla ekonomiarbetet inom en av Stora Ensos större produktionsenheter? Vi söker nu Mill Controller till Skoghalls Bruk. Vi erbjuder dig en utmanande position i vårt växande företag med en verklig möjlighet att påverka framgången för verksamheten. Inom Stora Enso står hållbarhet i fokus, och som medarbetare hos oss är du med och bidrar till en hållbar framtid. ArbetsbeskrivningSom Mill Controller har du det övergripande ansvaret för resultatrapportering och controlling samt stödja den lokal verksamheten i ekonomistyrning på Skoghalls Bruk. Du ingår i brukets ledningsgrupp och förväntas aktivt bidra till strategin och mål. Du rapporterar till VP Operations Controlling för Consumer Board divisionen och har en streckad linje till brukets platschef. Dina ansvarsområden i huvudsakSom Mill Controller kommer du bland annat att arbeta med följande områden:• Leda, coacha och utveckla controllerteamet  • Ansvara för utvecklingen av ekonomistyrning inom Operation Skoghall.• Delta aktivt i projekt, utredningar och förbättringsarbete tillsammans med avdelningschefer.• Supporta business line controller i finansiell analys och uppföljning• Stöd till platschef i finansiella frågor och beslut. KvalifikationerVi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande med cirka 5-10 års erfarenhet av controllerarbete. Du skall ha erfarenhet av verksamhetssammanhållande funktion. Du är van att arbeta i olika analysverktyg och har goda kunskaper i Excel samt en mycket god förmåga att uttrycka dig i både på svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är också om du har erfarenhet av arbete i SAP, samt har erfarenhet av finansiell rapportering och IFRS.För att passa i rollen som Mill controller är du kommersiellt driven och kommunikativ. Du är van att agera som bollplank mot chefer och är lösningsorienterad i ditt tankesätt. Du kan tidigt se samband ur stora flöden av data. Du är van att arbeta självständig och har hög integritet. Du har en stark och beprövad ledarskapsförmåga för att skapa förutsättningar att du och ditt team levererar resultat. I rollen kommer du att vara en central del i att utveckla lönsamheten vilket ställer krav på din analysförmåga, kreativitet och problemlösarförmåga.Med den stora bredden på arbetsuppgifter måste du uppskatta och hantera både strategiskt och operativt ekonomiarbete. Övrig informationRekryterande chef Mika Talvitie +358 40 505 8920, [email protected] Vice President - Operations Controlling, Consumer Board Controlling.Platschef Marie Morin, +46 70 232 42 03, [email protected] och HR-chef Erica Öhman Rohlén, +46 72 151 02 78, [email protected], svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Övriga frågor ställs till rekryteringsspecialist Ulrica Berg Persson, +46 72 186 26 17, [email protected] företrädare: Sveriges Ingenjörer, Frida Sandin, +46 72 571 47 35; Ledarna, Rickard Frost, +46 70 642 41 05; Unionen, Minus Jonsson, +46 104 6 7 35 66. AnsökanVi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 9 augusti 2019. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers!Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv Mer om Stora Ensohttps://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqsYou are the opportunity. Join us. https://storaenso.com/en/careersSom en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag. Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Visa mindre

Hemtjänstsamordnare

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra ver... Visa mer
På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 500 medarbetare och omsätter cirka 250 miljoner kronor.

Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av
Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrande (LSS) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla hemtjänsten i Hammarö kommun. Som hemtjänstsamordnare ingår du i ett team om tre och jobbar i ett nära samarbete med hemtjänstens fem arbetsgrupper och tre enhetschefer. Vi erbjuder ett varierande och spännande arbete där vi tillsammans jobbar för att uppnå bästa möjliga kvalitet för våra brukare.

I rollen som hemtjänstsamordnare fungerar du som ett administrativt stöd för enhetschefen där planering av hemtjänstinsatser, schemaläggning och bemanning ingår. Du kommer att vara en viktig länk mellan våra hemtjänstgrupper, brukare, biståndshandläggare och sjuksköterskor. Du ingår även i vårt mottagningsteam där du vid behov möter upp brukare i hemmet för att skapa en grund för verkställande av bedömda insatser.

I övrigt ingår inom verksamheten vanligt förekommande administrativa uppgifter.


KVALIFIKATIONER
• Du har en god administrativ, matematisk och analytisk förmåga och är lösningsfokuserad.

• Du behöver ha lätt för att växla mellan de olika arbetsuppgifterna som ingår i tjänsten.

• En god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra är ett krav.

• Det är meriterande om du är undersköterska och/eller har arbetat inom hemtjänst.

• Du har mycket god datorvana och vi ser gärna att du har jobbat i systemen TES och Time Care Planering/Pool.

• B-körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Provanställning kan tillämpas.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kommunikationsansvarig

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra ver... Visa mer
På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

På kommunstyrelsens förvaltning jobbar du nära besluten som tas i kommunen. Förvaltningens arbete består av att leda, utveckla och samordna verksamheten inom övergripande områden. Med fötterna i vår värdegrund och blicken mot Hammarö kommuns vision har vi som uppgift att stödja kommunens verksamheter och politiken med det underlag som behövs för att skapa framtidens Hammarö.ARBETSUPPGIFTER
I din roll som kommunikationsansvarig ingår att samordna, utveckla och driva kommunens interna och externa kommunikation tillsammans med medarbetare, politiker samt övriga samarbetspartners. Du kommer att vara en viktig länk i vår strävan att profilera Hammarö som en attraktiv kommun att leva, verka och arbeta i.

Som kommunikationsansvarig i vår kommun arbetar du inom ett brett arbetsområde, nära både kollegor och invånare. Det är viktigt att du är flexibel, kan planera och hantera många olika situationer. Du är med från start till slutprodukt och behöver därför jobba både strategiskt och operativt med följande huvudsakliga uppgifter:
• Strategisk kommunikationsplanering
• Omvärldsbevakning - mediakontakter
• Utveckla och vårda Hammarö kommuns varumärke
• Kriskommunikation vid händelser
• Utveckla kommunens hemsida, intranät och sociala medier
• Delta i och leda projekt


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom kommunikations- och medievetenskap alternativt motsvarande utbildning som bedöms som relevant för rollen. Erfarenhet av att självständigt driva strategiskt kommunikationsarbete inom eller med politisk styrd organisation är också värdefullt. Det är meriterande om du har arbetat med varumärkesfrågor.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och tydlig. Eftersom rollen innebär mycket samverkan och kontaktytor är det viktigt att du är öppen, samarbetsorienterad och prestigelös. Du arbetar proaktivt och långsiktigt med strategisk planering samtidigt som du har god förmåga att nå konkreta resultat. Du är kreativ och inspirerar till att ta nya kliv i utvecklingen för att nå resultat och har förmåga att skapa engagemang. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre